ועוד... תרגישו חופשי לקטול....
מ מ ו ר ל ו י New member 9/8/02 #50 זה ממש ../images/Emo59.gif ואווווווווווווווווווווו זה ממש יפה איך את עושה את זה??????????????????
R RinRan New member 9/8/02 #44 לפיה ישנונית! דבר ראשון- שרשרתי להודעה של דברים שחברי הפורום הכינו- אז אני הכנתי אותה! דבר שני- קראתי לה קלואי וזו דמות ששיחקה אשלי אם לא ידעת...
לפיה ישנונית! דבר ראשון- שרשרתי להודעה של דברים שחברי הפורום הכינו- אז אני הכנתי אותה! דבר שני- קראתי לה קלואי וזו דמות ששיחקה אשלי אם לא ידעת...
R RinRan New member 9/8/02 #45 לAlexis14.....! תודה רבה על המחמאה! אמממ... בעיקרון אני לא בדיוק רואה דמיון בינה לבין קלואי קרלסון... אני פשוט מאד אוהבת את השם הזה, אז.... קראתי לה קלואי!
לAlexis14.....! תודה רבה על המחמאה! אמממ... בעיקרון אני לא בדיוק רואה דמיון בינה לבין קלואי קרלסון... אני פשוט מאד אוהבת את השם הזה, אז.... קראתי לה קלואי!
מ מריה12 New member 9/8/02 #48 יש פורום דוליז? אם זה פה.. אז באיזה קטגוריה זה? כי אני לא מוצאת את זה..
A Alexis14 New member 9/8/02 #49 קטגוריית צעירים זה הקטגורייה הראשונה משמאל, את אפילו לא צריכה לרדת למטה
O omerikoosh New member 9/8/02 #52 נייר מכתבים ממש יפה !!! הכנתי נייר מכתבים שעבדתי עליו מ = ל = א זמן אבל באמת הרבה אבל היו לי עם זה הרבה בעיות אז אם זה יוצא עקום אל תשימו ... ואני מצפה לתגובות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נייר מכתבים ממש יפה !!! הכנתי נייר מכתבים שעבדתי עליו מ = ל = א זמן אבל באמת הרבה אבל היו לי עם זה הרבה בעיות אז אם זה יוצא עקום אל תשימו ... ואני מצפה לתגובות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!