מה הכוונה עיוורת?הפוך
אהבתי את שי חי אבל הייתי עיוורת לגביו.
מה הכוונה עיוורת?הפוך
אהבתי את שי חי אבל הייתי עיוורת לגביו.
תקרא את ההודעה שכתבתי...נדמה לי בעמוד 4 או 5...ותבין.מה הכוונה עיוורת?
הבעיה בשיחה הייתה שהיא העידה שלא התערבה בכלום כדי שהיא עצמה לא תפגע מזה."ליאור שואל את זהבה מה היא למדה מהשהות שלה בבית והיא משיבה לו שהיא לא למדה כלום ונשארה כמו שהיא"
לא יודעת למה, אבל צחקתי מלא. כולם שם מרימים לעצמם על המסע שעברו והכלים שייצאו איתם מהתוכנית ו- meanwhile זהבה
למיליוןהבעיה בשיחה הייתה שהיא העידה שלא התערבה בכלום כדי שהיא עצמה לא תפגע מזה.
כלומר מה ראית את דרור מלכלך ראית אנשים מטנפים לא ניסית להרגיע לא ניסית כלום פשוט ישבת ושמעת ושמעת. לא התערבת
ממש כבוד גדול
שטה לגמר. בחסות האח
מגדיל את הבדיחה"ליאור שואל את זהבה מה היא למדה מהשהות שלה בבית והיא משיבה לו שהיא לא למדה כלום ונשארה כמו שהיא"
לא יודעת למה, אבל צחקתי מלא. כולם שם מרימים לעצמם על המסע שעברו והכלים שייצאו איתם מהתוכנית ו- meanwhile זהבה
הגיוני שהיא לא למדה כלום כי נשארה בלי לעשות כלום קשה בשבילה וקיבלה מיליון מסרים והיא עישנה ושתה קפה ושרה זהו"ליאור שואל את זהבה מה היא למדה מהשהות שלה בבית והיא משיבה לו שהיא לא למדה כלום ונשארה כמו שהיא"
זהבה כשיוצאת בגמר."ליאור שואל את זהבה מה היא למדה מהשהות שלה בבית והיא משיבה לו שהיא לא למדה כלום ונשארה כמו שהיא"
תיקון :איך היה? כמו ירח מתמלא ומתרוקןזהבה כשיוצאת בגמר.
שלום זהבה, איך היה להיות 108 ימים בבית האח הגדול?
זהבה : בסדר.
לירון : תודה רבה זהבה ובהצלחה.
לאללה שהוא ירק עליהן וירקו עליו בחזרה?יהודה - "יום האישה שמח לנשים החזקות שאיתנו" למי הוא מתכוון?!
לא לאלה שבכול ויכוח צעק עליהן "שבי בשקט" ו"סתמי את הפה"?! ..לאללה שהוא ירק עליהן וירקו עליו בחזרה?
יהודה משתיק נשים? לאאאאאאאאאא מה פתאום? יהודה האיש השקט והתמים? מה פתאוםלא לאלה שבכול ויכוח צעק עליהן "שבי בשקט" ו"סתמי את הפה"?! ..
לאלה שיכולות להחזיק אותו מספיק חזק ולדחוף אותו לחדר האח לפני שיתחיל מכותיהודה - "יום האישה שמח לנשים החזקות שאיתנו" למי הוא מתכוון?!
ברוכה הבאה למועדוןטוב אני אלרגית לקול של אלמוג
בטח לינורכנראה צעקות רעות לקארין
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.