שרשור בראשית לשמחות!

DidjiT

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואת נראית לי גברת לעניין, אנחנו עוד ניפגש!

PSYCHO ROI

New member
שאלה חשובה

איך אתם מתכוונים לקבוע את המפגש? כיאלו אני מבין שיש פה הרבה אנשים שבאים ועכשיו גם אני ובן מצטרפים להילולה אז איך זה מתגבש?

DidjiT

New member
טוב דבר ראשון,

לא נותנים לי לקבוע תמקום!
חחח בבומבומלה עבדתי בצ'אי ואני לא ידעתי איפה נהיה ממוקמים עד יום לפני שהפסטיבל התחיל.. ואמרתי לכולם יום שעה וזה להיות בצ'אי דרך המעגל..חח בסוף אף אחד לא הגיע.. חוץ ממני כמובן..חח אף אחד לא מצא את זה... חוץ מבולי והתאומים כפרות עליהם שידעו איפה זה.. אבל עבדו... אבל לא נורא, יותר מאוחר גם תתתתמר הגיעה ורן הגיע ומי עוד הגיע?..ממ לא יודעת.. קיצררר היה פאנן.. ואיך מארגנים את זה? יאאאאאאאאאאא תבואו לצ'אי של חברים שלי.. הם פותחים 10 ילדים צ'אי מזה שווה... וחברה שלי עושה להם תתפאורה..חחח והיא כאילו מציירת מזה יפה וכשרונית וזה הולך להיות ה-צ'אי של השנה! חחחח... אבל גם הפעם יהיה לנו פחות בעיה לקבוע כי אנחנו מכירים ויש תטלפונים ומזהים תאנשים.. רק החדשים נצטרך להתאחד כולנו על מנת לאתר אתכם!..חחח

PSYCHO ROI

New member
אז אני אומר

שצריך להתארגן...לקחת מספרים מכולם...לקבוע את היום...ובתאריך יותר קרוב לבראשית גם שעה...כי תיראי, זה ניראה שהרבה מתפאננים מתכוונים להגיע מהפורום

DidjiT

New member
אחלה ../images/Emo45.gif

אל תדאג אחי יהיה טוב! ג'ה ידאג לזה שכולנו ניפגש בסוף...

PSYCHO ROI

New member
חחחח

מצחיק רצח הולך להיות...אני ובן במקום כזה זה צחוקים!

DidjiT

New member
חכה חכה...

אני וחוסה הולכות להיות מופע בידור מהלך!

starguiding

New member
רק אני באה סולו../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

כלומר, בפסטיבל אני עם חברה שלי ועוד מלא אנשים, אבל למפגשונון אני באה לבד. אם ניפגש בצ'אי שופ אני מתעלפת... וואי כמה צ'אי שתיתי בבראשית שנה שעברה, שלא נדע! וכן, צריך פשוט לקחת מספרים... נראה לי שיומיים-שלושה ככה לפני הפסטיבל נפתח שרשור מספרי טלפון, וגם נחליט על שעה ומיקום משוער... יהיה פצצות.

starguiding

New member
דונט וורי, סמי הוֹרי...

אם את רוצה אנחנו יכולות להיפגש כמה דקות לפני ולבוא לבד ביחד, כדי שאנשים יחשבו שבאנו ביחד ובעצם, לא... באנו לבד!

חחח חחח בי האפי ...אין לי משהו חרוז

חחח קיצר אני מכירה כאן את כולם (הרוב) ככה ש... זה בסדר תבואי לבד אנחנו כבר נדאג לך אנחנו אנשים טובים רק שימי תמונה שנזהה!!!

starguiding

New member
מה תמונה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

את רוצה שהפורום יקרוס?!
אל תדאגי, כנעשה את השרשור של הפלאפונים אז אני אתקשר לאנשים ואציק לכם עד שאני אבין איפה זה... לזהות אותי יהיה קצת קשה, אני מתכננת לבוא עם המכנסי דייגים (שליטה) והחולצות "סבבה" שלי (את עוד תראי), ככה שאני די משתלבת ברקע הפסטיבל...

אממ מייעו..

גמאני באה לבד למפגשון..או שתאלצו לסבול גם את חברה שלי אבל היא מותקק והיא גם אוהבת שוטי!

DidjiT

New member
אל חשש...../images/Emo163.gif

בעיקרון, אני+חוסה- מזכרון עדי+ברית+לי+רונית - מחיפה בן+רועי - מבאר שבע. אלה בעיקרון החברים היחידים שיש לנו בפורום... וזהו.. אבל כל הפורום כבר נהיה חבר אחד של השני ואין לך מה לדאוג גם את וגם כל החדשים תשתלבו משו משו!

ברור...../images/Emo12.gif

חחח איזה חמוד אתה... זה מה שהתכוונו לעשות... זה מה שעשינו עד עכשיו ונקבע הכל קצת יותר מאוחר... כשיתקרב הפסטיבל אל תדאג אתה תדע הכל בדיוק (חחח עם כמה שטוחנים פה על כל מפגששששששש אל חשש ידידי הנשנש
)

למעלה