** שרשור בוקר ☀️ היום ה72 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

ערן .

Well-known member
משהו חייב להשתנות שם, זה לא הגיוני שזה יימשך עוד חודש ככה. השעמום נוראי

Christina 1001

Well-known member
משהו חייב להשתנות שם, זה לא הגיוני שזה יימשך עוד חודש ככה. השעמום נוראי
אם זה ככה כשיש כ"כ הרבה אנשים בבית, זה לא עומד להשתפר כשיתחילו לנפות אותם בקצב מהיר.
מחכה לראות את חבורת הלילה ללא דרור ומשה.. טליה, דניאל ונתנאל זה אחד השילובים המוזרים.

mariamma 86

Well-known member
אם זה ככה כשיש כ"כ הרבה אנשים בבית, זה לא עומד להשתפר כשיתחילו לנפות אותם בקצב מהיר.
מחכה לראות את חבורת הלילה ללא דרור ומשה.. טליה, דניאל ונתנאל זה אחד השילובים המוזרים.
טליה נתנאל דניאל שילוב הכי מחריד בשבילי. שילוב טליה ושחף טליה וקאזם לא מפריע לי

Christina 1001

Well-known member
טליה נתנאל דניאל שילוב הכי מחריד בשבילי. שילוב טליה ושחף טליה וקאזם לא מפריע לי
גם בשבילי אבל אני כבר לא לוקחת קשה שום דבר שם. אני שמה על מיוט בעת הצורך וצוחקת על הקרקס.
אחת העונות הגרועות לדעתי. התחילה בקול תרועה רמה ותסתיים בקול ענות חלושה.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
גם בשבילי אבל אני כבר לא לוקחת קשה שום דבר שם. אני שמה על מיוט בעת הצורך וצוחקת על הקרקס.
אחת העונות הגרועות לדעתי. התחילה בקול תרועה רמה ותסתיים בקול ענות חלושה.
את מבינה למה בחרתי בך? מבינה?

זה בדיוק מה שאני עושה
היום זה כבר הפך לקטע כזה שאני שמה מיוט,או צוחקת מהם...או לפעמים בכלל לא על הלייב (כי צזנורים ודלתות ובריכות ואסור לי בכלל בריכה!)
אסור לקחת קשה
זה פאקינג טראש והזול ביותר שיש

אפילו בריטני אמרה את זה.

Christina 1001

Well-known member
את מבינה למה בחרתי בך? מבינה?

זה בדיוק מה שאני עושה
היום זה כבר הפך לקטע כזה שאני שמה מיוט,או צוחקת מהם...או לפעמים בכלל לא על הלייב (כי צזנורים ודלתות ובריכות ואסור לי בכלל בריכה!)
אסור לקחת קשה
זה פאקינג טראש והזול ביותר שיש

אפילו בריטני אמרה את זה.
חחח הסיפא מרוש. הרגת :ROFLMAO:

mariamma 86

Well-known member
בוקר טוב. מאז משמר הלילה של טליה וגברברים אני הולכת לישון מוקדם. לא יכולה לשאת את התת רמה שלהם. זה כבר לא מרגיז לא מאכזב ולא מזיז לי. לא שווה לראות ולשמוע. אני פשוט מבינה איך זה יגמר. האפרוח הרך עדין חברותי מצחיק וטוב לב עד כדי כך שנסיכה של הבית הפכה לחברה הכי טובה שלו הולך לנצח ובגדול. תודה לך טליה. עוזרת לעוז להכתיר את המנצח הגדול שלו נתנאל הבריון

מצב
הנושא נעול.
למעלה