שרשור ביקורת, תלונות וקיטורים

wranger

New member
שרשור ביקורת, תלונות וקיטורים../images/Emo46.gif

זה המקום להעלות את כל מה שמפריע לכם בתפוז וקשור לבלוגיה. כרגיל, בעיות טכניות ותקלות בבלוגים יש להפנות לפורום התמיכה הטכנית, ונושאים שקשורים לתפוז אבל לא ישירות לבלוגיה (פורומים, פליקס, קומונות וכו') ניתן להעלות בפורום תפוז משוב. תודה, טל ובצלאל.

Bezalel P

New member
יכול להיות שמישהו הוסיף אותך לתפוז אישי שלו

או נכנס דרך הרשומות הנצפות/אהובות וכיוצא באלה. לא ידוע לי שאנחנו קידמנו את הבלוג.

elana5554

Member
חוסר פרגון

היי ,אף פעם לא פרסמתם את הבלוג שלי ,ואפילו ניסיתי וכתבתי על חוסר הפרגון וקיבלתי תשובה שממש העליבה אותי,אז בבקשה יש לי מעל 2000 כניסות לבלוג וזה לא מובן מאליו ,אני מעריכה ואסירת תודה על ההזדמנות שניתנה לי בכלל לכתוב,כולה פחות משנה אני בעניין המחשב אני לא באה מידור של מחשבים,אז יש לי ים של הערכה ואסירות תודה על ההזדמנות שתפוז נתנה לי לכתוב אבל דחילק פרגנו קצת ופרסמו גם את אילנה פונטיאק אני פה,,תודה אילנה

girl number six

New member
אל תעלבי זה לא אישי נגדך

צריך להיות להם אינטרס לקדם את הרשומה שלך או בכלל להיות מודעים לו אני מציעה שתיכנסי לבלוג שלי כדי לקבל כמה רעיונות כדי ליישם בבלוג שלך [הקישור נמצא בחתימה שלי]. בנוסף, אני לא רואה שאת עושה משהו כדי לקדם את הבלוג שלך. איך העורכים ידעו שהוא קיים? איפה התגיות? למה את לא מיידעת אנשים באמצעות החתימה שלך שהבלוג קיים? למה את לא מפרסמת רשומות בבלוגיה בשרשור היומי?

Bezalel P

New member
פירגון

היי אילנה אני לא יודע איזו תשובה העליבה אותך, אבל צריך לזכור שמערכת התוכן שלנו לא קיימת רק כדי לפרגן. התכנים צריכים לענות למגוון שיקולים ולהיות מתאימים להופעה בעמודים הראשיים של האתר. אני ממליץ לך בחום לנסות לערוך את הבלוג שלך כך שיהיה יותר קריא. להפריד פסקאות ולהשתמש בסימני פיסוק נכונים. כשהטקסט שלך מופיע בבלוק אחד רצוף מאוד קשה לקרוא אותו ובהתאם קשה לקדם אותו.

abbale2

New member
אני לא חושב שיש מה לכעוס

גם אותי לא מקדמים הרבה ואני חושב שיש לי הרבה דברים טובים אפילו פעמיים הופעתי בעמוד הראשי אבל מכיוון שזה לא היה בעמוד הבלוגיה אחר כך אז אין לי בול :) אבל אני עושה את זה בשביל עצמי ומי שרוצה מוזמן לבוא להיכנס אני משתדל מאוד להגיב לכולם ואפילו מכיר אנשים חדשים דרך התגובות כך שאם את מצפה לפירגון תנסי מהתגובות שאת מקבלת ולא דרך קידומים כי זה משהו שלא יחזיק מעמד לדעתי את מוזמנת לתקן אותי (או כמובן כל אחד אחר)

לא שאני בא לבקר אותך

עיינתי בבלוג שלך כשפרסמת פוסטים בפורום הזה. הבלוג שלך לא קריא. אין הפרדה בין פסקאות. הכל נראה כמו גוש אחד של מילים וקשה לקרוא בצורה שכזו.

הצפת בקשות חברות

כל פעם שמישהו בתפוז נכנס לתפקיד מול הגולשים, הוא מנצל את האפשרות הטכנית (שרק לו יש) כדי לשלוח אלפי בקשות חברות אוטומטיות לכל בעלי הבלוגים או לכל הגולשים באתר. הפעם זאת היתה גב' meital G, ששלחה בקשות חברות לכולם. לדעתי זה פגום מהיסוד, כי הם מנצלים את האפשרות הטכנית שיש רק להם כדי לשלוח לכולם בקשת חברות, בהתאם לאינטרס של האתר לקדם את ה-feature הזה. איזו סיבה יש לאשר חברות מזויפת כזאת? זה מעליב. בנוסף - בעמוד של רשימת החברים של כל פורום יש אפשרות לסמן את כל הגולשים ולשלוח להם בקשת חברות. אנשים משתמשים בזה כדי להציף בבקשות חברות. אני לא רואה שום תועלת באפשרות הזאת, חוץ מלאפשר לספאמרים לשלוח בקשת חברות לעשרות ומאות גולשים שלא רוצים את זה.

Bezalel P

New member
מן הסתם, איש אינו מחייב אותך לאשר את הבקשה

הרעיון הוא להכיר לגולשים באתר את בעלי התפקיד השונים, כדי לחזק את הקשר האישי עימם וכדי שיידעו עם מי ליצור קשר בעת הצורך.

לא מדויק

היא, לצורך העניין, פרסמה כאן הודעה בפורום. היא גם שלחה מסר לכל בעלי הבלוגים שכלל את אותו תוכן כמו ההודעה כאן בפורום. לכן בקשת החברות היתה מיותרת. המסר עשה את העבודה.

Bezalel P

New member
בקשת החברות לא נשלחה רק לבעלי הבלוגים

כך שגם אם יש כפילות מסוימת, הבקשה אינה מיותרת.

למעלה