Goneril 4444
Well-known member
יונת@יונתנסקי חסרה. חסרות לי השנינויות שלה.
יונת@יונתנסקי חסרה. חסרות לי השנינויות שלה.
ת'אמת שיש איזה מסע כלשהוא בחוץ להרצה שלו לזכיה, כתבה בוואלה, הפודקאסט המשעמם של אסיף ולי הילל ושיבח אותו השבוע, ועוד כל מיני...אני חושב שחלק מאנשים לא מאמינים בסיכוים של תום לזכות בעונה כזאת הזויה יש סיכוי שהוא יזכה
אחרי העונה הזויה הזאת מבחינתי כול אחד מוותיקים יכול לזכות בגמר כולל רמית'אמת שיש איזה מסע כלשהוא בחוץ להרצה שלו לזכיה, כתבה בוואלה, הפודקאסט המשעמם של אסיף ולי הילל ושיבח אותו השבוע, ועוד כל מיני...
אבל קשה לי להאמין שזה יצליח
הוא לא יזכה בחיים. האח לא נותן לו פוקוס של דייר שיכול לזכות.. מראה אותו במקריות בין פריים לפריים, על הדרך.אני חושב שחלק מאנשים לא מאמינים בסיכוים של תום לזכות בעונה כזאת הזויה יש סיכוי שהוא יזכה
רוצה בטח שכן העונה הזאת הזויה ולכול הוותיקים יש סיכוי לזכות לפי איך שאני רואה את זה ואת העונה הזאתהוא לא יזכה בחיים. האח לא נותן לו פוקוס של דייר שיכול לזכות.. מראה אותו במקריות בין פריים לפריים, על הדרך.
אפילו במשימה ההזויה שהייתה להם לא נתן לו פוקוס ברגעים מצחיקים עם דיירים שהוא מנסה לקדם כמו זהבה ואורן. לא בטוחה שהאח רוצה אותו בגמר
ובצדק נמאס כבר מכל הפירגון הזה לזהבה שבולט כ"כ העונה וגם מההחלטה הדי מעצבנת לתת לדייר אחד במקרה הזה לג'וזי להחליט מי החמישיה שלו וכך יוצאים להם 5 אנשים מהבית לטיול מהנה. העונה הזאת עוז עירבב באופן בוטה והטיל על דיירים החלטות, וזה חזר על עצמו יותר מדי בהעדר משימות חכמות...במקרה הזה בהבאת אייל גולן השנוי במחלוקת ועוד בימים אלה עומד להפתח הדיון על תביעה אזרחית של מתלוננות במשחקי החברה לפיצוי אחרי שהתביעה שלהם בבית המשפט נסגרה כיאה ללא מעט תביעות. העדפה הזאת משאירה אנשים כמו אורן מתוסכלים וזה מובן למה. לשמוע את אלמוגית וקארין בהערצה עיוורת לניקול ראידמן כשקארין המטופשת חוזרת המון פעמים ע"כ שהיא מעריצה אותה וכמה היא גדולהזה נדמה לי או שאורן קורא תיגר על זהבה, לא הביאו לו את הבן שלו והביאו את אייל גולן
ובצדק נמאס כבר מכל הפירגון הזה לזהבה שבולט כ"כ העונה וגם מההחלטה הדי מעצבנת לתת לדייר אחד במקרה הזה לג'וזי להחליט מי החמישיה שלו, החלטות של אגו שתמיד יגרמו לכעס במקום להביא לו מישהו קרוב... וכך יוצאים להם 5 אנשים מהבית לטיול מהנה. העונה הזאת עוז עירבב באופן בוטה והטיל על דיירים החלטות, וזה חזר על עצמו יותר מדי בהעדר משימות חכמות...במקרה הזה בהבאת אייל גולן השנוי במחלוקת ועוד בימים אלה עומד להפתח הדיון על תביעה אזרחית של מתלוננות במשחקי החברה לפיצוי אחרי שהתביעה שלהם בבית המשפט נסגרה כיאה ללא מעט תביעות. העדפה הזאת משאירה אנשים כמו אורן מתוסכלים וזה מובן למה. לשמוע את אלמוגית וקארין בהערצה עיוורת לניקול ראידמן כשקארין המטופשת חוזרת המון פעמים ע"כ שהיא מעריצה אותה וכמה היא גדולה
כי יש שם חרא אנשים כולל זהבה...כל כך מעצבן אותי שהם אפילו לא סופרים את ג'וזי לגבי המסרים, כאילו למה?? הבנאדם כבר שלושה חודשים שם, לפחות שיחת טלפון עם חבר מה כל כך קשה
כי הוא מרמרכי יש שם חרא אנשים כולל זהבה...
עלאק אומרת לדובי תגשים חלום לאורן.
כן, זהבה חרא כי היא לא ממליכה את ג'וזי הקדוש המעונה וחושבת רק עליו.כי יש שם חרא אנשים כולל זהבה...
עלאק אומרת לדובי תגשים חלום לאורן.
חס ושלום זהבה אהובת ליבי יש לה לפעמים חוסר טקט כמו השירים על אמא ואבא אבל חרא היא לאכן, זהבה חרא כי היא לא ממליכה את ג'וזי הקדוש המעונה וחושבת רק עליו.
ג'וזי קיבל מכתב. אורן, שהוא אבא לא קיבל כלום מהמשפחה והוא צריך את זה. היא, כאמא (וגם כמישהי שלא מעריצה את ג'וזי בעיניים עצומות ועולמה לא סובב סביבו) רצתה שיראה ויתמלא.
אז היא חרא?
יפה שאת מכניסה לי גם מילים לפה (מילים שלא אמרתי)...כן, זהבה חרא כי היא לא ממליכה את ג'וזי הקדוש המעונה וחושבת רק עליו.
ג'וזי קיבל מכתב. אורן, שהוא אבא לא קיבל כלום מהמשפחה והוא צריך את זה. היא, כאמא (וגם כמישהי שלא מעריצה את ג'וזי בעיניים עצומות ועולמה לא סובב סביבו) רצתה שיראה ויתמלא.
אז היא חרא?
מיקיפה שאת מכניסה לי גם מילים לפה (מילים שלא אמרתי)...
להבא תכתבי גם בשמי, רק תודיעי לפני .. אביא לך את השם המשתמש שלי.
אף אחד לא ישתיקלכבוד היום הבינלאומי של האישה
אהבתי
לכן היא גם קיבלה מלינור כתראף אחד לא ישתיק
את הילדה הזו
אף אחד.
אותן נשים שבאו להשפיל את קארין?לכבוד היום הבינלאומי של האישה
אהבתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.