אם היו לו כאלה זו הייתה אופציה.אנחנו באמת צריכים להאמין לזה שאליאב לא יודע איך להכין חביתה?!
במקום בר הייתי משתשמשת בביצים אחרות, שילמד לקח..
אם היו לו כאלה זו הייתה אופציה.אנחנו באמת צריכים להאמין לזה שאליאב לא יודע איך להכין חביתה?!
אני מאמינהאנחנו באמת צריכים להאמין לזה שאליאב לא יודע איך להכין חביתה?!
את גם חושבת שאליאב חתיך!אני מאמינה
מאמינה וגם הכרתי כמה כאלה, גם נשים אגבאני מאמינה
אני לא מאמינה לאף אדם מבוגר שמצהיר שהוא לא יודע להכין חביתה. לשבור ביצה ולטגן אותה זה לא מדע טילים.אנחנו באמת צריכים להאמין לזה שאליאב לא יודע איך להכין חביתה?!
במקום בר הייתי משתמשת בביצים אחרות, שילמד לקח..
עצוב לי שאני קצת מייחלת לזה שיקרהלא נראה לי שנתנאל יצליח להתגבר על הרצון לצעוק ולהתבריין במהלך אסיפת הדיירים.
מסומם או לא מסומם. לכאורה.
בעלי הכי מרוצה. נמאס לו מהצעקות ומהרדידות של אשתו....ממש מוגזם השנה יש יותר שקופיות משידור לא שווה תשלום ביי ערוץ 26
אדון שוקו אחר...אדון שחף הולך לנחם חבר שלו אדון דייר מסכן
הוא מסתכל שאין אף אחד, מלטף את בטנו ויוצא בנאום חנופה
הנה קאזם בא ופתאום שחף אדום
נתפס על חם אוי אוי אוי איזה אסון
שחףףףף שחףףףף לה לה לה לה לה
תפסיק לחפש דיירים מסכנים בכל פינה
אוי ואבוי שלא נדע, אסור להכניס בעלי חיים במיוחד לא בתקציב בסיסי. שלתיאל מאוד מאודדדד מאודדדדד רעב וזה מסוכן.היה נחמד אם היו מכניסים להם חתול או כלב לבית. לפעמים שווה לראות איך בן אדם מתייחס לחיות כדי להבין אותו טוב יותר
שקופיתיש שידור או שקופית?
כי בפורום מדברים על דברים שכאילו קורים עכשיו אז אכלתי תסביךשקופית
ככה זה בפורום, לא מפסיקים לחפור ובלי בושה מתלוננים ששרין המתוקה חופרת.כי בפורום מדברים על דברים שכאילו קורים עכשיו אז אכלתי תסביך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.