** שרשור בוקר ☀️ היום ה72 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

skini02

Well-known member
לגבי הסרטון של קאזם ושרין הכוונה חד משמעית על טליה הם רצו לגנוב ממנה טבק והיא לא משחררת את הנרתיק.
דבר שני קאזם לא עצבני הוא משחק כדי ליצר תשומת לב אליו כי בזמן האחרון הוא לא יצר עניין.
כולם מודעים למצלמות ולתוכן.

מכורה וחבל

Well-known member
לגבי הסרטון של קאזם ושרין הכוונה חד משמעית על טליה הם רצו לגנוב ממנה טבק והיא לא משחררת את הנרתיק.
דבר שני קאזם לא עצבני הוא משחק כדי ליצר תשומת לב אליו כי בזמן האחרון הוא לא יצר עניין.
כולם מודעים למצלמות ולתוכן.
לא יגיד דבר כזה על מרינה
ושרין תצחק
מרינה המון עם שרין

דפניה34

Well-known member
ראיתי פה הרבה דיונים לגבי מה זה אומר על דייר מסוים אם הוא בוחר לשבת עם דייר זה או אחר. לדעתי אין לזה שום משמעות . בבית האח הבחירה, מוגבלת, השיעמום רב ואינטראקציה עם אנשים אחרים, זו הדרך היחידה להעביר את הזמן בלי להשתגע. מה עוד שדיירים עוזבים על פי רצון הקהל, ומי שבוחר להתחבר עם מעט דיירים עלול למצוא את עצמו לבד. כיצד דייר בוחר להתנהל בכל אינטראקציה , זה כבר אומר עליו. אפשר להיות בחברה פחות נחמדה ועדיין להיות בן אדם.

נטשונת1234

Well-known member
ראיתי פה הרבה דיונים לגבי מה זה אומר על דייר מסוים אם הוא בוחר לשבת עם דייר זה או אחר. לדעתי אין לזה שום משמעות . בבית האח הבחירה, מוגבלת, השיעמום רב ואינטראקציה עם אנשים אחרים, זו הדרך היחידה להעביר את הזמן בלי להשתגע. מה עוד שדיירים עוזבים על פי רצון הקהל, ומי שבוחר להתחבר עם מעט דיירים עלול למצוא את עצמו לבד. כיצד דייר בוחר להתנהל בכל אינטראקציה , זה כבר אומר עליו. אפשר להיות בחברה פחות נחמדה ועדיין להיות בן אדם.
מצד אחד נכון, מצד שני שפטנו לאורך כל העונה אנשים שבחרו להתחבר בזמנו לנתנאל דיאן או לבר למשל. מבינה שעכשיו יש רצון לשנות גישה בהרבה חזיתות בגלל שזה נוגע בדיירים מסויימים, אבל לגיטימי גם להשאר בקו שתוהה מה זה מעיד עליך אם חבריך הם דניאל ונתנאל.

לי אישית לא משנה הרבה כי כולם במיוט. אולי מדובר באמת בחיבור מהמם שאני מפספסת.

דפניה34

Well-known member
אפשר להתרחק מדייר בזמן שהוא מדבר ומתנהל בצורה לא ראויה ולא ניתן לשנות את זאת. אבל לא כמדיניות גורפת , לא! אדם יכול לטעות , ולנסות לכפר עם מעשיו. ולא, אני לא חושבת שלנתנאל מגיע לזכות. הוא לא רק אלים, הוא אגואיסט וקשה לי למצוא אצלו נקודות זכות.

דפניה34

Well-known member
11:17 קאזם אומר לבר שהוא רוצה לעשות סוף לשחף ושרין כי זה לא נראה טוב
חשבתי שקאזם יותר חכם. הוא חושב ששרין כזאת תמימה שהיא לא מבינה מה היא עושה? הבחורה למדה תקשורת, עובדת במשרד פירסום, כבר השתתפה בראליטי, וכבר אמרו לה מליון פעם לעזוב את שחף. זה שהיא נשארת זו בחירה שהיא עושה במודע!!

*איסי מיאקי

Well-known member
11:17 קאזם אומר לבר שהוא רוצה לעשות סוף לשחף ושרין כי זה לא נראה טוב
היה עדיף אם הוא היה מפעיל את האונה האומואית ההישרדותית
וחושב איך הוא חושף את נתנאל
ועושה לנתנאל סוף בבית הזה
אם מישהו יכול לגרום לזה לקרות - זה רק קאזם

אז שישחרר מהאובסס לשחף ויתעסק עם מה שבאמת חשוב ומה שבאמת ירים אותו אצל הצופים.
קאזם, יא עומרי, תתעוררי!!!!!

UNICORN LOVER

Well-known member
אילנה ודרור מתאימים חבל שאין וייב
יכול להיות אחלה פרק ב

Iakar

Well-known member
אפשר הסבר קונקרטי של מה היה הבוקר בין קאזם לטליה? |פרח|

Goneril 4444

Well-known member
אילנה חכמה נעימה בוגרת. מאוד אוהבת אותה. חבל שהיא נעלמת בין כל הבהמות שם
אילנה מקסימה, דובר על תרבות שיחה ורמה גבוהה? אילנה מבחינתי היא בטופ שם
יצירתית מוכשרת אינטליגנטית
ממש ממש פספוס!!!

ariela1612

Well-known member
אילנה מדהימה וחבל שהאח העלים אותה. היא מעולה בחשבון רגועה נעימה חברותית נראה לי היחידה בבית שאמיתית.
יש כמה שהם אמיתיים לטוב ולרע.
לדוגמא גם נתנאל אמיתי, כן הוא מחזיק את עצמו בזמן האחרון אבל זה הוא לגמרי

מצב
הנושא נעול.
למעלה