חשבנו על אותו דבר! אבל ליד ג'וזי לא יעז להגיד כלום, כי גלי אחותו!ליהודה לא מפריע שגל נדחפת לשטוף כלים ותופסת לו את הפוקוס?
עוד צלחת בדרך להישבר, חכי...ליהודה לא מפריע שגל נדחפת לשטוף כלים ותופסת לו את הפוקוס?
זה האיש.. הוא לא ירפה מהקטע הזהרמי מבאס. אני אוהב אותו אבל הוא מתגלה בקטנוניות. חבל שהוא נופל לשם
והקטע זה כזה עדין שאפשר לצאת מזה בקלות כמו אתה בוחר להפגע מי דיבר עליך אתה רגישזה האיש.. הוא לא ירפה מהקטע הזה
אני מסכימהרמי מבאס. אני אוהב אותו אבל הוא מתגלה בקטנוניות. חבל שהוא נופל לשם
הוא פשוט לא משחק את המשחק,לכן יוצאים לו דברים שלא מצתלמים טובאני מסכימה
גם לי יש קטעים שלא קל לי לראות את רמי ואני מאוד אוהבת אותו.
מבאס.
אגב,זה לא מוריד לי מרמת האהבה אליו
הוא לא חף מטעויות...וזה בסדר...
ראית שגוזי נפגע הוא ממשיך לחייך ולשיר סתם מוציא את רמי קטן ואני לא מופתע אם זה יקרה גם בארוחת צהריים ובארוחת ערבהוא פשוט לא משחק את המשחק,לכן יוצאים לו דברים שלא מצתלמים טוב
אבל לאחרים/ות זאת הזדמנות פז "להפגע" ...לא שולל סבב נוסף של ה"נפגעים"
בחדר האח
זה בדיוק מחזק את מה שכתבתי,יש כאלה שבאו לשחק ונותנים עבודה....ראית שגוזי נפגע הוא ממשיך לחייך ולשיר סתם מוציא את רמי קטן ואני לא מופתע אם זה יקרה גם בארוחת צהריים ובארוחת ערב
בסוף רמי פגע בימיתהוא פשוט לא משחק את המשחק,לכן יוצאים לו דברים שלא מצתלמים טוב
בחדר האח
או שהיא "נפגעה"...האפשרות זאת קיימת,מקווה שכל אחד מבין את זהבסוף רמי פגע בימית
לגוזי זה כבר לא מזיז וטוב שכך.
הוא אכן לא ממש משחק את המשחק אבל ההקטנה הזו ולעשות דווקא, בוא כפרה גנון שולה.הוא פשוט לא משחק את המשחק,לכן יוצאים לו דברים שלא מצתלמים טוב
בחדר האח
רמי התחיל להדפק מהרגע שלינור נדבקה אליו, אני אהבתי אותו מאוד מאוד בחוץ, ההתנהלות שלו בבית פשוט הורידה לי אותו מהעיניים והקטנוניות שלו מגעילה אותי! ג'וזי (לא יודעת אם אתם שמים לב) מביא לו כל מיני דברים, מנסה, רצה לדבר איתו. אבל הוא איש נקמן ורע ומי שלא מגיש ידו למחילה, הופך אותו בעיניי לאיש קטן.רמי מבאס. אני אוהב אותו אבל הוא מתגלה בקטנוניות. חבל שהוא נופל לשם
העיקר שהוא התלונן שהוא לא בא לשחק ברמת הגן הזאתבדיליי רמי חתיכת אפס נקמן, אתה איש רע!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.