שרין לאופקלא הבנתי היה ריב גם בין שרין לאליאב?
על זה הוא בנהמה שחשוב שבהדחה קולקטיבית האח צריך להפריד בין דיאן לשלתיאל כי זה באמת לא הוגן כלפי קהל המצביעים. אין מצב שהם יודחו ביחד כמועמד אחד. אין מצב. לא יקרה כל עוד הם זוג הנחשב כמועמד אחד.
אילנהבתאכלס מי מודח בקולקטיבית?
גם אני שמתי לב לזה שהוא קם מיד.. כתבתי בבוקר שהוא עכשיו יסתכל מהצד ויבחן.אופק ישר סגר אירוע וקם כשראה את פלירטוט הנמלה בספסל.
הוא מעבד מידע.. חסר לו שיחזור לתחום האפור עם ט
אמרתי כבר לפני כמה ימים שהוא לא פראייר. הבין יפה מאוד וכל הכבוד לו שהצליח לאפס את עצמו ולחשוב רציונלי.אופק ישר סגר אירוע וקם כשראה את פלירטוט הנמלה בספסל.
הוא מעבד מידע.. חסר לו שיחזור לתחום האפור עם ט
התכוונת ל-1:30-2:00. זה לא אמור לקרוע לבבות. התזונה שלה מבוססת על ירקות (גזר ומלפפון ואכלה אתמול גם כרוב) עם טחינה, זה מה שהיא אוכלת מאז שנכנסה כי יש לה בעיה בריאותית.אגב, אתמול בלילה בלילה בשעה 13:30 - 14:00, טליה סעדה את ליבה אבל לא יודעת לספר מה בדיוק היא אכלה. בכל אופן היה רעש כירסומי חזק וגם הכינה תה עם נענע, ויצאה לחצר לשתות ולעשן ויותר לא עניין אותי...אז לא יודעת. משום מה זה לא קרע לי את הלב
גם לי מתאים שבאטמן ילך הוא כול הזמן שולח ידייםקולקטיבית?
פחדנים קטנים
למרות שזה טוב ללובה כי זה טוב לאופק
ביי שרון
לדעתי אילנה תלך. שרון אולי עוד יש לו כל מיני טמבלים שמצביעים לו. אין לי שמץ של מושג מי לעזאזל יצביע לאילנה. היא לא קיימת בבית.גם לי מתאים שבאטמן ילך הוא כול הזמן שולח ידיים
זה לא יכאב לי אם תלך אבל מעדיף ששרון ילךלדעתי אילנה תלך. שרון אולי עוד יש לו כל מיני טמבלים שמצביעים לו. אין לי שמץ של מושג מי לעזאזל יצביע לאילנה. היא לא קיימת בבית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.