אם זה ככה כשיש כ"כ הרבה אנשים בבית, זה לא עומד להשתפר כשיתחילו לנפות אותם בקצב מהיר.משהו חייב להשתנות שם, זה לא הגיוני שזה יימשך עוד חודש ככה. השעמום נוראי
טליה נתנאל דניאל שילוב הכי מחריד בשבילי. שילוב טליה ושחף טליה וקאזם לא מפריע ליאם זה ככה כשיש כ"כ הרבה אנשים בבית, זה לא עומד להשתפר כשיתחילו לנפות אותם בקצב מהיר.
מחכה לראות את חבורת הלילה ללא דרור ומשה.. טליה, דניאל ונתנאל זה אחד השילובים המוזרים.
גם בשבילי אבל אני כבר לא לוקחת קשה שום דבר שם. אני שמה על מיוט בעת הצורך וצוחקת על הקרקס.טליה נתנאל דניאל שילוב הכי מחריד בשבילי. שילוב טליה ושחף טליה וקאזם לא מפריע לי
את מבינה למה בחרתי בך? מבינה?גם בשבילי אבל אני כבר לא לוקחת קשה שום דבר שם. אני שמה על מיוט בעת הצורך וצוחקת על הקרקס.
אחת העונות הגרועות לדעתי. התחילה בקול תרועה רמה ותסתיים בקול ענות חלושה.
חחח הסיפא מרוש. הרגתאת מבינה למה בחרתי בך? מבינה?
זה בדיוק מה שאני עושה
היום זה כבר הפך לקטע כזה שאני שמה מיוט,או צוחקת מהם...או לפעמים בכלל לא על הלייב (כי צזנורים ודלתות ובריכות ואסור לי בכלל בריכה!)
אסור לקחת קשה
זה פאקינג טראש והזול ביותר שיש
אפילו בריטני אמרה את זה.
אני צריך לעדכן את השירחדשות טובות, בדקתי עכשיו והטרמה ירדה מעט מאתמול
בעיה? אתמול היתה מתקפת סייבר לג'יט על הפורוםהיתה לכם בעיה להכנס לתפוז אתמול?
מה פספסתי? אני בכלל לא יכולתי להכנס לאתר לא רק לפורוםבעיה? אתמול היתה מתקפת סייבר לג'יט על הפורום
כולנו.. האתר קרס מספר פעמים. לא פספסת הרבה למען האמת.מה פספסתי? אני בכלל לא יכולתי להכנס לאתר לא רק לפורום
כןהיתה לכם בעיה להכנס לתפוז אתמול?
אז שוב זה לא רק נגדיכן
האתר קרס כמה פעמים...
במקום תפוז קיבלנו ערב בננההיתה לכם בעיה להכנס לתפוז אתמול?
אווו ערנצ'וק הגעת ממש חד ושנון היוםבמקום תפוז קיבלנו ערב בננה
כןהיתה לכם בעיה להכנס לתפוז אתמול?
תגידי לבר.. תדאג לך..אני רק רוצה להודיע לכולם שנגמרו לי הריזלות
קחו את זה לאן שאתם רוצים!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.