** שרשור בוקר ☀️ היום ה-29 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

מיק83

Well-known member
אני מכריזה בזאת, אם סתיו במשימה סודית, אני אוהבת אותה קצת יותר.
אם סתיו לא במשימה סודית ויתברר שהיא בכוונה העבירה כלים נקיים לכיור המלוכלכים (למרות שמגיע לו לסבול)
אני רשמית מורידה את תמכתי בה והופכת לשונאת את כולם במידה שווה.
זה קטע עם סתיו

אי אפשר לדעת מה היא בדיוק

במשימה סודית או בנקמה אישית

פאף פה

Well-known member
אם סתיו לא במשימה סודית ויתברר שהיא בכוונה העבירה כלים נקיים לכיור המלוכלכים (למרות שמגיע לו לסבול)
ואם אלו כלים מטונפים?
הרי כולנו נגעלים מאיך שהוא מורח ולא מנקה.

mariamma 86

Well-known member
אם זה משימה אין בעיה. אם זה לא אני אוהבת אותה לא פחות. מגיע לפרזיט קצת סבל אחרי כל סבל שהוא גורם לי כבר זמן מה...

nicknick

Well-known member
אני אוהבת שגיא ואברהם מצליחים להסתדר, לפחות ברמת היום יום, שיחות חולין וכאלה ....
אוהבת לראות יחסים מתפתחים ודיירים שאחרי מריבות לא נעימות מצליחים לשנות קצת גישה,דמויות עגולות שלא רק תקועות במקום...דורש משניהם להנמיך קצת את האגו שזה לא דבר קל.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
אני אוהבת שגיא ואברהם מצליחים להסתדר, לפחות ברמת היום יום, שיחות חולין וכאלה ....
אוהבת לראות יחסים מתפתחים ודיירים שאחרי מריבות לא נעימות מצליחים לשנות קצת גישה,דמויות עגולות שלא רק תקועות במקום...דורש משניהם להנמיך קצת את האגו שזה לא דבר קל.
יאפ!
בכלל לראות אינטרקציות חדשות..משהו בדינמיקה שהייתה כל כך תקועה משתנה זה תמיד נחמד לראות.
אני לגמרי בעד
(גם אם אלו דיירים שאני לא מסמפטת....לפחות שנצא מהלופ הזה שנתקענו בו מתחילת העונה)

אני שוקוו

Well-known member
יאפ!
בכלל לראות אינטרקציות חדשות..משהו בדינמיקה שהייתה כל כך תקועה משתנה זה תמיד נחמד לראות.
אני לגמרי בעד
(גם אם אלו דיירים שאני לא מסמפטת....לפחות שנצא מהלופ הזה שנתקענו בו מתחילת העונה)
לא נראה קצת פאטתי שגיא ואברום מסתדרים..
משונה לי קצת

מצב
הנושא נעול.
למעלה