שרשור ברוכים הבאים!

ליטל ו

New member
היי רוית

אם יש איזה תהליך הצטרפות, אני לא מודעת אליו. רוצה - את בפנים
לא כולל, כמובן, את טקס ההשבעה לאור ירח בו את מתחייבת לשמור אמונים או לאבד את זכויותייך בתור אזרחית... לא, רגע, סליחה, זאת היתה התעמולה ;) ברוכה הבאה!

אלמוגית

New member
תגידי לאמא שלך שתחליף את השם..

נמאס לי כבר שמתחזים אלייי ועוד בשם שלי תודה מראש אלמוגית המקורית!!!!!!

Ceee

New member
שלומלום../images/Emo68.gif

בוקר טוב למי שקם או עומד לקום לילה טוב למי שכמוני עוד לא הלך לישון בכלל... שלחתי שאלה בשרשור "עיניים" ("כמה בירורים...") הייתי מאוד רוצה שתשלחו לי תגובות על השאלה הזאת במשך היום אני כנראה אשן רוב היום, איכסה... יש פה אולי מישהו ער שבא לו לדבר איתי? אני עוד לא עייפה... אדם? פריקי? קלאו? ליטל? מישהו??? איזה חמוד הפריקי הזה, הא? איזה סיפור מעניין. בחיים לא שמעתי סיפור של גבר טראנסקסואל ואת מה שהוא מרגיש ומה שמציק לו. די מרענן.... אפילו קצת גורם לי להרגיש טוב יותר עם עצמי... לא יודעת בדיוק למה... צ´או במבינוס!!!

המשך

מצטער על המשפט הקצר הקודם, פשוט משום מה המחשב עשה לי שגר להודעה. מעצבן. בכל מקרה, קוראים לי אבי. אני בן 18 מטבריה. אין יותר מידי מה לספר, אני מכור לפורומים וזה מסביר את גאווה צעירה
(ואני גם מכור לחברי גאווה צעירה, כמו שאדם יעיד). קלטתי הרגע שבשרשור הזה לא ממש לקחתי חלק, אז הנה- לקחתי חלק. אני נורא אוהב לשמוע מוזיקה, בעיקר טורי איימוס, קייט בוש, אלאניס מוריסט וגם פה ושם שירי שנות השמונים ויחסית ממש מעט שירים חדשים אמריקקים...אה, אני גם נורא אוהב לשמוע את יהודית רביץ ואת חווה אלברשטיין המלכהההההה
|אייקון של שרימפי שר את "4 לפנות בוקר" של יהודית|

Ceee

New member
למה כולם מקבלים פה נשיקות וחיבוקים

חוץ ממני? מה, אני לא בן אדם??? (לא, אני בת אדם
)

FreakOnALeash

New member
שיטת השרימפי:

אמנם אני לא אחראי על החלוקה, אבל אם רצית חיבוק היית צריכה רק לבקש:
חיבוק
נשיקה
וכוס מיץ פטל.

Lizz

New member
רוצה להיות אחראי?

"אחראי וועדת קבלת פנים בפורום הטראנסג´נדרס"... :)

ליטל ו

New member
היי :)

ברוך הבא :) אני לא חושבת שאתה מכיר אותי, אבל אני נהניתי לקרוא הודעות שלך בפורומים בעבר. נחמד לראות אותך כאן :)

תוווווווווודה../images/Emo13.gif

וגם יש לי ICQ אז כולם מוזמנים.(מספר 160674835) בעצם אדם, אני ישלח לך במסרים כתובת של אתר בשם "סוסיתא" אולי כדאי לפתוח רשימת איציק לחברי הקהילה
לדעתי זה יכול לתרום.

Ceee

New member
היי שרימפיניון נעים להכיר...

ברוכים הבאים גם אני די חדשה פה הצטרפתי רק לפני כמה ימים. וגם אני בת 18 (וחצי כמעט) . הטעם שלך במוזיקה קרוב לטעם שלי, יפה מאוד. אני כמעט כל יום פה אז אם אתה רוצה תספר לי עוד על עצמך. וגם תתייחס אם תוכל לשאלות שלי בשרשורים השונים, זה נראה כאילו אף אחד אחר לא מתייחס... ןחיבוקן ןלבן

../images/Emo9.gif

תאמת, המצב בימים האחרונים יכול להיות יותר טוב. אבא שלי עבר אתמול התקף אפילפסיה. הפעם בניגוד לפעמים קודמות הוא לא יכל לנשום ואמא שלי הצילה אותו. אותי זה קצת מפחיד כי זה גורם לי לחשוב אולי אני צריך להתכונן ולהשלים על המוות שמתקרב...
זה קשה מידי.

Lizz

New member
אוי, אוי, אוי.

{{חיבוק}} גדול לשרימפי, ועוד {חיבוקון} קטן ועדין לאבא שלו.

ליטל ו

New member
:(

מצטערת לשמוע, מותק :( זה נשמע קשה. מקווה שיהיה רק טוב לשניכם. <חיבוק>

Lizz

New member
היי, גשם :)

אני משתתף בצערך על זה שאת/ה צריכ/ה בינתיים להיות בארון, ועל האלימות שחווית... אני יודע שזה לא טוב כמו הדבר האמיתי, אבל לפחות פה תוכלי להיות האישה שאת רוצה להיות. אם את רוצה ומרגישה עם זה בנוח, תוכלי תמיד לדבר פה בלשון נקבה ולהיות "אחת מהבנות" :) ואל דאגה, ישנם המון טראנסים וטראנסיות שהגיעו רחוק מאוד בחיים, כמו שאפשר לראות באתרים שאנשים פה המליצו עליהם (הכול שמור בקישורי הפורום!). ברוכה הבאה :)

ק ל א ו

New member
היי. ../images/Emo13.gif

אני כבר שעה מנסה לנסח איזו תשובה שתתיחס לכל מה שכתבת, וזה לא הולך לי. אז בינתיים קבלי ברכת ברוכ/ה הבא/ה (עם סלאשים, כי זה מגניב).

למעלה