ל הפתיח שונה, יש מלא אבק ופסלים (העולם החדש הזה?) ומוטיבים שונים ומעניינים
גם אני חשבתי שהפתיח שונה אבל לא הייתי בטוחה. * אחרי שראיתי את סרטון ההשוואה ביניהם, מסתבר שרק מהאמצע יש שינוי. אני חשבתי שכל ההתחלה השתנתה.
למרות שהוא מאוד יפה מבחינה אסתטית וחושף רבדים מהעלילה, לי הפתיח נראה ארוך מידי ומייגע.
מי זה המילטון..?
ווויל דחף את אחד מהם מהקומה השניה של הבית והוא נפל ונראה היה מת.
וואלה, נכון. תודה. גם אני לא זוכרת הרבה מהעונה הקודמת.
אז ככה: אני מסכימה שהפרק היה איטי והיתה תחושה שלא קורים הרבה דברים, אבל אני חושבת שהם בונים את זה ככה. גם הפרק הראשון של עונה 1 היה שונה (לא עד כדי כך איטי כמובן), אבל זה מכניס לאווירה.
אהבתי את זה שהדמונים כמו פאן והעיטים (?) של המכשפות, מתארים את העלילה ומכינים את השטח להתקדמות הסיפור. הם כמו המקהלה בטרגדיות היווניות.
לא זכרתי שפאן מסוגל להחליף כל כך הרבה דמויות. מאיפה הוא הביא את ה - דוב הזה פתאום?
אגב דמונים - איך זה שרק חלק מהדמונים מדברים? או שאני לא זוכרת.. האם הקוף של קולטר דיבר?
המפגש בין ליירה ווויל היה מאוד סתמי. למדו לסמוך זה על זו מהר מידי ולא היתה שום היכרות אמיתית. לא יודעת.. חשבתי שהמפגש ביניהם יהיה יותר מעניין. מה שכן, לפחות בפרק הזה וויל דיבר! בעונה הקודמת לפי הזכרון הרעוע שלי, הוא בעיקר עשה פרצופים של טינאייג'ר מבואס. פה הוא מתנהג אחרת. עכשיו אגב, אני מתחילה לחשוב שהייחסים ביניהם צריכים להיות כמו של אח ואחות. מקווה שלא יהפכו אותם למושאי אהבה רומנטית כי זה לא יתאים. האינטראקציה ביניהם היתה חמודה, למשל כשהם למדו על העולמות או כשליירה ניסתה להכין ביצה
. בכל מקרה וויל הוא תחליף הרבה יותר מוצלח מרוג'ר, שעכשיו אני נזכרת שממש עיצבן אותי.
גברת קולטר היא לגמרי פסיכית וקריפית. היה מעניין לראות את הפרשנות של היוצרים לכוחות של המכשפות, עם ה ענפים-נימים האלה שקולטר שלה ממנה. שמחתי שהמכשפה המלכה הרגה אותה כדי להציל אותה.