ראש גזר 6789809896
Well-known member
רמי אמר שבלי ימית לא היה אוכל והודה לה על זה שהכינה אוכל בכוונה בשביל לפגוע בגוזי הוא קנאי וצר עיןמה קרה עכשיו?
רמי אמר שבלי ימית לא היה אוכל והודה לה על זה שהכינה אוכל בכוונה בשביל לפגוע בגוזי הוא קנאי וצר עיןמה קרה עכשיו?
איש רשערמי אמר שבלי ימית לא היה אוכל והודה לה על זה שהכינה אוכל בכוונה בשביל לפגוע בגוזי הוא קנאי וצר עין
מענין איזה ברכה הוא יכין לארוחת צהרייםרמי אמר שבלי ימית לא היה אוכל והודה לה על זה שהכינה אוכל בכוונה בשביל לפגוע בגוזי הוא קנאי וצר עין
רמי אמר שבלי ימית לא היה אוכל והודה לה על זה שהכינה אוכל בכוונה בשביל לפגוע בגוזי הוא קנאי וצר עין
איזה קקהרמי אמר שבלי ימית לא היה אוכל והודה לה על זה שהכינה אוכל בכוונה בשביל לפגוע בגוזי הוא קנאי וצר עין
יהודה עשה הרמה לזה.רמי אמר שבלי ימית לא היה אוכל והודה לה על זה שהכינה אוכל בכוונה בשביל לפגוע בגוזי הוא קנאי וצר עין
מסכימה מאוד לגבי יהודה,דרור,ימית וליאור.טוב, אצלי חל מהפך מסויים
התחלתי את העונה כשאני בעד רמי, ליאור,אילון ודרור.
ממש לא אהבתי את ימית , ג'וזי ואת יהודה שפוט לא סבלתי.
אל כל השאר הייתי אדישה פחות או יותר.
היום את רמי אני ממש לא יכולה לסבול, הוא נתפס אצלי כאדם רע.
ליאור שהוא דווקא איש טוב אבל הוא טרחן ומעייף ואני חושבת שהוא מגזיםכשהוא מנסה להקטין את ג'וזי לעומת רמי.
דרור פשוט בלתי נסבל, סכסכן, רשע כזה ובעיקר כופה את האג'נדות שלו על אחרים.
את איילון המשכתי לחבב עד לכתו.
יהודה נשאר ברשימה השחורה שלי וזה הולך ומתעצם, הבחור פשוט בלתי.
וימית? היא הולכת ומתדרדרת מרגע לרגע.
לעומת זאת ג'וזי מתחבב עלי מיום ליום יותר ויותר, אני מגלה בחור שונה מכל מה שחשבתי עליו.
גל מתחילה אף היא להתחבב עלי בעיקר כי היא לא מפחדת לעמוד מול יהודה ואפילו מול רמי אם צריך ולהגיד את דעתה.
זהבה שאני לא יכולה לסבול את המוזיקה שלה קנתה אותי עם טוב הלב שלה והתמימות.
תום נשאר בעיני אהבל כזה, קצת דני שובבני ובלתי ברור מינית.
למה ככה למה
אוי זה נראה מממששש טעיםםםםםםםםםםםם
שהיא לא הספיקה ללטף ליהודה את הפטמות?על מה ימית בוכה? או שזאת שאלה רטורית? כי היא בוכה כל הזמן?
קשור אולי למה שרמי אמר...על מה ימית בוכה? או שזאת שאלה רטורית? כי היא בוכה כל הזמן?
נפגעה בגלל שרמי הקטין את גוזי מול כולם בכוונה הוא לקח את כול האוכל שגוזי הכין והודה רק לימית בשביל לפגוע בגוזי כי הוא יודע שגוזי אוהב שמחמאים לו על אוכל וניסה לזלזל בו מול כולםעל מה ימית בוכה? או שזאת שאלה רטורית? כי היא בוכה כל הזמן?
אף אחד לא העיר לרמי על זה?נפגעה בגלל שרמי הקטין את גוזי מול כולם בכוונה הוא לקח את כול האוכל שגוזי הכין והודה רק לימית בשביל לפגוע בגוזי כי הוא יודע שגוזי אוהב שמחמאים לו על אוכל וניסה לזלזל בו מול כולם
שהיא לא צריכה להיפגע בשבילו בגלל מה שרמי אמר לומה גוזי אמר לימית?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.