שרשור ברוכים הבאים!

Ceee

New member
יש פה מישהו???

עוד לא הלכתי לישון... ואתם...???

Lizz

New member
אני בעיקרון עדיין פה.

למרות שרוב האנשים לא נמצאים בפורום 24/7 :) האמת שאני יוצא עכשיו להליכה קצרה, אבל אני עדיין ער, ואולי אחזור אחר כך... מה שכן, אני לא מצליח להפעיל את הצ´אט של תפוז. @#$%.

AlphaBeta

New member
אונסים ורוצחים

תחשוב בכיוון ברנדון טינה ובכלל טרנספוביה.

Ceee

New member
מי זה ברנדון טינה???

יכולים לאנוס ולרצוח אותך גם בלי קשר להיותך טרנסקסואלית... לא צריך להאשים את ה"טראנסקסואליות" שלך בכל דבר רע שקורה לך בחיים זה גורם לך להישמע כמו איזו זקנה ממורמרת ופתטית....

FreakOnALeash

New member
חבר´ה תרגעו.

שניכם, די! -מפריד- אנחנו לא מנסים להצטייר כמיעוט פראנואידי, סי, אבל צריך לדעת שטרנספוביה והומופוביה הן תופעות שלא נכחדו. הדוגמה שידידי הביא כאן היא של ברנדון טינה- גבר טרנסקסואל שנאנס ונרצח בגלל פחד מהשונה. אני מבקש לכבד את המתים, ולהבין שאסור לקבור את הראש באדמה כשזה נוגע לפשעים מהסוג הזה.

Ceee

New member
היי פריקי

למה בדיוק הגבר הזה נרצח? מי בכלל ידע שהוא טראנסקסואל והיה לו אינטרס לרצוח אותו? אני לא קוברת את הראש שלי באדמה, אבל אני גם מסרבת להתייחס לזה כאל גזר דין מוות... צריך לחשוב לעומק על הדברים האלה ועל כל מיקרה לגופו אני לא אוהבת שנותנים לי דוגמאות של אנשים שונים ממני לחלוטין ורק בגלל שיש לי ולהם משהו אחד משותף אז אומרים לי שהחיים שלי או הגורל שלי יהיו דומים לשלהם. בכלל, מהסיבה הזאת אני גם לא ממש אוהבת שקוראים לאנשים כאלה קהילה... בקיצור- כל אחד והמיקרה הפרטי שלו.

FreakOnALeash

New member
לפי מה שהבנתי...

הרשויות המקומיות האשימו אותו בהתחזות, ובכך בעצם עשו לו אאוטינג? לאחר שהתלונן על אונס, סירבו לטפל בו. נעשו על המקרה כמה סרטים, אבל הידע שלי הוא מפה לאוזן. נ.ב. גם אני שונא להקרא קהילה, אבל יצא ככה שכמה ממשתתפי הפורום הם אנשים שאני מרגיש קרוב אליהם במיוחד...

Ceee

New member
התחזות???

שוב אני שואלת, למה שמישהו יאשים אותו בהתחזות? איך מישהו ידע בכלל שהוא טראנסקסואל? ולגבי ה"אאוטינג" הכפוי, נדמה לי שזה לא חוקי, זה נגד החוק לשמירת הפרטיות או הזכות לשם טוב או משהו כזה? מי בדיוק אנס אותו? ולמה? ולמה סירבו לטפל בו, זאת זכותו המלאה לקבל טיפול... זה נשמע כאילו עשו עליו לינץ´ לא נורמלי... איפה כל זה קרה? באירן? ומתי זה קרה? לפני 50 שנה??? טוב, שיהיה, לא משנה כרגע... אז, פריקי, אולי בתור התחלה, מאחר שאני לא מכירה פה אף אחד, אולי תספר לי קצת על עצמך? כל מה שבא לך תספר... שנכיר יותר טוב... ואם תבקש אני אספר קצת גם על עצמי...

FreakOnALeash

New member
בסדר גמור.

קוראים לי ברייאן רוז, אני בן 19, גר בת"א. יש לי חברה מדהימה, שקיבלה אותי כמו שאני. אני ביסקסואל, מה שמסביר מעורבות בפורומי גאווה אחרים בתפוז, והאהבה שלי לדארקו מאלפוי
יצאתי לחברה בנוגע לנטיות הטראנסיות שלי באוקטובר השנה, ברגע שזה היה ברור לי. אני נפגש כרגע עם פסיכולוגית כדי לפנות לתל-השומר. אני חושב שיש ביננו קשר טוב. הכינוי שלי, וגם התחימה, הם ציטוטים של להקת ´קורן´ (רוק אלטרנטיבי\ראפ רוק)- הם שומרים על האושר שלי. התחביבים שלי כוללים- בין השאר- סרטים מצויירים נוסטלגים וספרות. אני גם אוהב לעשות ניקיונות ולצבוע את הציפורניים בשחור. פעם האחרונה שהסתובבתי בחוץ התחלתי לעבור בתור בן ואפילו פיתחתי שיחות עם עוברי-אורך. נגמרו לי המילים. רוצה לספר על עצמך?

