שרשור בראשית לשמחות!

DidjiT

New member
חחחחחחחחחחח

הוא שאת מסוממת או אני? אני לא זוכרת.. או שתינו? חחח.. אוי הספריה העירונית כפרע עליה.

זה לא קשור ...כפרעות

סתכל בכלליות אני לא אוהבת להגדיר ולקטלג אנשים...=/ לא עושה לי טוב על הלב להגיד ברחוב נגיד "וווואאלללהה איזה שאנטי הוא" "אוי ואבוי איזה פלילי!!" "מה זה הפריק הזה?! o_O" וכדומה... אז נכון "סטלן" זו לא בדיוק הגדרה...אבל אני לא אוהבת ת'מילה הזאת כי למשל בתקופתי ה*** כשקראו לי ככה לא אהבתי את זה בכלל.. כיאלו וואלה אתה סטלן...so?! יופי אז אתה יושב ומעשן סמים כל היום וטוחן ג'וייטנים ומפיל ראשים בחושות נידחות...איזה כלי! סחטיין עליך..! (רועי! לא ספציפית אליך...סתם בכלליות) לא יודעת ...=/ נשמע לי דפוק להגיד על מישהו שהוא סטלן.. כיאלו מה רוצים להגיד בזה?! עזוב ת'קטע של "המסומם" זו מילה שלילית ולא כל מי שסטלן הוא מיד סטלן כי אתה בכלל לא בכיוון... הקטע שאני אישית לא אוהבת את זה... וואלה אז אני שומעת את השוטים ואני מעשנת ונמצאת בחושות נידחות...זה עושה אותי סטלנית?! למה מה זה בכלל סטלנית?! לא יודעת אם הבנת אותי נכון כי זו פילוסופיה בשקל אאבל גם אם כן וגם אם לא...נסה לחשוב על מה שהתכוונתי.. כיאלו אני לא מחזיקה מאנשים שקוראים לעצמם סטלנים. =/ מוזר

starguiding

New member
לגבי באופן ספציפי...

סטלנים זה לא בדיוק קטגוריה, אלא "וייב" (vibe) כללי שבנאדם משדר. בעיני הסטלנים זה הרבה אנשים שפגשתי בקורסים ובפסטיבל, אנשים סבבה שכיף איתם, שלא שופטים אותך אם הם לא מכירים אותך, יעני כאלה בראש פתוח. עכשיו, בד"כ אנשים עם ראש פתוח זה אנשים שמשדרים נינוחות, ואז זה גם מתבטא בלוק החיצוני שלהם. למרות שאני באופן אישי כזאת (מאוד ראש פתוח, חברה של כ-ו-ל-ם), ובחיי הגדירו אותי כפריקית "לא מוצלחת" (יעני וואנאבי פריקית, כשזה ממש לא נכון...) וכסטלנית. אפילו שעל פניו אני לא "נראית" כמו מה שאנשים מדמיינים... וזהו! רק רציתי להגיד שסטלן זו באמת לא מילה גסה! זו מילה חיובית והיא מדברת על אנשים חיוביים, ומצטערת אם פגעתי בך עם ההגדרה הזאת, זו לא הייתה כוונתי!

חחח ממש ממש ממש לא

בכיף.. אבל אני מרגישה שכיאלו אנשים נכנסים לכאן לפורום הזה כי הם חושבים שיש כאן אנשים "סטלנים" וסטלנים כביכול זה אנשים שאנטיים באנטיים שמעשנים ושומעים שוטי.. זה דפוק...אני יודעת, אבל מה לעשות יש כאלו ויש כאלו. בכל מקרה תעשו מה שאתם רוצים תחיו איך שאתם רוצים תקראו לעצמכם איך שאתם רוצים וזהו!

starguiding

New member
הבינותי אותך עכשיו...

אז שתדעי שאני נכנסתי לפורום הזה כי אני חולה על שוטי הנבואה, ולא משום סיבה אחרת, והאמת שבהתחלה חשבתי שיהיה כאן יבש כמו ברוב הפורומים של הלהקות, ואז גיליתי שיש כאן אנשים פצצתיים שנשמעים ממש אחלה... ובגלל זה הדרדרתי למינוח "סטלן"... יש מבינה? מבחינת סמים וזה- ממש
לא
אני לא *נגד* זה, אבל אני לא משתמשת ולא מתכננת להשתמש, אז בטח ובטח שזאת לא הייתה הסיבה\מחשבה שלי לגבי הפורום...

PSYCHO ROI

New member
תגובה מאוחרת

אף אחד לא נמצא כי הוא חושב שאנשים פה סטלנים...כיאלו אני לא מאמין שיש פה ילדים קטנים ככה... ב. אני בעד שמי שרוצה להגיד משהו יגיד ושיהיה לו פאנן. פאנן?

PSYCHO ROI

New member
עוד משהו קטן

אני מבין מאיפה באה החוסר אהבה הזאת למילה סטלנות... אבל שוב לדעתי אתם לא צריכים להגיד לאנשים להפסיק להגיד אותה או לחשוב שהם עושים הכללות... תחייכו :)

אני תמיד מחייכת!!!

=) שמע כפרעע..באינרנט ובהתכתבות אתה לא יכול למשוע את הטון שאני מדברת.. אני לא מדברת בטון כועס / פגוע ואני לא התעצבנתי או התרגזתי...פשוט הבעתי את דעתי. זהו יום טוב

חיחי

דווקא אנשים כל הזמן קוראים לי סטלנית אבל לא מרוע או משו..>ואני לא לוקחת שומדבר..< וסתם כבר התרגלתי =]

למעלה