מירי גרב 22
Well-known member
לא, הקנס כנראה מגיע, אבל אנסה לדבר איתם לחזור לסכום המקורי, נקווה שיסתדר, אם לא...אז עורך דיןהא.
תזמברי אותם עם עורך דין.
לא, הקנס כנראה מגיע, אבל אנסה לדבר איתם לחזור לסכום המקורי, נקווה שיסתדר, אם לא...אז עורך דיןהא.
תזמברי אותם עם עורך דין.
המלצה שלי - תפני לעירייה עצמה (אפילו לפני שמגיע לך הדו"ח)לא, הקנס כנראה מגיע, אבל אנסה לדבר איתם לחזור לסכום המקורי, נקווה שיסתדר, אם לא...אז עורך דין
ברור לי שקבלתי את הקנס, יש תמונה באתר שלהם והכל ברור, מרגיז אותי רק שלא היה קנס על החלון ושלא קבלתי התרעה ראשונה הביתה. אני בדיוק ממתינה על הקו עם העיריה , אעדכן מאמינה שיחזירו לסכום המקוריהמלצה שלי - תפני לעירייה עצמה (אפילו לפני שמגיע לך הדו"ח)
אם הם לא יעזרו ויש לך אופציה של בקשה למשפט - לכי על זה.
אממה את לוקחת סיכון...כי אם הם יצליחו להוכיח שכן קיבלת את הדוח (גם אם הודבק/הונח על השמשה ועף זה קביל) את תשלמי כפל.
תתעקשי! לרוב הם מוותרים כשזה ברמת העירייהברור לי שקבלתי את הקנס, יש תמונה באתר שלהם והכל ברור, מרגיז אותי רק שלא היה קנס על החלון ושלא קבלתי התרעה ראשונה הביתה. אני בדיוק ממתינה על הקו עם העיריה , אעדכן מאמינה שיחזירו לסכום המקורי
אז אל תשלמי ותבקשי להשפטקנס חניה שמעולם לא נשלח אלי הביתה ולא ידעתי על קיומו .........
קרה לי בדיוק אותו דבר החודש בבני ברק....קנס חניה שמעולם לא נשלח אלי הביתה ולא ידעתי על קיומו .........
אני בהמתנה לנציג, מאמינה שיחזירו לקנס המקוריקרה לי בדיוק אותו דבר החודש בבני ברק....
קיבלתי הודעה על קנס ואיחור בתשלום ובכלל לא הודיעו לי מלכתחילה.
התקשרתי אליהם והורידו לי את התוספת על האיחור
בכלל אני מאמינה שאם היא וריד מעצמה את כל התוספות (שיער, ריסים ועדשות) היא תהיה הרבה יותר יפה.רועי עוז צריך לאסור על סתיו להרכיב עדשות עד סוף העונה, הרבה יותר מחמיא לה בלי.
האח עוד יעשה לזה תקריב ב13רגע, קראתי בשרשור שאברם וספיר ישנו באותה המיטה???
יש תמונה?
מה אמרו עליה?ומדברים על... ברבי. בנוהל.
אם יש לו אומץ, שיעשה את זה.11:36 גיא: "אני דקה מללכת למקרר, ולהכניס את כל ה-400 פנקקים של סתיו לפה במכה אחת"
אמן, מתה לראות את זהאם יש לו אומץ, שיעשה את זה.
איכסוש11:36 גיא: "אני דקה מללכת למקרר, ולהכניס את כל ה-400 פנקקים של סתיו לפה במכה אחת"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.