מסקרפונה77
Well-known member
הלוואי והיו כמו בעלי חיים...כן יכולה להעיד על עצמי מטרה קלה לנרקיסיסטים וחתולים
לאלה אין מסכות והאהבה שלהם טהורה ונטולת אינטרסים
הלוואי והיו כמו בעלי חיים...כן יכולה להעיד על עצמי מטרה קלה לנרקיסיסטים וחתולים
הוא באמת כמו שמש קטנה כשהוא מחייךבוקר אור אופק, נקודת האור שלי בעונה ההזויה הזו. ככל ששונאים אותו יותר, ככה אני אוהבת יותר
אוח ניקושהוא באמת כמו שמש קטנה כשהוא מחייך
וכשהוא עצבני בכלל
בוקר אור אופק, נקודת האור שלי בעונה ההזויה הזו. ככל ששונאים אותו יותר, ככה אני אוהבת יותר
אני באותה דעה שלך.דל"פ
אתמול צפיתי בלילה בנסט, בפרלמנט החדש
עשו צחוקים, שיחקו במשחקים, ריכולים, נהנו, לא הבנתי על מה כל המהומה
היה לי סבבה לצפות.
אני מאוד נהנת מהם, מצחיקים ומעבירים את הזמן בסבבהדל"פ
אתמול צפיתי בלילה בנסט, בפרלמנט החדש
עשו צחוקים, שיחקו במשחקים, ריכולים, נהנו, לא הבנתי על מה כל המהומה
היה לי סבבה לצפות.
אני עדיין לא בטוחה שזה היה מכוון לטליהבוקר טוב לטליה ושחף, קאזם אתה היום פחות, אתמול פישלת בגדול, תישאר עם שרין, יאללה ביי
מרי... בגלל ששרין אמרה "איך אתה חבר שלה" כנראה שהוא התכוון לטליה. כי שרין באותו בוקר הגנה על מרינה בפני קאזם וריוואה.אני עדיין לא בטוחה שזה היה מכוון לטליה
יש 2 אופציות
מרינה וטליה
ולכן אני לא יכולה לשפוט על מה שנאמר אתמול.
אצלי קאזם ירד רק בגלל סיפור החיפושית.
כן,אני לוקחת באופציה שרוב הסיכויים שזה נאמר על טליה בגלל ששרין הייתה כל כך שמחה ממה שקאזם אמרמרי... בגלל ששרין אמרה "איך אתה חבר שלה" כנראה שהוא התכוון לטליה. כי שרין באותו בוקר הגנה על מרינה בפני קאזם וריוואה.
האם מרינה מעשנת? כי הקונטקסט היה קמצנות על סיגריותכן,אני לוקחת באופציה שרוב הסיכויים שזה נאמר על טליה בגלל ששרין הייתה כל כך שמחה ממה שקאזם אמר
ויחד עם זאת
עדיין יש 2 אופציות
ואני לא יכולה להיות בטוחה ב100% שזה נאמר על טליה...
כן היא מעשנתהאם מרינה מעשנת? כי הקונטקסט היה קמצנות על סיגריות
אז יש מצב קטן שזה היה על מרינה... אבל רוב הסיכויים שטליהכן היא מעשנת
כרגע כולם בבית מעשנים.
צפיתי בסרטון .. היא אמרה אבל אתה חבר שלהמרי... בגלל ששרין אמרה "איך אתה חבר שלה" כנראה שהוא התכוון לטליה. כי שרין באותו בוקר הגנה על מרינה בפני קאזם וריוואה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.