שרשור בקשות עזרה למיניהן

netmaster1

New member
אז זה המחזמר המסתורי שתירגמת דניאל?

ראיתי בפייסבוק שרשמת שאתה מתרגם משהו חדש אבל לא רציתי להטריד ולשאול מה:) לא יכול לחכות לראות מה עשית עם THE BITCH OF LIVING:)

הממ....

לא הייתי מזכיר את זה אם זה לא היה מתנוסס על הבאנר של בית לסין בדיזנגוף... ככה שאני לא מגלה פה איזה סוד או משהו.... כל שאר הפרטים ישארו, מן הסתם, חסויים בשלב הזה... כולל "כלבת החיים" [אהבתי!]...

netmaster1

New member
אוף.. זה לא פייר!

אפילו את שם השיר אתה לא יכול להגיד?(זה בערך אותו דבר... אבל עדיין!!)

ת ו מ ר א

New member
אתה צודק. פרטים בפנים

מצאתי בוויקפדיה את The Rising Sun בהקשר של השיר המפורסם The House of the Rising Sun. The Rising Sun הוא כינוי לבית בושת אמריקאי שהיה גם מסבאה וגם בית זונות במאה ה-19. בשיר הזה של להקת The animals מדובר על בית בושת בשם The Rising Sun בניו-אורלינס. פרטים נוספים על השיר כאן

rent הספר

שלום, אני ממש רוצה להשיג את רנט הספר באנגלית. יש למישהו מושג מאיפה אני יכול לקנות או להשיג אותו? תודה רבה

lirsun

New member
שיר מאנני

היי לא יודעת אם זה המקום לשאול אבל אני צריכה ממש דחוף את המילים (בעברית) של השיר it's the hard knock life ולא מוצאת אותן בשום מקום, אז תהיתי אם תוכלו לעזור לי...תודה מראש!

צופצוף4

New member
לפתע סימור/ שמעון- האם למישהו יש תרגום לעברית

יעזור לי מאוד! תודה

כנר על הגג....

רציתי לשאול האם למישהו מכם יש את המילים לשירי המחזמר "כנר על הגג" כמו שהם מוצגים כיום בהבימה? זוהי הפקה שעולה אצלנו בבית ספר בעוד כשבועיים וזה מאוד חשוב שיהיו לנו את המילים המקוריות מהמחזמר העברי.

rukia chan

New member
שלום לכולם, עזרה בבקשה ^^

רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שאולי יכול להגיד לי [או לחלופין להעביר לי איך שהוא] תווים של שירים מהמחזמר "יוסף וכתונת הפסים המשגעת". אני מחפשת אותם באופן נואש בשביל מבחני הקבלה ללהקות הצבאיות. כל עזרה תתקבל בברכה ובהמון תודה. נ.ב אם היה כבר שרשור בנושא אני מתנצלת, חיפשתי בהודעות ולא מצאתי לפני שפתחתי חדש ^^" שוב תודה מראש D:

מאיושש12

New member
צריכה עזרה דחופה ומאתגרת ביותר :)

היי, לחברה שלי יש יומולדת, היא בת 18, והיא לא ראתה מעולם את הסרט צלילי המוזיקה. אני ועוד שתי חברות הכי טובות שלה מארגנות לה כזה ערב שכולו סובב סביב הסרט. אנחנו רוצות להקרין את הסרט, לתת כל מיני משימות מצחיקות וכו' (למי שמכיר, משהו בסגנון של sing along בלונדון)... אני מחפשת כל מיני רעיונות מקוריים של מתנות קטנות שאפשר להוסיף, משימות שונות שאפשר לתת לה, איך לעצב את המקום ואוכל מיוחד שאפשר להכין שאולי גם קשור לסרט... כל מי שיצירתי וגם מכיר את הסרט טוב, בבקשה אם תוכלו תעזרו לי :) אם מישהו היה בלונדון במופע הזה ויכול לתת לי קצת יותר פרטים, זה גם ממש יעזור! תודה רבה!!! מאיה.

למעלה