שרשור ברוכים הבאים!

היי אני חדשה פה...../images/Emo34.gif

שלום לכולם...אני בן 17 (יותר מרגיש כמו בת 17) ראיתי את הפורום שלכם ונראה לי ממש נחמד אז החלטתי שאני אצטרף אם תסכימו... קצת על עצמי... אני אוהבת להיות אישה להתאפר להתלבש להיות וככה אני מרגישה אני שלמה וחופשיה...כגבר אני מרגיש כלובש מסיכה.... בכל מקרה אני עמווווווק בארון כי אני לא יודעת איך לחיות עם זה... אני מפחדת מתגובות של המשפחה והחברים...שלא יודעים אפילו על נטיות כי לידם אני מתנהת כמו "גבר טיפוסי" שלא יחשדו וזה ממש מעיק עליי...אני רוצה להיות הבנתאדם שנולדתי...אישה ולא גבר לפי האיברים... אני כ"כ מקנאה בבחורות שקיבלו את הגוף הנשי וההגדרה הנשית של החברה...בשביל אנשים אנחנו תמיד נהיה מעין "פריקים חולניים ומוזרים"... אני דואת....כי אני חכמה...ויש הרבה פוטנציאל אבל עד לאן אפשר להגיע בתור טרנסקסואל??? שמעתם פעם על רופא טרנסקסואל? או מדען? או איש עסקים או כל דבר כזה?? יש לי גם עוד כיוון...הכיוון היצירתי...כי אני מציירת ומנגנת וכותבת והכל...אולי מזה אפשר לחיות.......גם מפחדת שיכו אותי כי אני איזה עיוות גבר אישה הומו לסבית אנשים בכלל לא יודעים איך להגדיר אותי ולא צריך בקיצקצ מצטערת על הזיון שכל אני מפחדת לצאת מהארון...מאוד...ונהיה חנוק בארון צריך אולי לצאת קצת בקרוב... אוהבת וחיבוק לכולם

Ceee

New member
שלום לכולם

שלום לכל חברי הפורום, זאת פעם ראשונה שלי פה. אני בחורה ( טרנסקסואלית MTF) לא משנה כרגע באיזה גיל ובאיזה שלב של השינוי מין. רציתי לדעת אם יש פה עוד נשים במצב שלי שיכולות לתת עיצות- רצוי עיצות אמינות. שמתי לב שיש פה בעיקר לסבית או גברים טרנסקסואלים ( FTM ) יכול להיות שאני טועה... מחכה לתגובה ביי.

AlphaBeta

New member
טרנסקסואלים שהצליחו

http://ai.eecs.umich.edu/people/conway/TSsuccesses/TransMen.html http://ai.eecs.umich.edu/people/conway/TSsuccesses/TSsuccesses.html לא כל טרנסקסואל שמחליט לחיות בזהות המגדר המעודפת גורלו להכשל. זה לא מסע קל במיוחד, אבל בהחלט אפשרי.

FreakOnALeash

New member
יש כאן המון סוגים של אנשים...

בכל מקרה זה מקום חם ומקבל! (אהמ, מה הרגע אמרתי?)

ליטל ו

New member
שלום גם לך

וברוכה הבאה. יש כאן מגוון של אנשים, חלקם MTF, וחלקם יוכלו אולי לעזור כך או כך. מקווה שתמצאי את התשובות שאת מחפשת

Lizz

New member
היי סי :)

פעם היו פה המון MTFיות, לדעתי הן עדיין נמצאות פה, הן פשוט יותר שקטות :) בשביל עצות בעיקר מחכים לנורה, שתמיד יודעת המון, ובשביל תמיכה ואהבה כולנו נמצאים פה :)

