חחח. אוקי. אפשר רמז? היא פגעה שוב באופק?להתפכחות מצד טליה את מתכוונת? ניתן לך לנחש ונקציב לך ניחוש אחד, את לא תצטרכי יותר
חחח. אוקי. אפשר רמז? היא פגעה שוב באופק?להתפכחות מצד טליה את מתכוונת? ניתן לך לנחש ונקציב לך ניחוש אחד, את לא תצטרכי יותר
חחח. אוקי. אפשר רמז? היא פגעה שוב באופק? רגע .מי התפכח בכלל?
העזה לשבת עם אופק לשיחהאבקש הסבר קצרצר במה שונה היה הלילה משאר הלילות? מה גרם לכל ההתפכחות לכאורה?? מה מרינה עשתה?
העזה לשבת עם אופק לשיחה
גם נתן לה חיבוק לפני שהלך לישון מול טליה איך היא הסתכלה חחחחהעזה לשבת עם אופק לשיחה
ברור שהוא עשה את זה בכוונה, הוא משתמש במרינה כמו שהשתמש קודם בדינהגם נתן לה חיבוק לפני שהלך לישון מול טליה איך היא הסתכלה חחחח
אני מציעה לראות את הקטע הזה שוב כי החיבוק הגיע ממרינה ולא ממנוברור שהוא עשה את זה בכוונה, הוא משתמש במרינה כמו שהשתמש קודם בדינה
מי מרינה?העזה לשבת עם אופק לשיחה
ומה היא אמרה על מרינה?מי מרינה?
כןמי מרינה?
אוקי תודה.
לא ראיתי את השיחה, אבל ניחוש שלי- היא לא התחיילה מספיק טוב. הם מאוד חזק כרגע בקבוצות ומרינה סיימה את הערב בשיחות עם שרין וחיבוק עם אופק, אז בגדול האופי שלה של כל העונה -זגזגנות- פתאום מפריע עכשיו כשהתגבשו לקבוצה אחת מלאת בטחון. שיעמידו אותה בכיף, אבל זה ש"עלו עליה" סמוך לשיחה עם אופק זה משעשע ועצוב כאחד. בהתחשב בזה שתחושה רעה של דייר לא נותנת לחלקם את השקט להרדם בלילה, מצחיק שפיוס של 2 דיירים גורם לכל כך הרבה מירמור.אבקש הסבר קצרצר במה שונה היה הלילה משאר הלילות? מה גרם לכל ההתפכחות לכאורה?? מה מרינה עשתה?
לא התחיילה מספיק טוב - זה אחד הדברים המדוייקים שקראתילא ראיתי את השיחה, אבל ניחוש שלי- היא לא התחיילה מספיק טוב. הם מאוד חזק כרגע בקבוצות ומרינה סיימה את הערב בשיחות עם שרין וחיבוק עם אופק, אז בגדול האופי שלה של כל העונה- פתאום זה מפריע עכשיו כשהתגבשו לקבוצה אחת מלאת בטחון. שיעמידו אותה בכיף, אבל זה ש"עלו עליה" סמוך לשיחה עם אופק זה משעשע ועצוב כאחד. בהתחשב בזה שתחושה רעה של דייר לא נותנת לחלקם את השקט להרדם בלילה, מצחיק שפיוס של 2 דיירים גורם לכל כך הרבה מירמור.
הם מוזמנים לטנף, יש להם גם יותר סיבות כשמדובר בחברה כמו נתנאל ודניאל. אם כבר יש ענייני מוסר כפול שמצדיקים את ההתנהלות כרגע בבית, אז יאללה, שיעמדו בסטנדרטים ויתחילו להתניע גם.אחד הסממנים הכי חזקים של חבורת זבל, בחתך של כל העונות - זה הבטחון הגמור שלהם שהצד השני לא מפסיק לטנף עליהם.
ובפועל זה לא ככה - אתמול הצד השני צחקו, שרו, השתטו, עשו חיקויים וכן כמובן גם ריכלו לא מעט, אבל חבורת הזבל משוכנעת שמשחירים אותם ללא הרף,
וזה פשוט לא נכון.
אם הייתי יודעת את מי אתה מכנה "חבורת הזבל".אחד הסממנים הכי חזקים של חבורת זבל, בחתך של כל העונות - זה הבטחון הגמור שלהם שהצד השני לא מפסיק לטנף עליהם.
ובפועל זה לא ככה - אתמול הצד השני צחקו, שרו, השתטו, עשו חיקויים וכן כמובן גם ריכלו לא מעט, אבל חבורת הזבל משוכנעת שמשחירים אותם ללא הרף,
וזה פשוט לא נכון.
נהדר. מה הכוונה בעלו עליה? החברות עם טליה??לא ראיתי את השיחה, אבל ניחוש שלי- היא לא התחיילה מספיק טוב. הם מאוד חזק כרגע בקבוצות ומרינה סיימה את הערב בשיחות עם שרין וחיבוק עם אופק, אז בגדול האופי שלה של כל העונה -זגזגנות- פתאום מפריע עכשיו כשהתגבשו לקבוצה אחת מלאת בטחון. שיעמידו אותה בכיף, אבל זה ש"עלו עליה" סמוך לשיחה עם אופק זה משעשע ועצוב כאחד. בהתחשב בזה שתחושה רעה של דייר לא נותנת לחלקם את השקט להרדם בלילה, מצחיק שפיוס של 2 דיירים גורם לכל כך הרבה מירמור.
אני לא ראית השאופק התחייל באחת מהקבוצות . לדעתי אין ממש קבוצות. יש רק את קבוצת הפרלמנט ללא דינה שמעמידים את שחף קבוע.נהדר. מה הכוונה בעלו עליה? החברות עם טליה??
לדעתי - יש חלוקה וסלע המחלוקת הוא - נתנאל.אני לא ראית השאופק התחייל באחת מהקבוצות . לדעתי אין ממש קבוצות. יש רק את קבוצת הפרלמנט ללא דינה שמעמידים את שחף קבוע.
אני חוששת שלא ראיתי את השיחה ואין לי את הכוחות לחזור ולהאזין לה, אבל הדבר היחיד שעולה בדעתי שקרה ביום יומיים האחרונים ויכול לשנות את הגישה אליה, בעיקר מצד טליה, זה ההתנהלות של מרינה אחרי פרסום ההעמדות והעובדה שאת אתמול היא העבירה בעיקר עם ה"חבורה" השנייה ואת הערב סיימה בשיחת הבהרה וחיבוק עם אופק. הייתי אומרת שלא מראים לנו הכל, אבל טליה הייתה כל היום במצב מאוזן אז קשה לי להאמין שהיה משהו ספציפי בינהן.נהדר. מה הכוונה בעלו עליה? החברות עם טליה??
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.