בוקר טוב
אופק היה פגוע ממנה ופגע בחזרה, מהמשחק בו והוא לא חף . הוא נשאר שבוי רגשית ודי בודד. דינה וקאזם היו שליחים עבורו והוא כדרכו הוסיף מילים. אם הייתה חברה עבורו זה סימן שאלה. היא הפכה לחברת פאנל של מריירים אינטרסנטיים שרוכבים אלי גמר ומלבים שינאה וששה ללכלך עליו בלי שמדבר עליה כלל. היא צדיקה אז הטעון שזה לטובת הכלל תופס חזק. כי היא דואגת לעוגות ופופקורן עבור כולם וטיפולי פנים לחברי הפאנל. היא מכריזה בעצמה שזה לא היה רומנטי ואם חברות אז היא איבדה פרופורציה. אין לה סיבות כי הוא לא מספק אותן ולכן נתפסת לעצם נוכחותו לאוכל להערות/תשובות שלו במרחב ומבשלת מזה מטעמים. האוכל הוא נושא השיחה העיקרי שמזין/מחמם אותה כשאין לה נושאים אחרים בחברת הגברים. השתן עלה לה לראש "מהערצתם" אליה וכל מה שהיא עושה זאת נקמה מתוקה על מילים שאמר לה כשהיא על הגובה כך מרגישה ונהנית מכך. הופתעתי מההסחפות של שחף שנחוש להפגין גבריות ורגש לעיני כל ותופס מקום ראשון כשבוחר לשיר לה למרות שמודע לאופן שמתנהלת. זה הולך להיות אף פתאטי יותראבל למען ההגינות והכנות, האם חשבת אותו הדבר שאופק הלך לכל השונאים של טליה ודיבר איתם עליה כמובן בתוספת שקרים קטנים, כנו שאנחנו יודעים שהוא יודע לעשות?
גם היא היתה החברה הכי טובה שלו בבית.
לא?
עוד מתגלה?איייאייי...
שרשור הלילה
כל יום שעובר מתגלה פרצופה האמיתי של הזוכה הגדולה
והוא די מכוער
אובססיבית,קטנונית ורעה
כמה מטומטמת את צריכה להיות כדי להמשיך לטנף על מי שעד לא מזמן היית חבוקה בזרועותיו
היא באמת לא מבינה כמה היא יוצאת קטנה?
ומחבורת הקקות שלצידה אני לא מצפה שיתהו על כך
הלכתי להקיא.
זה כמו באר, ...עד שתתייבשעוד מתגלה?
כמה פעמים עוד "יתגלה"?
זה ייגמר מתישהו?
בדיוק הגבתי דברים דומים בהמשך השרשור, רק שעוד לא הגעתי ללכלוכים על אופק והתייחסתי בנתיים רק ללכלוכים שלה על מרינה, שהיא ישנה איתה במיטה וניזונה מהחברות עם מרינה מתי שהשתלם לה. במשך שבועיים ויותר נדבקה אליה ולכלכה באוזניה על אופק, אחרי שאופק התרחק ממנה, ועכשיו היא עושה את אותו דבר למרינה ומלכלכת עליה מאחורי הגב. כמה גועל....איייאייי...
שרשור הלילה
כל יום שעובר מתגלה פרצופה האמיתי של הזוכה הגדולה
והוא די מכוער
אובססיבית,קטנונית ורעה
כמה מטומטמת את צריכה להיות כדי להמשיך לטנף על מי שעד לא מזמן היית חבוקה בזרועותיו
היא באמת לא מבינה כמה היא יוצאת קטנה?
ומחבורת הקקות שלצידה אני לא מצפה שיתהו על כך
הלכתי להקיא.
בולמלכת המוסר כפול.. ועוד לחשוב שהדביקו לה כינוי טלית שכולה תכלת.
