שרשור בוקר טוב ליום שלישי!

בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

יש לנו על הבוקר ספורט:S יום נעים לכולם

טל ועדי1

New member
הנה סרטוןן מההצגה תורידו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

http://www.megaupload.com/?d=2ADSXFE1 בוקר טוב

צהרייםםם ../images/Emo46.gif../images/Emo20.gif

חברה שלייי ישננההה אצליי והלכנו לישון מזה מאוחרר כי היום היינו אמורים ללכת בשעה 10 רק :p קייצררררר ב8 וארבעיםם טלפפוןןןןןןןןןןן הרכזת שלייי "זיווווווו מאמי בווקר טוב הערתי אותך?" אני:"כןןןןןןןןןן כוולם מעיריםם אותיי כלל בווקרררררר" היא : צוחקת ומספרת לחברות שלה "חחחחחח הערתייי אוותהה מסכנה
" אני: חחחחחחחח
היא:"יאללהה זיוושש מאמייי תטוסי להתארגןןן ותבואייי יש לכם שיעור הקדימו את פיזיקה אני כולי "טוווווובבבבב" חחחחחחחח ואזז באנוו לבצפר :p הלכנו להביא ממנה אישור ואללה חוצפנית השומרתתת צרחחה עליי שאיחרתייי מה היא חשה כולה שומרת מעפנה בבצפר הבאתי מ הרכזת אישור והלכתי לפיזיקה עשינו עבודה ואז היו שעתיים היסטורייה עם הרכזת ואז הברזנו משל"ח ובאתי הבייתה יוםם סתמי ביותךררר חבבללל שבאתיי בכלל
אחחרר כךך בדרך חזרה
שלומיי התקשר לחברה שלי כי היא יוצאת מחר ליום שדה ואזז הוא דיבר איתהה ואזזז ביקשתי אותווו ושאלתיי אותווו מתיי אני יוצאת ליום שדה ואם חברה שלי יכולה לבואא איתי ווזהה כפרעליוו איזה חמודד
קייצרר עפפתיי ללמודדדדדד למתמטיקה היוםם חזרה :) חחרר מבחןןן באנגליתת
הכל העתקקות
עאלק שלומי אומרר לייי זיו יכול להיות שיקדימו את היום שדה שלך ליום רביעיי אזז אמרתיי לוו מהההה לאאא אניי לא יכולה יש לי מבחן באנגלית אחר כך לא יהיה לי ממי להעתיק במועד ב'

עאלק אחר כך שבאתי לבצפר..../images/Emo20.gif

היא אומרת לי "בוווקקקררררר טוובבב לנסיייכההה" חחחחחחחחחחחחחחחחח
אבל היא הייתה חמודה יחסית לאיך שהיא העירה את האחרים אותי היא אוהבת
היוםם לחברה שלי כאב הראש והיא ביקשה ללכת לשתות אז באתי אלייה ואמרתי לה מיה אני הולכת לשתות עם לינור.. והיא לא ראתה מי היא אני אז היאעאא אמרהה מההה פתאום תשבי פה!! ואז אמרתיי להההה נוווווו מיהה ואז היא אמרה אה זיו זאת את טוב מהר
חחחחחחחחחחח

שירוש 221

New member
ערב טוב ../images/Emo187.gif

אוףף איזה יום על הבוקרר המורה לחשבון ניכנסה לכיתה ונתנה לנו שיעורים אחר כך היה ספורט והמורה אומרת לנו תעשו 4 סיבובים של כל בית ספר והיא הפתיחה לנו לשחק ולא לרוץץ כי כל הזמן היא נותנת לנו על הבוקר 4 סיבובים בעעע כדי להעיר אותנו אחר כךך היה הפסקה שמו אותי תורנית והילדים לא רצו לצאת מהכיתה והתחילו לשחק גומי ולבלגאן והתחלנו להתעצבן עוד פעם לסדר ואז בגלל שילד צרח בדיוק שהמורה להיסטוריה ניכנסה הביאה לנו בוחן פתע אוףףףף טוב יאלללה זזתי לראות אהבה מעבר לפינה את אגמוש חח אוףף סיימתי הרגע העבודה במדעים על פרומון של חיה ביום שישי יש לי מבחן מחר יש בת מצווה ויום שלישי מבחן בתנקקך על כל ספר יונה ואז הכתבה בערבית אוףף עם כל השיעורים חח בי לילה טוב

היללי 2

New member
צצההרריםם../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

ררר מה עובר על המחשב שליי הוא כל הזמןןן אנגליתתתת.... היום היה מבחן והיה פסדר היה לי כמה טעיות
יאלה עפתי לנוח יומטוובב

צהרררררררררררים

צהרריים טובים זככרררים שאני ומיכלליי אמרוו לכםם שיש לנוו מבחן במורשתת?! נחשוו כמהה קבלתי..?!94
מחר יש ליי מבחן בתנ"ך
עכשיו חזרתי מאמא הלכתיי להוציא ממנה כסףף לצויפם..
אבל השנה לא יקרר 400 ש"ח... טוב אני עפהה להתארגןן לצופיםם.. מיכלל?!דבר'יתיייי:]] ביו'ש אווהבתת מלאןן!
+
+
פטרישלךךךךךךךך!

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אני לא מסכימה לך לצאתת?! את לא רוצההההההה י'זבל:p חחחחחחחחחחחחחחח
קיבלת נקודה פחות ממנייי חחחחחחחחחחחחחח חרשניתת

חח ושחכתי להגיד שמיכל לא מרשה לי

לצאת לסמיננרר שיש ךהםם ב2-4.11 עםם אוהד..[לא שהוא מעניין אותי אבל] היאא לא מסכיימהה לי.. תצעקווו עלייייייייה!

למעלה