מילא השירים שלהם בקולי קולות, אבל הטימטום מה איתו?!אני רק כמה מילים. אתמול פשוט התייאשתי מלצפות בחבורה במיוט כי לולי פופ כבר יצא מכל החורים שלי. מטליה לא התאכזבתי כי לא ציפיתי ממנה כלום. כבר יודעת מה הצד הבא שלה. להדיח את מרינה שסיימה להיות חיילת מושבעת. ואני לא מחובבי מרינה. אבל עדיין... יש דבר חיובי אחד שעליו אני מודה לטליה. השלמתי שעות שינה. ובגלל שאין למה לצפות אלך לישון מוקדם כל יום לצלילים המושלמים של לולי פופ
אני פשוט במיוט כל הזמן עם החבורה הדוחה. אך לא קשה לנחש כמה טמטום יש וכמה הם רדודיםמילא השירים שלהם בקולי קולות, אבל הטימטום מה איתו?!
הרסו את הלייב בלילות
נפלת חזקבוקר טובבב
קבלו פפראצי של שחף בנופש במלון מנדרין אוריינטל איי הבתולה
עם כספי התמלוגים שגרף מלהיט הבכורה שלו "עובדיה"
צפה בקובץ המצורף 59298
גועל נפש ממש. מעבר לזה שלטליה יש מוח של ציפור והיא לא מבינה איך היא מעמידה את אבא שלה באור שלילי, אמרה בלייב שאבא שלה היה אלים והיה מרביץ לאנשים שהיו חותכים אותו בכביש, משמע - היה בריון לא קטן, ולטענתה התמתן בגלל הדת. אחרי אמירה כזו, לא מפתיע אותי שהיא היתה מסוגלת לסלוח די מהר לשחף על תקרית הבריונות עם הקציצות, או איך שהיא מגמדת את הבריונות של נתנאל לאורך העונה והפכה לבסטי שלו עכשיו, או איך שהיא לקחה דווקא את הצד של קאזם במריבה עם אופק למרות המילים המגעילות שהוציא מהפה.בוקר טוב
האם גם דרור ומשה לקחו חלק בריכולי הלילה?
וקראתי שאבא של טליה היא מרביץ למי שהיה חותך אותו בכביש או משהו כזה?
אלה הערכים אליהם אמא של טליה התכוונה בניגוד לאמא של בר?
הבחורה (טליה) סתומה לגמרי רצוי מאוד שתצא לפני שתגלה עוד כמה סודות משפחתיים לא נעימיםגועל נפש ממש. מעבר לזה שלטליה יש מוח של ציפור. אמרה בלייב שאבא שלה היה אלים והיה מרביץ לאנשים שהיו חותכים אותו בכביש, משמע - היה בריון לא קטן, ולטענתה התמתן בגלל הדת. אחרי אמירה כזו, לא מפתיע אותי שהיא היתה מסוגלת לסלוח די מהר לשחף על תקרית הבריונות עם הקציצות, או איך שהיא מגמדת את הבריונות של נתנאל לאורך העונה והפכה לבסטי שלו עכשיו, או איך שהיא לקחה דווקא את הצד של קאזם במריבה עם אופק למרות המילים המגעילות שהוציא מהפה.
ככל שהזמן עובר, עושה רושם שסולם הערכים של טליה לא מתיישב מי יודע מה עם סולם הערכים של סולם הערכים של האדם הנורמטיבי, וחבל מאד שהיא תפסה תאוצה מוגברת עוד לפני שנחשפנו לכל הצדדים שלה.
לא סוד הוא שאני לא מחובביה - ובכל זאת אני חושבת "בלי הורים וילדים"הבחורה (טליה) סתומה לגמרי רצוי מאוד שתצא לפני שתגלה עוד כמה סודות משפחתיים לא נעימים
זה בדיוק חלק מהטקטיקה שלה, לא לשתף מעולמה הפנימי יותר מדי, רק לזרוק משפטים מדי פעם כדי לצאת ידי חובה ושלל סיסמאות קדושות ואז יוצא שמעטה הסודיות הזו והערפל סביבה יוצר לה דמות מסתורית שכנראה מסקרנת ומדליקה הרבה אנשים כי בדמות כזו תמיד אתה יכול לדמיין שיש שם מעבר משהו קסום ומופלא אבל ישנם אנשים פיקחים שזיהו את הכלום כבר מזמן.גועל נפש ממש. מעבר לזה שלטליה יש מוח של ציפור והיא לא מבינה איך היא מעמידה את אבא שלה באור שלילי, אמרה בלייב שאבא שלה היה אלים והיה מרביץ לאנשים שהיו חותכים אותו בכביש, משמע - היה בריון לא קטן, ולטענתה התמתן בגלל הדת. אחרי אמירה כזו, לא מפתיע אותי שהיא היתה מסוגלת לסלוח די מהר לשחף על תקרית הבריונות עם הקציצות, או איך שהיא מגמדת את הבריונות של נתנאל לאורך העונה והפכה לבסטי שלו עכשיו, או איך שהיא לקחה דווקא את הצד של קאזם במריבה עם אופק למרות המילים המגעילות שהוציא מהפה.
ככל שהזמן עובר, עושה רושם שסולם הערכים של טליה לא מתיישב מי יודע מה עם סולם הערכים של סולם הערכים של האדם הנורמטיבי, וחבל מאד שהיא תפסה תאוצה מוגברת עוד לפני שנחשפנו לכל הצדדים שלה.
להתפכחות מצד טליה את מתכוונת? ניתן לך לנחש ונקציב לך ניחוש אחד, את לא תצטרכי יותראבקש הסבר קצרצר במה שונה היה הלילה משאר הלילות? מה גרם לכל ההתפכחות לכאורה?? מה מרינה עשתה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.