שרשור בוקר טוב ליום שלישי!

hila846

New member
חחחחחחח../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

שהיהה בריאא:p מסכנה אמא שלךך:p ותרגישי טובב מאמווש:)

היללי 2

New member
ערבב...../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

וואיי חזרתי מהעיר לפני כמה זמן וקניתי ג'אט יפה לבר מצווה של בנדוד שלי
ואי אחותי עשתה משו במחשב והיא מחקה ניראלי בטעות את כל התקיות
היא מפגגררתתת
כל התקיותת וכל התמונות והמוזיקה והתמונות של אגגםםםם
דייי אני עוד שניה בוכההה
אוףףףףףףףףף
אני באמצע הסרט קוראים לי סאם ואנלי כח להמשיך..אבך הוא יפהה!! יאלה ערב טוב... והילוש מזל"זט!! אני יכתוב עוד מעט ברכה
מישהו יודע מתי יש החיים זה לא הכל היום?כיאלו באיזה שעה?

hila846

New member
תתחדשייי:]../images/Emo80.gif

יאוו איזה באסהה גמלי היה משו כזה לפני כמה זמן סתם המחשב כמעט קרס כי הוא היה מפוצץ בדברים אז פשוט צרבתי על דיסק את התמונות מהמגש עם אגם הראשון ומלא וידאו שלהה בסוך הסברר שלא צרבתי טובב והכל כבר מחקתי מהסל מחזור והכלל זה כזה מבאסס
תודה מאמייי שלייי

ערב..../images/Emo110.gif

חילקו אותנו.. יש 3 בתי ספר שאפשר להיות בהם.. החלוקה לא סופית כי עוד אפשר להרשם לזה.. אבל בינתיים.. אני לא איפה שרציתי.. אני ממש מקווה שזה ישתנה.. כל מקרה זה ביאס לי תיום.. זה היה ככ צפוי שעד שיש יום שהוא נורמלי זה יהרס.. זה כ"כ היה צפוי.. יש לי ככ הרבה שיעורים.. אנלא עושה.. ערב טוב..

hila846

New member
מיכללללל../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

לא נורא כפרהה אל תתבאסי מזהה.. הכל יסתתדר מאמייי

קיבלתי 86 בנביא../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

איזה כיייייייף:):):):) כולם קיבלו ציונים גבוהים
אני מזה שמחה:)

שירוש 221

New member
ערב טוב../images/Emo187.gif

אוףף איזה יום על הבוקרר המורה לחשבון ניכנסה לכיתה ונתנה לנו שיעורים אחר כך היה ספורט והמורה אומרת לנו תעשו 4 סיבובים של כל בית ספר והיא הפתיחה לנו לשחק ולא לרוץץ כי כל הזמן היא נותנת לנו על הבוקר 4 סיבובים בעעע כדי להעיר אותנו אחר כךך היה הפסקה שמו אותי תורנית והילדים לא רצו לצאת מהכיתה והתחילו לשחק גומי ולבלגאן והתחלנו להתעצבן עוד פעם לסדר ואז בגלל שילד צרח בדיוק שהמורה להיסטוריה ניכנסה הביאה לנו בוחן פתע אוףףףף טוב יאלללה זזתי לראות אהבה מעבר לפינה את אגמוש חח אוףף סיימתי הרגע העבודה במדעים על פרומון של חיה ביום שישי יש לי מבחן מחר יש בת מצווה ויום שלישי מבחן בתנקקך על כל ספר יונה ואז הכתבה בערבית אוףף עם כל השיעורים חח בי לילה טוב

hila846

New member
יאאאא כל הכבודדד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

שמחה בשבילךךך

חזרתיי מהתצווופייםם!

ישש גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגששששששששששששששששששםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!
מיכלל דברייתייי:]]

למעלה