שרשור בקשות עזרה למיניהן

nomi17

New member
היי מאיה

חזרתי מלונדון לפני שבועיים בערך ובדיוק ראיתי שם את המחזמר צלילי המוזיקה ואני גם מכירה את הסרט די טוב. אם תהיי ספצפית יותר לגבי הפרטים שאת רוצה אז אני יכולה לנסות לעזור לך. אני חושבת שכדאי לך להקשיב לשיר שהיא שרה איתם בחדר שינה, בזמן הסופבה אני לא מצליחה להיזכר כרגע איך קוראים לו, זה יכול לתת לך רעיונות לאוכל ואולי למתנות קטנות. אני אנסה לחשוב על עוד רעיונות בשבילך, למתי את צריכה את זה? וכמו שאמרתי אם תהיי קצת יותר ספציפית לגבי הפרטים אז אני אוכל לעזור לך. בהצלחה!!! נעמי

nomi17

New member
רשימת שירים

היי לכולם מישהו יודע אולי אי-פה אפשר להשיג רשימות של שירים ממחזות ברודווי באנגלית ואולי גם לשמוע קטע מהם. אני רוצה כמה שירים אבל הקטע הוא שאני יודעת רק את המנגינה שלהם, לא את המילים ולא את השמות אז אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה מראש!!! נעמי

שלום נעמי

באתר שלהלן תוכלי למצוא מילות שירים באנגלית ממחזות ברודוויי. רק מה האינדקס הוא לפי שמות המחזות, כך שאם את מחפשת שירים מהמחזמר "1776" שעומד לעלות, אז את מקישה אותו. בהצלחה! אליעד

Izmish

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

יש למישהו רעיונות לשירי ג'אז ממחזות זמר? (חוץ משיקאגו) Anything will do

שירי ג'אז ממחזות זמר

להלן רשימה בסיסית: I Got Rhythm - גרשווין Fascinating Rhythm - גרשווין My Funny Valentine - רוג'רס והארט Night and Day - קול פורטר All The Things You Are - ג'רום קרן Stormy Weather - ארלן Blue Skies - אירווינג ברלין (מתוך הסרט "זמר הג'אז", ניתן לצפות בו בהצגה "הלילה ה- 12" המוצגת בימים אלה בתיאטרון 'גשר').

olmoevre

New member
מחפשת שיר ספציפי -למבינים ביותר :)

בקצרה, ערב מלגות מתוך מחזות זמר, אני צריכה למצוא שיר מתוך מחזמר שגם משקף יכולות קוליות גבוהות וגם ניתן לבצע עליו ריקוד תוך כדי :) חפשתי כבר המון, אך לשווא.. אם למישהו יש רעיון , אז אני אשמח לשמוע :) המון תודה, עומר

netmaster1

New member
כבר מתחילים לעבוד על סנו?

יעזור לדעת מה הקול שלך(אלט, מצו, סופרן) ואיזה סגנונות ריקוד הם הצד החזק שלך.

olmoevre

New member
פרטים :)

דבר ראשון המון תודה ! דבר שני יש לי סופרן לירי, ואני רוקדת בלט, ג'אז, מודרני והיפ הופ. עד עכשיו האופציות שלי הן : the phantom of the opera / think of me les misrebles / on my own rent / take me or leave me אם יש רעיונות נוספים אני אשמח 3>

zoom565

New member
מחפש תרגום לשיר מתוך המחזמר ספמלוט

שלום לכולם! האם מישהו מכם מכיר או נתקל בתרגום לשיר (דואט) מתוך המחזמר ספמלוט: The Song that goes like this תודה רבה!

למעלה