שרשור דברים שאתם הכנתם...

omer wild

New member
ל-2 עומריות שיש בפורום הזה !!!

קודם כל לשלושתינו יש שם מהמם...וכולם מתבלבלים ביננו... את העמר הראשונה אני מכירה (עמר ברעם)... ואת העמר השנייה אני אשמח מאוד להכיר !!

אוקי בואי נכיר!

יש לך איסיקיו??? וקוראים לי עומר לא עמר!! לך קוראים עמר או עומר? ולשניה? וכדי שתדעו לי קוראים עומר נמרוד!!! לאחת עמר ברעם ולשלישית???

omerikoosh

New member
נחמד ...

חחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק 3 עמר בפורום !!! נחמד מאד ... בת כמה את פיה ישנונית

אני עומר לא עמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוקי בואו נסדר את זה 1.עמר וילד 2.עומר נמרוד 3.עמר ברעם זהו!! שלושתינו בנות ו.... אני בת 13 עולה לח´ ואתם?

omerikoosh

New member
עומר , עמר ו ... עמר !!!

אני בת 11 ועולה לו´ ... ועמר וילד עולה לכיתה ט´ ... זהו ... עכשיו אנחנו יודעות את הגילאים !!!

razy

New member
היי עומר

את יכולה לתת לי את האתר שממנו הורדת את הסקין אני ממש ממש מחפשת אחד שלהן!!!!!!!!! ונ.ב. מה המספר שלך באי סי קיו?

omer wild

New member
ל-razy

כשאת כותבת לעמר תכתבי לאיזה עמר !! כמו שראית יש פה 3 ולכל אחת יש כונוי שונה...אז שימי לב !

mka olsen

New member
אי סי קיו סקין

שלום אני רציתי לבקש ממך ממש ממש בבקשה שתסביר לי אייך עשית את הסקין היפה הזה ואם לא עשית אותו אז מאיפה לקחת אותו הינה מספר האי סי קיו שלי153142852 תודה מראש ואני ממש ממש מבקשת שתגיב

אני בת!!!!!!!!!

יואו זה משגע אותי איך שאנשים שומעים עומר זה בן!!! די אנחנו בנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RinRan

New member
דולי מהממת!

הכנתי דולי מדהימה (לדעתי...)! היא הדולי הראשונה שלי ואני
בה! קצת התקשתי עם השיער, אבל הוא יצא חביב... בכל מקרה- החלטתי שלכל דולי שאני אצייר, אני אקרא בשם, ולדולי הראשונה שלי החלטתי לקרוא (תופים בבקשה...!), טדדדם... Chloe!!!!! למה?? כי אני פשוט חולה, גוססת, מתה על השם הזה!! למי שלא מבין את השם באנגלית: קלואי! טוב, אז הנה היא... תגובות
!

Alexis14

New member
היא ממש יפה!

לא הבנתי אם סתם קראת לה קלואי או שזה בגלל שהיא דומה לדלואי קרלסון? בכל מקרה אני משרשרת את דוליז-האולסן שלי- תגובות!

למעלה