צהרייםםם ../images/Emo46.gif../images/Emo20.gif
חברה שלייי ישננההה אצליי והלכנו לישון מזה מאוחרר כי היום היינו אמורים ללכת בשעה 10 רק
קייצררררר ב8 וארבעיםם טלפפוןןןןןןןןןןן הרכזת שלייי "זיווווווו מאמי בווקר טוב הערתי אותך?" אני:"כןןןןןןןןןן כוולם מעיריםם אותיי כלל בווקרררררר" היא : צוחקת ומספרת לחברות שלה "חחחחחח הערתייי אוותהה מסכנה
" אני: חחחחחחחח
היא:"יאללהה זיוושש מאמייי תטוסי להתארגןןן ותבואייי יש לכם שיעור הקדימו את פיזיקה אני כולי "טוווווובבבבב" חחחחחחחח ואזז באנוו לבצפר
הלכנו להביא ממנה אישור ואללה חוצפנית השומרתתת צרחחה עליי שאיחרתייי מה היא חשה כולה שומרת מעפנה בבצפר הבאתי מ הרכזת אישור והלכתי לפיזיקה עשינו עבודה ואז היו שעתיים היסטורייה עם הרכזת ואז הברזנו משל"ח ובאתי הבייתה יוםם סתמי ביותךררר חבבללל שבאתיי בכלל
אחחרר כךך בדרך חזרה
שלומיי התקשר לחברה שלי כי היא יוצאת מחר ליום שדה ואזז הוא דיבר איתהה ואזזז ביקשתי אותווו ושאלתיי אותווו מתיי אני יוצאת ליום שדה ואם חברה שלי יכולה לבואא איתי ווזהה כפרעליוו איזה חמודד
קייצרר עפפתיי ללמודדדדדד למתמטיקה היוםם חזרה
חחרר מבחןןן באנגליתת
הכל העתקקות
עאלק שלומי אומרר לייי זיו יכול להיות שיקדימו את היום שדה שלך ליום רביעיי אזז אמרתיי לוו מהההה לאאא אניי לא יכולה יש לי מבחן באנגלית אחר כך לא יהיה לי ממי להעתיק במועד ב'