שרשור ביקורת, תלונות וקיטורים

פנומן 72

New member
אוסיף ואומר

גם אם נצא מתוך הנחה שהפיצ'ר הזה של בקשת חברות גורפת בפורומים הוא ראוי ותקין (והוא לא) הרי שתפוז היו צריכים ללכת צעד נוסף ולאפשר חסימה של גולשים בדיוק כמו שיש בתיבת מסרים - כלומר לא רק כפתור "התעלם" אלא גם "התעלם וחסום". כי מה שקורה הוא שאם אני גולש ב-15 פורומים שונים אני אקבל מאותו מציף 15 בקשות חברות. אתה רוצה לשמוע אנקדוטה ? עד היום קיבלתי איזה 30 בקשות חברות מתוכם 22 של נשים/בחורות ולא בגלל שאני איזה קאנון אלא פשוט בחורות משתמשות בענין החברות יותר. גברים לא צריכים את הבולשיט הזה ... זו דעתי. אבל זה לא קשור לבלוגיה אז בוא נשאיר את זה ככה.

אם אתה דוחה את בקשת החברות

אז הוא יכול לשלוח לך עוד פעם. אבל אם אתה לא מאשר ולא דוחה, הוא לא יכול לשלוח יותר. לכן אם אני לא רוצה לאשר, אני גם לא דוחה. הבקשה נשארת לנצח.

פנומן 72

New member
אתה יודע מה הכי טפשי ?

שברגע שהורידו את הפיצ'ר של "מי מהחברים שלי מחובר" - הפך ענין החברות למיותר לחלוטין - ולא שלפני זה הוא היה חשוב מאין כמוהו ...

גם אני לא מוצא בזה שימוש

השימוש היחיד של זה מתבטא בכך שהוא מאפשר לי לדעת מי לא נגדי בבלוגיה. אנשים שהם כן נגדי, כמובן שלא אומרים את זה. אני צריך לגלות לבד.

הכוונה היתה

לגורמים מוכרים ששולחים לי הצעות חברות. לגבי אלה שלא שולחים - אני לא תמיד יכול לדעת.

"מי נגדי בבלוגיה"? מה זה אומר?

מה פספסתי? אנחנו בעיצומה של מלחמה/משחק כלשהו?

נשמע כך

אני יכולה לדמיין כבר את התשובה... "Just because I'm paranoid doesn't mean they're not out to get me"

suki da yo

New member
הדמיון של פרוע מדי

התגובה תהיה ש"יש לו הוכחות שמחרימים אותו", "אנחנו חלק מקבוצות סגורות בבלוגיה" ועוד כמה הטחות אשמה ומכות מתחת לחגורה בנוהל הרגיל.

תתפלא, גברים כן צריכים את הבולשיט הזה

אני מקבלת עשרות בקשות חברות מגברים, מנשים כמעט ולא. גברים שאני לא מכירה כמובן.

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לא הייתה פה תקיפה אלא הבעת חוסר הסכמה. תמשיך לדמיין.

תמשיכי להידחף לשירשורים ולהסיט את הנושא

עם הדמיונות ורגשי הנחיתות שלך.

רגשי נחיתות

זה שמך השני. לולא היית מלא בהם היית קולט שאף אחד לא מחרים אותך.

אם לא היו לך רגשי נחיתות

לא היית משתייכת לקבוצות כאן בבלוגיה. אני בניגוד אלייך לא קשור לאף אחד.

למעלה