שרשור בע"ח
,לוכדי

ronpel

New member
דרכי פעולה:

להודיע בזמן אמיתי למושי או רונית. למלא טופס תלונה לווטרינר המועצה. בשבועיים האחרונים נלכדו כבר 6 כלבים . אני מניח שגם בוקסר זה במידה וימשיך להיות משוחרר ילכד בימים הקרובים. רונן

ronpel

New member
אבדוק עם מושי

אם ניתן לקרוא במקרים כאלה ללוכד הפרטי שעובד במקביל לאלו של המועצה. אנו בתקופת נסיון איתו למשך 3 חודשים. רונן

ninagil

New member
כלב ביפה נוף

האם זה אותו הכלב בוקסר שהיה בכותרות לפני שנה פלוס אחרי שכול הרחוב התמלא בקקי?

lh yomtov

New member
הכלב זקוק בדחיפות לאורטודונט,

השיניים בולטות מאוד קדימה...

carmiki

New member
דרושים תאילנדים אוכלי כלבים לישובנו

במספר החודשים האחרונים מתלוננים תושבים על כלבים משוחררים בישוב.תלונות שחוזרות ואין מושיע חברים כנראה שמצקתכם אינה מענינת איש.בצעד הומנטרי היחשוב יאמץ פועלים זרים שיפתרו או יאכלו את הבעיה.

watcher3

New member
כל הכבוד לך

וביום מן הימים כשתהיה בעיה שקשורה בבני אדם ושלא יהיה לה מענה רגעי, אתה תהיה הראשון להציע הצעות שהמוח האנושי אינו מסוגל להעלות על הדעת. ולחשוב שביישוב עם אנשים מתורבתים, נמצא אדם כמוך, עם דעות ורעיונות כשלך .אוי לנו שאתה בקרבנו.

אייל אם המשטרה כבר כאן והם כבר...

מוציאים את פנקס הדוחות אז אולי גם סיבוב קטן על בעלי כלבים שלא אוספים אחרי כלבם את ה...שלהם .(זה ממש מכעיס את בעלי שיחיה,מר קדם).

טלכספי

New member
אתה באמת מאמין

שתשובתם של CARMIKI נאמרה ברצינות? קצת סרקאזם יקירי. מהכירותי את הכותבים אני בטוחה שהפתרון שהוצע היה לשם התגרות בלבד, יהיו שיסכימו לגישה, ואחרים שלא...

watcher3

New member
מאמין, וכועס. ובל נשכח ש...../images/Emo46.gif

1 . אמרות כאלה גם אם נאמרות בסארקזם נותנות רעיונות לאנשים שלא חשבו על כך לפני כן, וההיסטוריה הוכיחה זאת. 2 . הכלבים למרות שזה מעצבן (וגם אותי כאוהב כלבים) לא האשמים, אלא הבעלים. ואותם צריך לקנוס בהרבה כי רק דרך הכיס הם יבינו. שום הסברה לא תעזור פה.

טלכספי

New member
ושוב, רק בכדי להגן

על כבודם, הם רחוקים מרחק שנות אור מגישה זו, ואני מניחה (וזו הנחה בלבד) שהדברים נכתבו בגלל אובדן פרופורציה מוחלט בכל הנוגע למפלצות הקרויות כלבים כאן בישובנו הירוק והמקסים. וכן, אני מסכימה, מנסיוני האישי, זה עובד רק דרך הכיס...

watcher3

New member
יכול להיות....../images/Emo4.gif

אבל תראה/י איזו התעסקות. כאוהב בעלי חיים אבל גם מבין מאוד את אלה שרוצים לחיות נקי ובמיוחד את ההוא שכתב שילדיו מפחדים לצאת, כולם עושים דיון אינסופי איך לטפל בכלבים, אם היו לוקחים קצת מהאנרגיה ומטפלים חוקית בקנסות כבדים בבעלים אז הכל היה נראה אחרת וכל הדיון לא היה מתקיים. לאן הגענו? כלבים ואח"כ החתולים ועכשיו מישהו מפריע לו חרשופיות (חלזון ללא בית) . אולי באמת הגזמתי ואני לוקח לתשומת לבי את דבריך. הסיבה לתגובה שלי היא שלדוגמא במקום תאילנדים, לא נגלה שכדי לעזור לנו הנוער המשועמם בלילות למשל יחליט לדלל בעצמו את הכלבים בדרך לא הומנית. מגזים? תקרא בעיתון, זה קורה בכל מקום גם במקום על רמה כמו שלנו. יום טוב. נ.ב בקריאה ראשונה של תגובתו לא השתמע שהוא התלוצץ

carmiki

New member
watcher3 היקר הומור זה לא מילה גסה.

קבל נא את התנצלותי על תגובת י מאמש. ידידי הטובים הם כלבים. נ.ב דרושים קניבלים ליישובינו.

לארי

New member
שרשור בע"ח
,לוכדי

לוכדים ואיכות החיים בישוב. בשרשור מטה

למעלה