אורי 0

New member
הנה אחד

אני לא מומחה בזה, אבל נדמה לי שלא מזמן יצא בעברית ספר בשם "חצוצרה" על חצוצרן ג´ז מפורסם שהיה בעצם טרנסקסואל (שלא עבר ניתוח אם הבנתי נכון) - כלומר נולד וחי עם גוף של אשה אבל הרגיש ותפקד כגבר (האהבלים בהוצאה כתבו על העטיפה "במותו התגלה שהוא בעצם אשה"). הנה אחד, אני בטוח שיש יותר. בין הטרנסיות והטרנסים שאני מכיר אישית יש כמה עובדות/י הייטק וביוטכנולוגיה, מישהי שעוסקת במדעים, אמן מתחיל אחד - לדעתי מוכשר כמו שד, ועוד ועוד. את לא "דפוקה", מי שדפוק הם אלו שדוחפים אותנו לקופסאות ויקצצו לנו את הרגלים אם הם יוצאות החוצה. זה נעשה אולי מטעמי נוחות, אולי מטעמי שליטה, הרבה אולי מטעמי חוסר מחשבה. איפה את גרה? בתל אביב יש קהילה, קבוצת תמיכה, טיפול נפשי ועוד. אני לא יודע מה קורה במקומות אחרים. שמרי על קשר ותחזיקי מעמד,
אורי

ליטל ו

New member
שמעתי על חברת פרלמנט טרנסקסואלית

אבל אני לא זוכרת של איזו ארץ. והיה ראש עיר גרמני שיצא מהארון ונדמה לי שאפילו עבר ניתוח בעקבות הזכייה באירווויזיון של דנה. את נשמעת חכמה ומקסימה, אדם שלם ומצויין עם יכולות ועתיד - אני חושבת שתהיי בסדר גמור
ברוכה הבאה! <חיבוק>

Ceee

New member
ניו זילנד

חברת הפרלמנט שדיברת עליה היא חברה בפרלמנט של ניו זילנד. דרך אגב, מה זאת אומרת "טרנסקסואלים שהצליחו"? הצליחו במה בדיוק? אם הכוונה ל"הצליחו בחיים" אז מה ההבדל בדיוק בינם לבין כל בן אדם אחר ששואף להצליח בחיים בתחומים של קריירה למשל?

AlphaBeta

New member
ההבדל

קודם כל, כן, הכוונה היא שהם הצליחו בחיים בתור הזהות מגדר המעודפת עליהם. ההבדל מבני אדם אחרים, או "נרמטיבים" אפשר להגיד, זה שהם לא צריכים להתמודד עם השינוי הזה בחיים שלהם.

Ceee

New member
ביג דיל

נו, אז מתמודדים עם השינוי.... סובלים קצת מקסימום 5 שנים ואז מתחילים לחיות באושר... ( כן, בטח, הלוואי... )

AlphaBeta

New member
שמע

הלוואי וזה לא היה כזה ביג דיל אבל משום מה לחברה יש מן קטע נגד שינוי מין, ולפעמים ההחלטה של לחיות בזהות שלך זאת לא תמיד החלטה קלה. לפעמים קשר אם המשפחה והחברים מתנתק, לפעמים מפטרים אותך מהעבודה, לפעמים בעל הבית זורק אותך מהדירה, לפעמים אונסים ורוצחים אותך. לפעמים יש ממה לחשוש.

Lizz

New member
שרשור ברוכים הבאים!

מצמצתי לרגע, ופתאום יש בפורום חיים חדשים :) אז ברוכים וברוכות, ואם יש פה עוד חדשים, נצלו את ההזדמנות להציג את עצמכם :)

Ceee

New member
היי אדם

היי אדם נעים מאוד. דרך אגב למה כל ההודעות האחרונות נכנסו פתאום מתחת להודעה שלך?

Lizz

New member
זו המשמעות של שרשור.

לשים דברים בשרשרת אחת ארוכה. כלומר, לכנס את כל ההודעות של אנשים חדשים שמציגים את עצמם בתוך מין הודעה אחת כוללת של "ברוכים הבאים". :)

Ceee

New member
כל יום לומדים משהו חדש

תודה על ההסבר אדם. אלפאביתה- חשבתי כבר על כל הדברים שאמרת כרגע, ומה אני אגיד לך- לדעתי זה שווה את זה, אפילו מאוד שווה. אם זה באמת מה שרוצים. חוץ מהקטע של "אונסים ורוצחים"- אני לא מבינה מה זה קשור כל כך.

למעלה