אל תאמני. אף אחד לא ראה.האמת שלא צפיתי בסרטון מבחירה.. זה ממש הורס לי את התדמית של קאזם ובדיוק התחלתי להתאהב בו
כל אחד אומר "לא יכולתי לראות, לא יכולתי לראות"....
אז איפה ההוכחה ?
אל תאמני. אף אחד לא ראה.האמת שלא צפיתי בסרטון מבחירה.. זה ממש הורס לי את התדמית של קאזם ובדיוק התחלתי להתאהב בו
הנה ההוכחהאל תאמני. אף אחד לא ראה.
כל אחד אומר "לא יכולתי לראות, לא יכולתי לראות"....
אז איפה ההוכחה ?
ריוואה לא ביקשה ממנו להפסיקתשמעי,
יש 2 אופציות
או שאופק שיקר
או שזה קרה
לפי הסרטון אני לא רואה פה מצב שאופק שיקר כי הוא ציין גם את ריוואה שביקשה מקאזם להפסיק...
קאזם גם היה נוכח
לא הכחיש,צחק עם אופק על זה
אני באמת מאמינה שזה קרה.
בנוגע למה שאמר אתמול - אני לא בטוחה ב100% שזה על טליה ולכן אני לא יכולה לשפוט.
נכוןריוואה לא ביקשה ממנו להפסיק
ריוואה ביקשה ממנו להרוג אותה כבר
כל זה היה בבית האח? אני בהלם. אבל זאת רק עוד סיבה ענקית לרגש השלילי שלי כלפי קאזם.נכון
התכוונתי שיפסיק לשרוף לה את הרגליים ויהרוג אותה
(פאק היה לי ממש קשה לכתוב את זה)
אופק גם רצח את ג'ון לנון.תשמעי,
יש 2 אופציות
או שאופק שיקר
או שזה קרה
לפי הסרטון אני לא רואה פה מצב שאופק שיקר כי הוא ציין גם את ריוואה שביקשה מקאזם להפסיק...
קאזם גם היה נוכח
לא הכחיש,צחק עם אופק על זה
אני באמת מאמינה שזה קרה.
בנוגע למה שאמר אתמול - אני לא בטוחה ב100% שזה על טליה ולכן אני לא יכולה לשפוט.
בנוסף לכרטיס הטיסה שבן גביר רוצה לסדר לי אני גם יפת נפש גם לצחוק מזה דוחה אותיכן, ממש מאכזב.. למרות שעדיין יש הטוענים שאולי זה מעולם לא באמת קרה.
מי שאומר על טליה קאחבהמה כבר יכול לעשות? יצא נגד טליה, זה הכל.. מי שיוצא נגד טליה שרוף, מי שמחבב את טליה אהוב.
למה הוא נגד טליהמה כבר יכול לעשות? יצא נגד טליה, זה הכל.. מי שיוצא נגד טליה שרוף, מי שמחבב את טליה אהוב.
בהמשך של הקאחבה אתמול...מה עשה הבוקר קאזם ששוב הוא מטרה,
ספרו
מה עשה
יכול גם להיות שהוא פשוט רואה בטליה דברים שהוא פחות מחבב? או שהאופציה היחידה היא שהוא מקנא שאחרים זוכים לשבת במחיצתה יותר ממנו?בעניין הקאחבה, בעיניי זה שטות גמורה.
ראשית, כי לא ידוע אם אמר עליה, ושנית,
סוויסה הזה חתיכת זבל אנושי המתכך בין כולם.
ונניח שעשכשיו התווכח עם טליה, נו אז?
ייתכן שהוא מבואס שכחברתו היא יותר זמן
עם החבורה השניה, אני מאמינה שבהזדמנות
שתתאפשר הם ישבו לפתור את זה.
אי אפשר למחוק את כולם על כל פיפס
כי התנהגו באופן טבעי ואנושי.
אני לא התרשמתי שיש בניהם חברות בין קאזם לטליהיכול גם להיות שהוא פשוט רואה בטליה דברים שהוא פחות מחבב? או שהאופציה היחידה היא שהוא מקנא שאחרים זוכים לשבת במחיצתה יותר ממנו?
יתרה מזאת, בשיחה שלה עם דרור שלשום, היא לא הזכירה אותו בין האנשים הקרובים אליה.אני לא התרשמתי שיש בניהם חברות בין קאזם לטליה
יש תקשורת יפה סך הכל
גוני צודקת, מעולם לא ראיתי שם חברות.. קאזם חיבב אותה וגישש, טליה ליקקה לו קצת, אבל קאזם לא טאמבל ומהר מאוד הבין שאין שיחות עם טליה. רק צחקוקים וטפשת.הכל יכול להיות,
אבל אם נהיה באמת כנים יש בינהם חברות,
ושניהם יושבים עם אנשים לא אהובים על האחר.
גם אם תפרטי לא יהיה לי כוח להטריל אותך.לאלא, הם אוהבים אחד את השניה, והיו עבור אחד לשניה
בלא מעט מצבים. אין בי כח לפרט, כי זה הררי מילים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.