פאף פה
Well-known member
וואו ואל.לייסטרררררר
אגב, יש בו כלום ושום דבר בעיניי. בטח לא חיצונית, או כריזמה או סקס אפיל.
כלום. גורנישט.
דוחה ת׳שועלים.
וואו ואל.לייסטרררררר
אגב, יש בו כלום ושום דבר בעיניי. בטח לא חיצונית, או כריזמה או סקס אפיל.
כלום. גורנישט.
זה קטע עם סתיואני מכריזה בזאת, אם סתיו במשימה סודית, אני אוהבת אותה קצת יותר.
אם סתיו לא במשימה סודית ויתברר שהיא בכוונה העבירה כלים נקיים לכיור המלוכלכים (למרות שמגיע לו לסבול)
אני רשמית מורידה את תמכתי בה והופכת לשונאת את כולם במידה שווה.
ואולי זה מה שיפה בה, היא תמיד דואגת שיהיה מענייןזה קטע עם סתיו
אי אפשר לדעת מה היא בדיוק
במשימה סודית או בנקמה אישית
אבל העניין בא על חשבון דריכה על אחריםואולי זה מה שיפה בה, היא תמיד דואגת שיהיה מעניין
היא לא דורכת על אחרים. מצטערת.אבל העניין בא על חשבון דריכה על אחרים
ואז היא רוצה להיות חברה שלהם ושיכבדו אותה…
והם? למה להם?
ואם אלו כלים מטונפים?אני מכריזה בזאת, אם סתיו במשימה סודית, אני אוהבת אותה קצת יותר.
אם סתיו לא במשימה סודית ויתברר שהיא בכוונה העבירה כלים נקיים לכיור המלוכלכים (למרות שמגיע לו לסבול)
לא, ראו שהיא העבירה על עיוור כליםואם אלו כלים מטונפים?
הרי כולנו נגעלים מאיך שהוא מורח ולא מנקה.
יכול להיות, אולי הייתי נמהרת מידי?ואם אלו כלים מטונפים?
אז במצב כזה אני הייתי הולכת אליו ואומרת לו בשקט או לא מתערבת ונותנת לאחרים להעיר לו ואת הכלים שאני אשתמש בהם אשטוף שוב לעצמי.ואם אלו כלים מטונפים?
אסור להם לשטוף לעצמםאז במצב כזה אני הייתי הולכת אליו ואומרת לו בשקט או לא מתערבת ונותנת לאחרים להעיר לו ואת הכלים שאני אשתמש בהם אשטוף שוב לעצמי.
ליענקי ולסתיו מותר לשטוף בעצמם את הכלים שלהם.אסור להם לשטוף לעצמם
באמת? למה? העניין של הכשרות?ליענקי ולסתיו מותר לשטוף בעצמם את הכלים שלהם.
כןבאמת? למה? העניין של הכשרות?
לא ידעתי, קטע.....כן
כבר באותו היום עוז כרז את זה שהם היחידים שיכולים לשטוף לעצמם.
אם זה משימה אין בעיה. אם זה לא אני אוהבת אותה לא פחות. מגיע לפרזיט קצת סבל אחרי כל סבל שהוא גורם לי כבר זמן מה...אני מכריזה בזאת, אם סתיו במשימה סודית, אני אוהבת אותה קצת יותר.
יאפ!אני אוהבת שגיא ואברהם מצליחים להסתדר, לפחות ברמת היום יום, שיחות חולין וכאלה ....
אוהבת לראות יחסים מתפתחים ודיירים שאחרי מריבות לא נעימות מצליחים לשנות קצת גישה,דמויות עגולות שלא רק תקועות במקום...דורש משניהם להנמיך קצת את האגו שזה לא דבר קל.
לא נראה קצת פאטתי שגיא ואברום מסתדרים..יאפ!
בכלל לראות אינטרקציות חדשות..משהו בדינמיקה שהייתה כל כך תקועה משתנה זה תמיד נחמד לראות.
אני לגמרי בעד
(גם אם אלו דיירים שאני לא מסמפטת....לפחות שנצא מהלופ הזה שנתקענו בו מתחילת העונה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.