Ceee

New member
אוקיי.......

אני באמת מצטערת שאני ישר נכנסת להגדרות רפואיות מעיקות אבל שאני אבין- אתה גבר טראנסקסואל (FTM) לפני טיפול, נכון? אתה ביסקסואל כלומר אתה נמשך גם לגברים וגם לנשים בתור גבר, נכון? סליחה על הבורות אבל מה זה דארקו מאלפוי??? יצאת לחברה בנוגע לבעיה שלך- חברה במובן girlfriend או חברה במובן society ? אתה נפגש עם פסיכולוגית כדי לפנות לתל השומר- כלומר עוד לא התחלת את הטיפול ואתה בטוח לגמרי שאתה רוצה להתחיל אותו? דרך אגב, מי לעזאזל אוהב לנקות???!!!! גם אני אוהבת שהכל מסודר ובמקום, אבל "לאהוב לנקות"? לא הייתי קוראת לזה אחד ה"תחביבים" שלי.... הקטע של צביעת הציפורניים בשחור שוב בילבל אותי קצת בקשר לזהות המינית שלך... תסביר לי. ואם אתה לפני טיפול ועדיין בגוף של נקבה, אז איך "עברת" בתור בן כשהסתובבת בחוץ בדיוק??? מה זאת אומרת פיתחת שיחות עם עוברי אורך? בנות התחילו איתך?
בכל מיקרה אתה נשמע מאוד נחמד. אני אשמח אם תוכל לשים בפורום תמונות שלך או עם חברה שלך... ביי.

FreakOnALeash

New member
הבהרות, כמתבקש:

ההגדרה שלך מדוייקת- אני FTM לפני תהליך. עם מעט יצריתיות, אני מנסה- ולפעמים מצליח, לעבור כזכר ביולוגי, כפי שגם אישה טרנסקסואלית בתחילת דרכה יכולה להפגין נשיות עוד טרם התאימה את עצמה מבחינה פיזיולוגית. עכשיו- גם הgirlfriend שלי וגם הסביבה מבינים את הזהות המגדרית ו-את הנטיות שלי (האמת, חשבתי שאהבתי עוד תוריד לי את הראש (לא במובן הטוב) בקשר לביסקסואליות. אגב, היא גרה באנגליה
). אני מגובש מאוד בנוגע להחלטתי לעבור שינוי פיזי. אני מצדיק את עצמי בהרבה צורות: *אני רוצה זקנקן. *אני רוצה חזה שטוח- ושאני אוכל ללכת לים בבגד ים בוקסר וכלום בנוסף. *אני רוצה שיפנו אלי בתור ´אתה´ ויכנו אותי בשם הגברי שלי. *אני לא רוצה שיכלילו אותי בסטריאוטיפים נשיים ויגידו לי שאני מתנהג לא בהתאם. בקשר לצביעת ציפורניים, ניגוב אבק וכו´ (החלק המסובך)- רגע של פסיכואנליזה. כשאמרתי לאמא בעוללותי שדי להלביש אותי שמלות, אמרתי לה גם שאני רוצה להאריך ציפורניים... בהתבגרותי, אמרתי שהלוואי שאהיה עקרת בית, כי כולם מאשימים אותם בשאיפות נמוכות ואף אחד לר זורק להן מילה טובה. עברו הרבה מים עד שהבנתי שאני לא רוצה להביא ילדים, אבל אני עדיין מוצא בניקיון חלונות וטיפול בעציצים איכויות מרפאות. ובחזרה לעבר הלא רחוק- תמיד ראיתי המון עוצמה בטוויסיות של גברים. אני זוכר את עצמי גם אומר לאמא שלי, לפני שנה בערך, שאת החולצה הוורודה הייתי רוצה ללבוש בתור גבר, כי שכאני מלביש אותה על עצמי בתוך גוף של אישה, אנשים לא קוראים אותי נכון. אני זוכר את קולות ההתלהבות כשיצאו מגרוני כשהיא אמרה לי שאני רוצה להיות גבר הומו. (אני יודע שאין קשר חופף בין הומואים לוורוד, אבל זה עדיין ריגש אותי נורא). מה שמביא אותי לגלות לך שתמיד חשבתי שיש לי פחד מנשים, וזה התהפך אצלי מתישהו אחרי שכבר הייתי מחוץ לארון הטרנסי. אם לא הייתי מכיר את החברה שלי הייתי סתם הומו FTM. לא התחילו אותי ברחוב. הסיפור הקצר והלא מעניין שלי בקשר ל"איך עברתי" הוא כזה: הייתי בקניון כדי להתצטלם (ולבקשתך- בקרוב כאן!) ואחרי שיצאתי מהתא נכנס מישהו שחיכה לחברו שנכנס פנימה, ואמר לי ´יש´ך לכלוך על המכנסיים´... אח"כ החבר שראה אותנו מדברים אמר לו שאני ´בחורה´, והוא ענה לו ´אל תעבוד עלי´, והמשכנו לדבר קצת גם אחרי שהתמונות יצאו. ככה שכמעט התפקשש לי (כנראה בגלל שיש לי קול לא גברי כשדיברתי), אבל בסוף שניהם לדעתי קלטו אותי באופן הרצוי. ---- דראקו מאלפוי= דמות מתוך ´הארי פוטר´. בגרסה הקולנועית הוא מגולם ע"י ילדון בלונדיני מאוד בשם טום פלטון.

