גם אליפות ארה"ב הפתוחה מסתיים מחר. מה לעשות ?חבל שלא טניס זה מאוחר בלילה וגם דיוקוביץ ואלקראז הודחו וטיאפו האמריקאי שמשחק טוב אבל הורס לעצמו, לא עיקבי נגרר הרבה ל 5 מערכות ומפסיד
מי לדעתך ייקח ?
פריץ או סינר ?
גם אליפות ארה"ב הפתוחה מסתיים מחר. מה לעשות ?חבל שלא טניס זה מאוחר בלילה וגם דיוקוביץ ואלקראז הודחו וטיאפו האמריקאי שמשחק טוב אבל הורס לעצמו, לא עיקבי נגרר הרבה ל 5 מערכות ומפסיד
סינר נמצא בתנופה וגם מעדיפה יותרגם אליפות ארה"ב הפתוחה מסתיים מחר. מה לעשות ?
מי לדעתך ייקח ?
פריץ או סינר ?
בסדר.סינר נמצא בתנופה וגם מעדיפה יותר
היא פאקצה רצינית.יוסי כל פעם עם ביקורת מאחורי הגב על הדר הפעם עם מלאני מדברים ע"כ שלא נשאר מי שיכנס לאח למעט הדר ונועם ואמילי הלכה. עובדתית זה נכון אבל זה לא עושה את מלאני פחות מתוסבכת וזקוקה לסיוע כשהיא מצהירה תמיד שלא נכנסת לאח. גם כך מלאני חושפת בין אם רוצה או לא בהבעות בשפת הגוף וגם באמירות ובהתנהגות כל הזמן. ברור שהאח בוחר בכל מקרה סלקטיבית להראות את מה שטוב לעלילה.
Betty la feaאשכרה, יותר יפה לה
היא יפה אז הכל יפה להאשכרה, יותר יפה לה
מה זה "זה" ?בוקר טוב
היום זה נגמר
הכיעור הוא בעֵין המתבונן.ואוווי פרידה אוכלת ממש מכוער, מה זה היא לועסת עם הפה סגור והכל נראה מעוות ומפחיד, מקווה שלא יהיו סיוטים בלילה מהעונה הזו
זה ברור,ועין המתבונן שונה מאדם לאדם ומורכבת...אבל כולנו לא חפים מזה, במקרה הזה כשמדברים על הפייבוריט, נזעקים יותר.הכיעור הוא בעֵין המתבונן.
יש בפורום כל כך הרבה אויבים לפרידהזה ברור,ועין המתבונן שונה מאדם לאדם ומורכבת...אבל כולנו לא חפים מזה, במקרה הזה כשמדברים על הפייבוריט, נזעקים יותר.
גם אני כזאת, במקרה הזה ממש פחות כשרואה כמה פרידה עסוקה באופן אובססיבי במראה מרוכזת בעצמה אובססיבית וכנועה כ"כ מול גברים, איך היא מזיקה לעצמה במקום לפרוח ולהתפתח ולטפח את הנפש וגם אנוכית לא מתחברת בכלל. גם לא לסגנון של הדר אבל היא גלויה ואמינה בעיני במשחק ולמרות השיפוצים והוונאבי שלה עדיין אוהבת את הגישה העקבית והאמפתית שלה את הנשיות הבלתי מתנצלת והיא גם נעימה לי מאוד בעין. תמכתי בטהוניה היום לא, פחות מתחברת לאדם שהיא לדעות...יש בפורום כל כך הרבה אויבים לפרידה
שאני קופצת בכל פעם להגנתה.
אני תמיד בעד אנדרגודים.
הייתי מהמעטים הזמנו שתמכן בטהוניה...
אוייבים ופרידה כאנדרדוגיש בפורום כל כך הרבה אויבים לפרידה
אני תמיד בעד אנדרדוגים
הייתי מהמעטים בזמנו שתמכו בטהוניה...
שָמַחתיאוייבים ופרידה כאנדרדוג
בחירת מילים מעניינת
פרידה היא מועמדת רצינית לזכיה ולא אנדרדוגית בשום צורהיש בפורום כל כך הרבה אויבים לפרידה
אני תמיד בעד אנדרדוגים
הייתי מהמעטים בזמנו שתמכו בטהוניה...
מראה מצודד זה בונוס וגם עניין של טעם אישי אך בהחלט לא הדבר שעל פיו אנו שופטים אדםואוווי פרידה אוכלת ממש מכוער, מה זה היא לועסת עם הפה סגור והכל נראה מעוות ומפחיד, מקווה שלא יהיו סיוטים בלילה מהעונה הזו
מראה חיצוני זה לגמרי הדבר הראשון שלפיו אנו שופטים אדם, בין אם במודע או לא.מראה מצודד זה בונוס וגם עניין של טעם אישי אך בהחלט לא הדבר שעל פיו אנו שופטים אדם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.