אללה יוסטור זה מתכון לסיוטי לילהמסתבר שיש עד אחת
(מיק מיק תתקרבי...שזה יהיה רק בין שתינו....היא קוקוריקו מקצועית גם אם היא כן במשימה סודית)אני מקווה שהיא במשימה סודית
כי אחרת היא קוקוריקו מקצועית
איזה כייף להיות בצד שלך(מיק מיק תתקרבי...שזה יהיה רק בין שתינו....היא קוקוריקו מקצועית גם אם היא כן במשימה סודית)
אני אוהבת אותה בגלל שהיא קוקוריקו מקצועית(מיק מיק תתקרבי...שזה יהיה רק בין שתינו....היא קוקוריקו מקצועית גם אם היא כן במשימה סודית)
זו משימה סודית פור גאאאד סייייקגיא שטף כלים לפני שהלך לישון במיוחד את הכוסות
סתיו ממשיכה להעביר כלים נקיים לכיור המלוכלך כל הזמן, ואז רצה להגיד לאנשים שלא רוחץ.
אני מתפלא הבחורה לא התפתחה מגיל 4 , דבר שני היא רוצה את התשומת לב של גיא לא רגילה שלא מתייחסים אליה, זה בהמשך לזה שלא התפתחה
מה מטרת המשימה? לגרום לגיא להישבר? אין פואנטה במשימותזו משימה סודית פור גאאאד סייייק
לייצר לו סצנה שעוז יכול לשים בפרק שהיה משעשע את הצופיםמה מטרת המשימה? לגרום לגיא להישבר? אין פואנטה במשימות
מקווה שבאמת יש משימהמה מטרת המשימה? לגרום לגיא להישבר? אין פואנטה במשימות
ממתי יש פואנטה אצל עוז? ממתי יש הגיון?מה מטרת המשימה? לגרום לגיא להישבר? אין פואנטה במשימות
עד כדי כך? היא קונדסון קטן ומתוק. תמחלי להאני מכריזה בזאת, אם סתיו במשימה סודית, אני אוהבת אותה קצת יותר.
אם סתיו לא במשימה סודית ויתברר שהיא בכוונה העבירה כלים נקיים לכיור המלוכלכים (למרות שמגיע לו לסבול)
אני רשמית מורידה את תמכתי בה והופכת לשונאת את כולם במידה שווה.
מבטיחה לשקול את עמדתי שוב כי יהיה לי קשה לשנוא אותהעד כדי כך? היא קונדסון קטן ומתוק. תמחלי לה
אבל זה לא מתוק.עד כדי כך? היא קונדסון קטן ומתוק. תמחלי לה
מתוק לו מתוק לו.אבל זה לא מתוק.
אם היא לא במשימה, זה לא מתוק בכלל. לא המעשה ולא היא.
די נו, שנינו יודעים שהיא לא מטומטמת.מתוק לו מתוק לו.
היא מנסה לשבור את הקרח עם גיא... זו אולי לא הדרך הנכונה אבל אני מעריך אותה על המאמץ.
הם חייבים סוויטה!
היא לא תתנגד שהוא ישבור לה את העצמות... והמבין יבין.די נו, שנינו יודעים שהיא לא מטומטמת.
אבל נגיד שזו לא משימה והיא מנסה לשבור קרח, זו הדרך הבטוחה שמישהו ישבור לה את הראש (מטאפורית).
לייסטררררררהיא לא תתנגד שהוא ישבור לה את העצמות... והמבין יבין.
כל קוץ במדבר הוא פרח.לייסטרררררר
אגב, יש בו כלום ושום דבר בעיניי. בטח לא חיצונית, או כריזמה או סקס אפיל.
כלום. גורנישט.
שום פרח ושום טיזי.כל קוץ במדבר הוא פרח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.