מיק83
Well-known member
הם מאוד מאוד מאוד מאוד דומיםאיכסוש
דמיינתי את זה
בעעע
אני מתחילה לחשוב שגלצ'וק לא הוזה ובאמת יש שם משהו.
מעניין אם המציאה משימה סודית כמוהו
הם מאוד מאוד מאוד מאוד דומיםאיכסוש
דמיינתי את זה
בעעע
בהצלחה להם הם היו העונש אחד של השנייהאיכסוש
דמיינתי את זה
בעעע
הוא כבר כמה ימים מתכנן את זה11:36 גיא: "אני דקה מללכת למקרר, ולהכניס את כל ה-400 פנקקים של סתיו לפה במכה אחת"
יוני תודה רבה. נרגעתי ויכולה להמשיך ביומי
אשליות....פייייי ניקול במונולוג תעופה עצמית
כמה רואים אותה, וכמה היא מעניינית אנשים, וכמה באים לצעוק לה
טפי
גל כתבה פוסט בו היא לא לוקחת אחריות על כלום
ומאשימה את הדרך בה ״מספרים לנו את הסיפור״
מודחת "האח הגדול" נגד ההפקה: "מספרים לכם סיפור אחר לגמרי"
רגע אחרי שיצאה מהבית בנווה אילן, המודחת הטרייה יוצאת בהתבטאות ראשונה נגד הביקורות שהופנו כלפיה וטוענת: "מספרים סיפור לא שלם במטרה לשרת סיפור אחר"www.ice.co.il
למרות שזה לא בא לי בטבעיות, לא אשפוט אותה בעת צערה חחגל כתבה פוסט בו היא לא לוקחת אחריות על כלום
רגע אחרי שיצאה מהבית בנווה אילן, המודחת הטרייה יוצאת בהתבטאות ראשונה נגד הביקורות שהופנו כלפיה וטוענת: "מספרים סיפור לא שלם במטרה לשרת סיפור אחר"www.ice.co.il
שתחזור לבוטקה שממנו היא הגיע בדיוק צועקים לה מעבר לחומהגל כתבה פוסט בו היא לא לוקחת אחריות על כלום
אישה רעה וגזענית שצוחקת על אנשים אחרים ועושה עליהם חרםשתחזור לבוטקה שממנו היא הגיע בדיוק צועקים לה מעבר לחומה
מצד אחד היא יעני מתנצלת על אמירות שלה מצד שני היא מתקרבנת שההפקה לא מראה הכל.גל כתבה פוסט בו היא לא לוקחת אחריות על כלום
ציפית למשהו ממנה? אני לא.מצד אחד היא יעני מתנצלת על אמירות שלה מצד שני היא מתקרבנת שההפקה לא מראה הכל.
בוקר טוב אליהו חמודה. את לא מכירה את האח הגדול ואת ההפקה? לאיזו תוכנית חשבת שבאת?
ואם כבר החליטה לכתוב פוסט, לפחות שיהיה בו איזשהו תוכן מועיל כי הפוסט הזה אין בו כלום ושום דבר.
היא יכלה למשל להתייחס נקודתית לאמירת את מכוערת, או להתייחסות שלה בזלזול מספר פעמים לגבי המקצוע של אברם.
למה לא התייחסה?
לא, היא תפיל על ההפקה את האשמה.
גל כתבה פוסט בו היא לא לוקחת אחריות על כלום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.