AlphaBeta

New member
למה לקפוץ למסקנות?

לא אמרתי שכל דבר רע בחיים נגרם מהחלטה לחיות את החיים בזהות מגדר המעודפת, ההפך, הרבה דברים טובים יכולים לקרות. אבל בהחלט יש את הסיכון של להיחשף להפליה, הטרדה, ולפעמים גם אלימות קשה מדעות קדומות ושנאה של אנשים. זה לא אוטומטית קורה לכולם, אבל בהחלט זה יכול לקרות, וגם קרה. אז צריכים להיות קצת זהירים בעולם הזה. ובקשר לעוד פרטים על ברנדון טינה: http://www.brandonteena.net/ בקיצור: ידעו שהוא טרנסקסואל כי הוא חי את החיים שלו כגבר, אבל אז גילו שהוא נקבה, ולא ממש אהבו את זה, אז אנסו אותו. ברנדון הטלונן למשטרה, המשטרה לא שמה אליו, ואז אותם אנשים שאנסו אותו גם רצחו אותו. זה קרה ב-1993 בארצות הברית.

Ceee

New member
וחשבתי שהבהרתי יפה מאוד

שאני בחורה... אז למה את פונה אליי בלשון זכר???

תודה לכולם על הקבלת פנים ../images/Emo13.gif../images/Emo34.gif

יאאאאאא אני מאושרת
!!! היום סיפרתי לידידה הכי טובה שלי שאני ביסקסואל.....וזה הצעד הראשון שלי החוצה והיא קיבלה את זה כ"כ יפה ותמכה בי וזה עושה אותי כ"כ מאושרת אני מרגישה כ"כ טוב שאני לא לבד עם זה והיא יודעת מה האמת שבתוכי... בנות אני כ"כ מאושרת.... אוהבת המון המון... גשם...

Ceee

New member
ביסקסואל או ביסקסואלית...???

היי גשם נעים מאוד. האמת שעד עכשיו לא ממש הבנתי מה את/ה בדיוק...??? וגם תרגיעי קצת את ההתלהבות מה קרה אפשר לחשוב??!!!

Lizz

New member
יחי!!

איזה כיף זה לצאת מהארון, נכון? {חיבוק}

גיל494

New member
כל הכבוד על האומץ!!!!!../images/Emo24.gif

אבל כדאי לחשוב טוב-טוב למי מספרים (במיוחד אם מנסים לשמור את זה בסוד) תנסי לחשוב איך חברים שונים שלך הגיבו לטרנסג´נדרים שהם ראו, לכתבות בנושא שהם קראו, ולשיחות שלך איתם על דברים כאילו - זה הדרך הכי טובה לנחש איך הם יגיבו לזה שתספרי להם. לנחש - כי באמת אי-אפשר לדעת איך כל -אחד יגיב... אבל נחזור לעיקר: - חיבוק -

אני חדשה שלום לכולם

הייי אני רוית ואני בת 16 מה שכתוב בפרטים מתייחס לאמא שלי אז אל תתיחסו פשוט. היום זו פעם ראשונה שראיתי ת´פרום שלכם והוא מאוד נחמד איך אפשר להיצטרף?

למעלה