גם אני ממש אהבתי את אמילי.ראיתי את הראיון של אמילי עם ליאל.
כמה שהיא לא מושלמת, היא אחת הטובות האמיצות והכנות שהיו בעונה של לא מעט שחקנים.
בקיצור, אני אוהבת את אמילי. אמיתי נכנסה לי ללב העונה. היא טובה בבסיס שלה ומתוקה.
מאחלת לה שתצליח בכל תחום
(גילוי נאות, עמותת פ. פאקינג קופר
משרדנו בבוקרשט, דובאי ואנגולה)
בוקר טוב,ראיתי את הראיון של אמילי עם ליאל.
כמה שהיא לא מושלמת, היא אחת הטובות האמיצות והכנות שהיו בעונה של לא מעט שחקנים.
בקיצור, אני אוהבת את אמילי. אמיתי נכנסה לי ללב העונה. היא טובה בבסיס שלה ומתוקה.
מאחלת לה שתצליח בכל תחום
(גילוי נאות, עמותת פ. פאקינג קופר
משרדנו בבוקרשט, דובאי ואנגולה)
הלוואיהדיירים קמו לשיר "מפחד עלייך" של מירי מסיקה ואיזי, מה אומרים ? אינדיקציה ?
מה שגם אני חשבתי, הלוואי וזה הוא, יש למה לחכותהלוואי
שדיג'יי הולך
האמת שמהחדשים יותר בא לי שמיכל תלךמה שגם אני חשבתי, הלוואי וזה הוא, יש למה לחכות
נראית בת 35 עם כל השיפצורים בפנים, נוראבוקר טוב, תקריבים על פרידה, מראה קשה,לא משובב מה שעוללה לפנים שלה בחורה בת 25 לא יאומן
יש לה נטייה הרסנית כ"כ, די עצובות הבחירות שלה התלות בגברים יש לה הרבה... יכלה רק לצמוחנראית בת 35 עם כל השיפצורים בפנים, נורא
היא צעירה ואני מאמינה שיש לה דרך יפה לפניה, היא אחלהיש לה נטייה הרסנית כ"כ, די עצובות הבחירות שלה התלות בגברים יש לה הרבה... יכלה רק לצמוח
זה נכון מצד שני אי אפשר להתעלם מבעיה שלה שהיא עסוקה באופן לא בריא בחיצוניות שלה עד כדי שיש לה אידיאל יופי אבל היא מעוותת את עצמה בניתוחים שגם מסכנים אותה ועדיין נשארת מאוד לא בטוחה, לא מסופקת ושלמה עם עצמה, זה כנראה מרחיק את המין השני בנטיה שלה ללכידת חנק של גברים. היא הפכפכה ועסוקה בעצמה אובר, מלאני ומיכל מאפשרות לה את זה. בקשר שנרקם עם דיג'יי למרות שזה לא אינדיקטור בבית סגור רואים מאפיינים הרסניים מעבר לאי התאמה.היא צעירה ואני מאמינה שיש לה דרך יפה לפניה, היא אחלה
בת כמה פרידה?בוקר טוב, תקריבים על פרידה, מראה קשה,לא משובב מה שעוללה לפנים שלה בחורה בת 25 לא יאומן
אני מנסה מידי פעם לצפותבוקר טוב
הייתי רוצה שדי ג׳יי מיכל ושילה יצאו היום ביחד מהבית
לצערי זה לא יקרה
המסטיק הזה נמרח יותר מדי זמן
נראה אם אצליח למשוך עד הגמר או שפשוט אפסיק לצפות עד שיגיע
כולנו כך.אני מנסה מידי פעם לצפות
במיוחד שכותבים פה שיש משהו לראות
אך מאבדת עניין תוך כמה דקות ומכבה
בגדול רואה רק פרקים הערוכים
העונה הכי יבשה שיש
חבל שלא טניס זה מאוחר בלילה וגם דיוקוביץ ואלקראז הודחו וטיאפו האמריקאי שמשחק טוב אבל הורס לעצמו, לא עיקבי נגרר הרבה ל 5 מערכות ומפסידכולנו כך.
לי יש לפחות לאן לברוח.
לערוצי הספורט
אבל התכניות המעניינות (כדורגל לא מעניין אותי)
מסתיימות ב- 8/9/24
כלומר מחר.
ואז בלית ברירה נמשיך לצפות ב"אח", או ב- 26 או ב- 13.
כן, חיים קשים, ועל זה אומרת לי תמיד בתי:
"שאֵלֶה יהיו צרותינו".
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.