צבועה, מתחסדת, נקמנית, לא יודעת חברות מהי, בחורה רדודה וחלולה שבאה מוכנה טוב טוב למשחק, רק שעלה לההה ועכשיו מתגלה פרצופה האמיתי
משקף לגמרי , תהליך ההתפקחות בעיצומו מעניין אם יבחר להראות את כל הטינופת הזאת על הספסל וינטרל סופית את "הקסם" הזה של חלק מהשבויים בו. הכי גרוע שמנסים לייפות בכח ולהצדיקמלכת המוסר כפול.. ועוד לחשוב שהדביקו לה כינוי טלית שכולה תכלת.
צבועה, מתחסדת, נקמנית, לא יודעת חברות מהי, בחורה רדודה וחלולה שבאה מוכנה טוב טוב למשחק, רק שעלה לההה ועכשיו מתגלה פרצופה האמיתי
נראה לך שהוא יראה?! טוב לו שהיא הזוכה הגדולה, כמובן שהוא ינסה לסדר את זה כך שלא יחשדו שהיא אכן הולכת לזכות - אבל ללא ספק היא הזוכה.משקף לגמרי , תהליך ההתפקחות בעיצומו מעניין אם יבחר להראות את כל הטינופת הזאת על הספסל וינטרל סופית את "הקסם" הזה של חלק מהשבויים בו. הכי גרוע שמנסים לייפות בכח ולהצדיק
לא נראה לי שמתפקחים.משקף לגמרי , תהליך ההתפקחות בעיצומו מעניין אם יבחר להראות את כל הטינופת הזאת על הספסל וינטרל סופית את "הקסם" הזה של חלק מהשבויים בו. הכי גרוע שמנסים לייפות בכח ולהצדיק
נוצרו סדקים באמינות שלה שאי אפשר להתעלם מהם. זה הפך לגיחוך, צידדתי בה זה השתנה טוטאלית וזה מחלחל השאלה עד כמה. לי לא נראה שתזכה עם ההתנהלות שלה וההזנה ההדדית שלהם בשנאה מצטדקת. עוד מעט הבלון יתכווץ והספסל יתדלדל והדמויות הנותרות יחזרו לפרופורציות שלהם. מעניין מה יבחר להראות הרי לא קורה דבר בבית , "הספסל" בעיקר אקטיבי ונתנאל מאדים כל הזמן ועדיין לא ברור סופית באיזה צבע יבחר האח בינתיים נראה שמלבין אותו.לא נראה לי שמתפקחים.
אם היא הייתה הפייבטריטית שלי
אחרי השבועיים האחרונים
אין סיכוי שהיא הייתה ממשיכה להיות.
לדעתי, הוא כבר לא "אי של שפיות". 'צטערת.בוקר טוב
הלוואי ונצליח לשמר את הפורום הזה כאי של שפיות גם בשלבים הכי מתקדמים של המשחק
מרי חיבוקים ותודות על הכל
למרות שאני יוצאת לעבודה בלי אופציה לצפות או לקרוא מאחלת לכם יום סוער ומעניין במשחק
באהבה גוניבוקר טוב
הלוואי ונצליח לשמר את הפורום הזה כאי של שפיות גם בשלבים הכי מתקדמים של המשחק
מרי חיבוקים ותודות על הכל
למרות שאני יוצאת לעבודה בלי אופציה לצפות או לקרוא מאחלת לכם יום סוער ומעניין במשחק
נכון היד קלה על ההדק תרתי משמע.אני אוהבת את הביטוי "מוסר כפול".
אני כבר לא צריכה לקרוא את ההודעה.
אני רואה את שם הכותב, ואני יודעת מה יהיה כתוב בפנים....
במיוחד אני אוהבת את המנפחים והמפמפמים,
וכמובן החוזרים על עצמם....
והיד הקלה על המיקלדת היא לא רק לגבי "האח הגדול".
ראינו מה קרה עם סיפור טול כרם אתמול.
תיכף - פיגוע.
אי אפשר לחכות שניה, 2 שניות..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.