רק כשיצא תהיה קפיצהעוד יהיו לו, אני בטוחה.
אידיוט מצוי...גם 27.5 זה יותר מדי בשביל הפוץ שאף אחד לא סובל בבית למעט רעי הלב הרעילים כמוהו - בר, שרין וקאזםאופק מנחש שיש לו 50K באינסטה
תגידו לו שיש לו 27.5K
תקשיבי מישהו ציין 13:11, הלכתי לראות ולא ראיתי כלום, שחף אפילו לא היה במטבח. אם אני טועה או שאת מוצאת משהו מזמן אחר תעדכנימה היה במטבח? כתוב ברשתות , אופק, טליה ושחף במטבח. אם יש סרטון תעלו
אין לי מושג זה מה שכתבו, ששחף וטליה במטבח, ואופק מסתכל עליהםתקשיבי מישהו ציין 13:11, הלכתי לראות ולא ראיתי כלום, שחף אפילו לא היה במטבח. אם אני טועה או שאת מוצאת משהו מזמן אחר תעדכני
כן ראינו את אותה התגובה אני חושבת, זה היה בתגובה לפוסט ששואל אם אופק נוקם עכשיו בטליה עכשיו או משהו כזה. ואז בתגובות ציינו שב13:11 הוא הסתכל עליהם במטבח...ראיתי את הקטע ושחף אפילו לא היה שםאין לי מושג זה מה שכתבו, ששחף וטליה במטבח, ואופק מסתכל עליהם
מעניין, ממש לפני כמה דקות הם דיברו על ליאור קוקה...אז בטטה פרסם שליאור קוקה נמצאת בבית האח הגדול.
הפתעה נוספת לשרין? כי מזמן לא היה עליה פוקוס בפרקים.
לא בהכרח קשור לשרין, זה טרמפ על הדרך....אז בטטה פרסם שליאור קוקה נמצאת בבית האח הגדול.
הפתעה נוספת לשרין? כי מזמן לא היה עליה פוקוס בפרקים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.