שרשור ביקורת, תלונות וקיטורים

Ronit FL

New member
גם אני מקבלת בקשות בעיקר מגברים.

אני לא מאשרת ולא מוחקת. בגדול, אני כלל לא משתמשת בכל הדבר הזה שנקרא עולמות. נראה לי כמו פייסבוק לעניים... מדי פעם נכנסת לעדכן את החתימה שלי וזהו.

פנומן 72

New member
הו לא, חמודה

את מקבלת הצעות עם פוטנציאל לסקס. נשים מבקשות חברות מגברים כדי שיהיה להן למי לאכול את הראש...

../images/Emo6.gif אתה ופנומן ממש נהנים להתעסק בשטויות

בצורה הכי עלובה שיש? :) איך בדיוק זה מפריע לך? ופנומן, זה שקיבלת מיותר נשים בקשות חברות - זה אומר שהן "צריכות" את זה יותר? אתה ממש מדגם מייצג. ולמה שמישהו "יצטרך" חברות בתפוז? זה הרי לא נותן כלום ולא פוגע בכלום. אם אתם לא רוצים - אל תאשרו. לעשות מכל שטות קונספירציה, חוצפה, עלבון, זיוף וכו'... זה ממש משעשע. מה הלאה? "מנהלי פורום יכולים למחוק הודעות - פגום מן היסוד"

פנומן 72

New member
העליתי תהייה

אם ¾ מהבקשות שאני מקבל הן של נשים זה אומר דרשני. הן כנראה מוצאות בזה תועלת שאני טרם מצאתי. יש לי כ-8 חברים ומעולם לא נעשה בזה שימוש אז או שאני מפגר ואני לא יודע מה לעשות עם זה או שיוצרי הפיצ'ר הלכו קצר מדי ולא פיתחו את זה. אז בואי תגידי לי מה אני אמור לעשות עם זה ? נחכים קצת.

כנראה שהבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלך

אמרתי שאתה אמור לעשות משהו עם זה? כתבתי שאין שום סיבה שמישהו יצטרך את זה ושזה לא נותן כלום. אתה זה שהצעת שנשים "צריכות" את זה. אומר דרשני... או הו הו. גם רוב האנשים שמתחילים איתי הם גברים, כנראה שנשים לא צריכות את הבולשיט הזה וגברים מחפשים זוגיות יותר... אם משהו פה אומר דרשני זה הפגם המובנה בהגיון שלך. אבל כנראה שכשמנסים להוכיח נקודה או סתם להיות חזיר שוביניסטי - הכל עובד.

פנומן 72

New member
זה מה שאמרתי, ילדונת

כשגברים פונים לנשים אלו הם בבחינת "הצעות עם פוטנציאל לסקס", מספיק הגיל שאת מציינת (24) כדי לגרום למרבית הגברים לחשוב שבצד השני יושבת תואמת בר רפאלי שרק מחכה לגבר גברי מסוקס שייגאל אותה מייסורי הוירטואליה המשמימים. אני מבטיח לך שאם תכתבי שאת בת 56 ותשימי תמונה של אישה כעורה ומקומטת - לא רק שלא תקבלי פניה מגברים, את לא תקבלי פניות בכלל - היי הג'יפ והיי התמימות (שלכן). נשים מבקשות חברות מגברים כדי שיהיה להן עם מי לדבר כי הן יותר ורבליות מגברים, והן חושבות ש"גברים לא מסרבים להצעות חברות מנשים" (אררררררר, wrong answer - החרמנים לא מסרבים). האמיני לי שאם כל בקשת חברות היה כרוך בתשלום שקל אחד - נשים היו בוררות היטב את ה"חברים" שלהן. למה אני מקבל הרבה יותר פניות מנשים למרות שבוירטואליה אני מתדיין הרבה יותר עם גברים ? אולי בגלל שאתן משועממות רצח ומחפשות ... למי לאכול את הראש... (נו, כמו בחיים...)

אפשר גם הצעת ייעול?

לעיתים אני מגיבה לבלוגים שיש להם יותר מעמוד אחד של תגובות. היה נחמד אם כאשר אני מקבלת מסר שיש תגובה לתגובה שלי, הקישור גם יגיע לעמוד התגובות המתאים. אני לא תמיד זוכרת באיזה עמוד הייתי כשהגבתי ויש בלוגים / רשומות כבדות עם הרבה קישורים / תמונות ולוקח זמן לעבור מעמוד תגובות אחד לשני...

seymore butts

New member
תיאורטית הצעה מצויינת

מעשית אני חושש מאוד שאם ינסו להוסיף את ה-feature הזה יקלקלו משהו אחר ולא נוכל להגיב בשום רשומה במשך שבועיים. וגם לא נקבל עדכונים.

girl number six

New member
מצד שני, גם אם ידפקו זה רק לשבועיים

בשלב מסויים הם יצטרכו לדפוק משהו שידפוק הכל לשבועיים. אם כבר, אז שיוסיפו כמה פיצ'רים במקביל ולא כל דבר בזמנו אתה לא חושב?

seymore butts

New member
בדפיקה כמו בדפיקה

את יודעת איך את נכנסת לזה אבל לא איך תצאי מזה...

suki da yo

New member
../images/Emo45.gif עלה כבר מזמן

בצלאל אמר שיהיה בבלוגיה החדשה, אם אני זוכרת נכון.

Bezalel P

New member
אכן הצעה מצוינת

לדעתי בדקנו את האפשרות לעשות את זה בעבר, וזה התגלה כבלתי אפשרי במע' הנוכחית מכיוון שאין קישור עצמאי לכל תגובה ואי אפשר לקשר ישירות אליה. אבל אני בשמחה אבקש שיבדקו את זה שוב.

דבר עוד יותר נדרש -

שתהיה אפשרות לקרוא את התגובה לתגובה בבלוג, בלי להגיע לבלוג ולחפש את התגובה שמישהו הגיב לי.

למעלה