שרשור בראשית לשמחות!

starguiding

New member
שרשור בראשית לשמחות!../images/Emo6.gif

טוב, אני עדיין בהתלהבות שאני נוסעת לבראשית... תבינו שזה רבע שעה מהבית שלי, אבל חשבתי שאין לי עם מי ללכת, ויש לי
בכל מקרה, אני רוצה לדעת מי בא\ה לבראשית, כי למרות שאני חדשה בפורום, אני רוצה לראות את כלללללל מי שבא!! אז מי שבא שירשום
בבקשה כי אני רוצה לראות את כל סטלני הפורום בבראשית...

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ועוד כמה דברים

1. אפפחד כאן לא סטלן!!!! דייי עם ההכללות הללו...=/ 2. כן כן אנחנו עושים מפגש.. ונרקוד ונשיר ונקפץ ונקפיץ את כל אנשי בראשית! 3. עוד 10 ימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4. אהממפפפ תזכירי לי מי את...=/

starguiding

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

1. סטלן זה לא דבר רע.
2. אפשר להסתובב בפסטיבל ולצרוח שירי שוטי? 3. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4. חח אני מעיין, בת 18 מאיזור הכנרת (איזור בראשית...), חולת שוטייי

PSYCHO ROI

New member
אני חייב לדעת

למה אתם מפחדים מהמילה סטלן? זאת לא מילה רעה...לדעתי וזה לא מצביע על מסוממים

אתה הולך להצטערל על השאלה חבוב

בעעעעעעעע טוב פשוט נמאס מזה שאנשים מתלהבים מ"סטלנות"....סטלה זה שנכנסים לסרט מסמיםםםםםם ואנשים פה לא לוקחים סמים. ושוב- אין לי שומדבר נגד זה אבל אפחד פה לא "סטלן" ודיייי לעשות מזה דבר כזה מגניבבבבבב פשוט אנשים בפוזה שהם סטלנים מאגניבים וזה מאוסס מצטערת אם זה נשמע בעצבים ,אבל ככה ניצן לימדה אותי (=

PSYCHO ROI

New member
אוקי...תגובה

א.יש דבר כזה שניקרא סלנג... ב. קחי טיפ...ולא שאני כזה מבריק...סתם דבר שגם לימדו אותי...קחי הכול בקלות...לא כול מילה שאומרים באה להכליל... כי לדוגמא בשבילי סטלן לא אומרת מסומם..אלה בן אדם סבבה שזורם ובעיקר שהוא בראש שלי... סטלנות זאת לא מילה גסה :)

לוקחת בקלות...פשוט טחנו את

העניין אז מתחיל להימאס.. וידוע לי על סלנג מותק..עזוב. פרשתי. כולנו סטלנים מגניבים.

PSYCHO ROI

New member
אני ובן באים לבראשית!!

כרגע דיברנו וסיכמנו את העניין!!! אז אני רוצה לראות את כולכם שם!!! אין פטורים!

DidjiT

New member
יו יו יו יא פרצוף ביצ' אחד.

דבר ראשון דברי יפה לכוסון הסטלן. דבר שני, זה לא נכון מה שאת אומרת, כאילו זה נכון אבל אפשר גם להסתכל על זה בצורה שונה לגמרי... אני לדוגמא הכי סטלנית שיש ובחיים שלי לא נגעתי בסמים! בחיים שלי!!! טוב אולי בבומבומלה אני חודשת שהיה משהו בנרגילה שעשינתי.. אבל זה לא נחשב... קיצר.. אני סטלנית כי לא יודעת אני מתנהגת כזה בהתאם.. כולם בטוחים שאני על סמים כל בוקר..חח ב1 לספטמבר כל האנשים שלא ראיתי כל החופש "נו שיר, חגגת החופש? עישנת אההה?" ואני כולי.. "מה!?!?!" מבינה אותי עדי?
ודווקא אני לא כל כך בטוחה בזה שאף אחד פה לא נוגע סמים! חחחחח
יאללה עדי, כפרע, קחי תחיים בקלות.. קוראים לך סטלנית קבלי את זה בחיוך זה מחמאה.. (לפחות לפי דעתי) וכמו שרועי אמר "סטלן זה לא מילה גסה!" יש מבין

InfernalMajesty

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחח הזכרת לי משהו

חחחחחח גם אני ב1 לספטמבר באתי לבצפר עם עיניים אדומות תחת!!! הייתה לי איזה דלקת וכולם חשבו שעישנתי לפני בכמויות
וסטלן זה באמת לא מילה רעה, זה בנאדם חופשי כזה, עם ראש פתוח לאו דווקא מעשן צמחים

DidjiT

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחח

מעשן צמחים!!! חחחחחחחחחחחחחחח.. נשבעת לך הדחף הראשוני שהיה לי שקראתי את זה.. היה לתת לך חיבוק! אז קבלי אחד ווירטואלי
אל תנסי להבין, נו אמרתי.. אני סטלנית.. מותר לי..חחחחח

במאה המאההההההההה

לא אמרתי שזו מילע גיסה בלה בלה בלה בסדר נסגר הדיוןןןן ואם אנחנו כבר בקבוצת תמיכה- מלא פעמים שואלים אותי אם לקחתי משו..כי העינים שלי רוב הזמן אדומות חחח שיר, כמו שג'ני שאל ....עלק "אני מזהה אנשים שהם מסוממים" ואין לי פרצוף ביץ' צאי מזההה

למעלה