שרשור בוקר טוב ליום שלישי!

חחח סתם אני לא רוצה לצאתת..../images/Emo3.gif

היום אני בצופים אז ישר שאת יודעתת אם את בגיבורי ישראל את שולחת לי הודע או /אתת באה להגייד לי מובבבבבבן|?! יוופיי שמחה... [שולחת לי הודעה לפללללללא] יאללה אני עפתי ביווווווווו'ש!!!

צהריייםםם../images/Emo110.gif

היה יום סבבההה.. חחחחחחחחחחחח קיבלתי 100 בהסטוריה [אנלא מאמינה.. זה היה כזה ארוך
] ו95 במורשת
נממממממממממממ עוד קצת פחות משעה אני הולכת יש לנו פגישת חונכות.. יודיעו לנו באיזה בצפר כל אחד יחנוך וזה.. אמאלהההההההההההההההההה:p חחחחחחחחחחחחח אני מתרגשתת!! יומטווב

einatit4

New member
../images/Emo187.gifמיכיייי מקווה שיצא לך להיות

עם מי שאת רוצה

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםםם

חחחחחחחחח היום במבחן אמרתי למורה שלי "ניר!! למדתי רק 3 שאלות ו2 מהן לא במבחן!!" אז הוא אמר "תעשי מה שאת יודעת אני כזה "סבבה" חחחחחחחחח רשמתי את השאלות שלא היו במבחן ועשיתי חחחחחחחחחחחח אחר כך הוא בא אליי ואמר לי "יעל בבגרות בדרך כלל לא רושמים שאלות שלמדו אליהן ואין אותן" אני כזה "תשבעע!" אז הוא עושה "חח אהבלהה! עברת את המבחן" אני כזה "תשבע
" אחר כך התחלנו ללכת מכות
עזבו לא תבינו את הבצפר שלי
יש לי בצפר מוזר ביותר.

hila846

New member
ערבב../images/Emo65.gif../images/Emo80.gif

היום ימולדתתתתת(לועזי
)
חחח חברות שלי עשו לי יומולדת הפתעה הייה נחמדד:] היה לנו היום מבחן באנגלית דיי קשה אבל פסדרר ערב טובב

ערב!!=]../images/Emo41.gif

דחו את הטיול..:[[ כמה שחיכינו אתם לא יודעים אפילו כמה כולם חיכו את קולטים כל בוקר אנחנו כולם עוד שבוע עוד 3 ימים..ובסוף דחו בגלל הגשם ולא יודעים למתי..אחרי פסח כנראה...ממש התבאסנו כולנו..אבל אולי נצא עם חטניקים כזה קצת לפניהם...או אחריהם!:)אבל פסדר לונורא יהיה טיול יותר שווה..בערך אותו מסלול ואולי יוסיפו משו שנרצה ואולי אולי אולי יעשו 3 ימים..חחחח.. היה סבבה של יום בבצפר..:) לאמא שלי יש יומולדת היום..=]=]אני כותבת לה ברכה יפה עכשיו..:) איזה חמודה במקום שאנחנו נקנה לה דברים היא קנתה לנו..חחחח..לי היא קנתה 3 קשתות וגומיות כי ביקשתי ממנה אתזה...ולאחותי היא קנתה נעלי בית וגומיות כי בגומיות אני ואחותי לא מסתדרות יחד לא יכולה איתה בזה..חחחח..קשה לי להיות איתה בשותף בדברים היא מבולגנת כזה ושונה בזה מאוד ממני..חחחח..והקשתות מאוד אהבתיי והיא אמרה אם אני רוצה משו נוסף להגיד לה אבל לא רוצה לבקש..חחחחחחחחח שיהיה המשך ערב טוב לכולנו! זיווש אהובתיי דבריתי חיימשליי אוהבתותך מלאא נשמתיי את הכול כפרעלייך מתעלייך נשמה שליי..=] הילושש דבריתי מתעלייך מותק! הילוש אוהבת אותך המוןן מזל-טוב מאמיי! אוהבת אותכם!! -שירק'י-

שירקייי../images/Emo110.gif

אני מבינה תביאוווס.. אצלנו שנה שעברה היה אמור להיות בערך באיזור של התאריכים האלה טיול.. ודחו לנו אותו.. [פעמיים!] לא נורא העיקר תצאו מתייששוו;]

hila846

New member
חח לא נוראאא מאמייי,תתחדשיי:)../images/Emo80.gif

מזל"טט לאמא שלךך:p

ערב../images/Emo20.gif

מקום חזרתיי מהחזרה אניייי קרוועעעה קרעו אותנוו היוםם ניהיה לי ממש חםם ושובב נםצעתיי בברך וברגלללל תמיד אני נפצעת שם יש לי צלקת כבר
אמרו לי שרזיתי
ואניי לאאאאאאאאאא
החזסירו את אחי מהטיול השנתייייייייי החזירו אוטובוס שלם 50 ילדים
כיייייי הםם שתוו
ואחיי שתה קצת אבל הוא רגייש מאוד והוא הקיא ולקחו אותו באמבולנס לבית חולים וזה
צריך לשלם 400 או יותר על האמבולנס ולא ידדעתי
קיצר מסכןן חחחחחחחחח אבללל החזירו אותם רק כמה שעות לפנייי כולםם ווהשעו את כולם לשלושה ימים
קיצררר הוא היהה היוםם מזה מסטו הוא התקשר לשאול אותי אם אני בבית אז אמרתי לו שכןןן והוא אמר שהוא חוזרר עכשיו הבייתה ושאני לא אלך כי אין לו מפתחחח.... אז אמרתי לוווו טובב ביי ואז הוא אמר ביי אחי
דפוקקקקק ררצחחח חחחחחח מסכנה אמא שלי מ1 בלילה היא לא ישנה כאילו מאז שהתקשרו מהבצפר
קיצרר אחיי ילד ממש מפגר זאת המסקנה
ייאללה עפתי למקללחחת אוהבת

חחח..מסכנה אמא שלך והוא גם!גם ש../images/Emo41.gif

שהייתה חתונה איך אני זוכרת שכולם היו מסטולים אבל מה מסטולים חבל על הזמןן..חחחחחחח...בנדוד שלי מתחיל לדבר לעצמו ואת רואה הוא שם ראש על השולחן נרדם אז באים להעיר אותו והוא חצי מסטול לא קם בכלל ומי מעיר אותו דוד שליי שגם מסטול..חחחחחח..כולם אצלנו מסטולים בחתונות וכאלה רק צחוקים איתם שהם חצי כמו לאדעת מה..חחחחח..הכי מצחיק בנדוד שליי הוא שתה המוןןןן והם גרים פה אז עזרנו להם להרים אותו עכשיו הוא לא רצה לעלות לבית מה עשינו הבאנו בקבוק מים קפואים בום עליו..חחחחח..ההוא קפץ..חחחח..והוא צוחק מתוך מסטוליות..חחחח..ושאמא שלו נתנה לו קפה שחור שמרגיע אומרים הוא כזה אומרים לו שתה שתה זה טוב טעים ההוא שותה הוא עושה איכסהה מה שמת בזה..בעע..חחחח...וכולנו על הרצפה והוא הולך לחדר שלו כזה עם עיניים עצומות פתאום שמענו בום אז רצנו אליו אז הוא דפק ת'ראש בקיר אז הוא עושה למה למה למה השתכרתי האא מחר צבא..חחחחח..אז לקחנו אותו לישון וישלו מיטה וחצי ואפשר לפתוח אותה עוד..חחחחח..והוא מנסה והוא זז מסתובב עד שהוא נרדם..חחחחחחח -שירק'י-

למעלה