הוא נפצע אתמול ביד ימין אז כנראה בגלל זהזה שבתמונה זה שילה ?
איזה קלמזינסס....
זה סלט וולדורף ?
שמתי לב שהוא איטר ידי ימינו.
גם אני.
אבל אני כל כך מורגלת לראות ימנים, שכאשר אני רואה איטרים הם נראים לי מעוותים.
עשית לי חשק לפתוח לייב לראות את השיחה הזאתהיה לי כיף לשתות קפה ברקע שיחת האופנה של הדר ופרידה.
כל אחת מהן שרוטה בצורה אחרת, ביחד זה יוצא להן מחמיא.
יש לו את הרגעים שלויש פה עוד מישהו שדווקא מסמפט את שילה?
הבחור שובב, קצת מרענן אחרי כל הדיכי של השאר
אני לא שוללת אותו, מוצאת גם נקודות יפות אצלו לזכותויש לו את הרגעים שלו
והוא גם יודע ללחוץ על כפתורים של אחרים ולהוציא מהם דברים
אנייש פה עוד מישהו שדווקא מסמפט את שילה?
אני.יש פה עוד מישהו שדווקא מסמפט את שילה?
בשבילי הוא לא נוראי לצפייה,יש פה עוד מישהו שדווקא מסמפט את שילה?
את כותבת "המכשפה"בשבילי הוא לא נוראי לצפייה,
אבל להגיד שאני מסמפטת אותו זה כבר גדול עליי
בואי נגיד שיותר דחוף לי שהמכשפה המלחששת תצא
@tarimuluבשבילי הוא לא נוראי לצפייה,
אבל להגיד שאני מסמפטת אותו זה כבר גדול עליי
בואי נגיד שיותר דחוף לי שהמכשפה המלחששת תצא
פרידה לא אנדרדוג, בתקשורת היא מכונה "המועמדת לזכיה" וגם לפי רוב הפורום היא תסיים בטופ 3-4אני תמיד בעד אנדרדוגים
האנדרדוג זאת גאיה שתודח היום לפני מיכל שילה דיג'יי ודניפרידה לא אנדרדוג, בתקשורת היא מכונה "המועמדת לזכיה" וגם לפי רוב הפורום היא תסיים בטופ 3-4
אנדרדוג זה מיכל שילה דיג׳יי ודני
אלא אם התכוונת אנדרדוג בתחום אהדת הפורום ולא אנדרדוג לניצחון, ואז יש בזה מן האמת
יוני מה אתה אוהב בגאיה? אשמח להחכיםהאנדרדוג זאת גאיה שתודח היום לפני מיכל שילה דיג'יי ודני
3-4 זה גורנישט.פרידה לא אנדרדוג, בתקשורת היא מכונה "המועמדת לזכיה" וגם לפי רוב הפורום היא תסיים בטופ 3-4
אנדרדוג זה מיכל שילה דיג׳יי ודני
אלא אם התכוונת אנדרדוג בתחום אהדת הפורום ולא אנדרדוג לניצחון, ואז יש בזה מן האמת
האמת שחושבת שהיא עושה הכל שזה יקרה. כל החבילה נזרקת בעין באופן לא קל לצפיה וגם לא מעורר אמפטיה. היא רוצה שידונו במראה שלה היא עושה הכל בהליכה, בפוזות מול המראה וגם כשיושבת לא מרפה כאילו שיש לא מטאטא... מרוב רצון להפגין פסון ואחראית לכך באופן מלא. בין אם בשליטה או לא... בבית כולם למזלה מפרגנים לה.3-4 זה גורנישט.
או זוכה או לא זוכה.
באהדת הפורום היא באמת אנדרדוג, אוהבים לשנוא אותה
ולהבליט את מומיה (ולמי אין?)
לצערי, היא לא תהיה שיפרה קורנפלד של עונת 2024.
מחפיצה את עצמה על גבול הממאיסה את עצמה אבל קוראת לזה שחרור. אחת הנשים המזוייפות, שחקנית בשקל, ובהחלט לא נאה ולא מקיימת כפי שבן אמר.האמת שחושבת שהיא עושה הכל שזה יקרה. כל החבילה נזרקת בעין באופן לא קל לצפיה וגם לא מעורר אמפטיה. היא רוצה שידונו במראה שלה היא עושה הכל בהליכה, בפוזות מול המראה וגם כשיושבת לא מרפה כאילו שיש לא מטאטא... מרוב רצון להפגין פסון ואחראית לכך באופן מלא. בין אם בשליטה או לא... בבית כולם למזלה מפרגנים לה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.