didalf
Well-known member
חומריו האפלים 2X07 סוף עונה
מה זה למה אני ראשונה ניק????
מה זה למה אני ראשונה ניק????
אומייגאדדדד אעהאהההה מה עכשיו לחכות שנה שאני שוב אשכח הכל?? סעמק.
כולם עדיין מחפשים את כולם בעיר/יער.
לי וגרומן נוחתים עם צבא המג'סטריום אחריהם. שמרחוק הם נראים כמו חיילי צעעצוע ומקרוב קצת כמו חיילים נאצים
הנשר של המפקד מאתר אותם והצבא יורה עליהם לאא!!! לי נפגע ברגל! הוא מבקש מגרומן שימשיך בלעדיו וימצא את נושא הסכין ויציל את ליירה, בזמן שהוא מעכב את הצבא. אבל רגע תתנשקו קודם! בווו!
הוא צלף טוב ומוריד הרבה מהם אבל זה לא מספיק. הוא והארנבת שלו כאלה חמודים
אבל מישהו פוגע בו פגיעה קטלנית לאאאאאאאא!!! והוא גוסס שם!! וול, הוא דמיין את המוות כל כך הרבה שזה מרגיש כמו זיכרון
. הוא מנסה לקרוא למכשפה אבל הארנבת מתפוגגת והוא מת לאאאאאאאא הוא לא הספיק לפגוש שוב את ליירה
הקרב שלו נגמר

גברת קולטר הסייקו הורגת את המכשפה שבאה לבדוק מה קורה בעיר, לא לפני שהמכשפה נשברת ומספרת לה שליירה היא איב/חווה. מילי צדקת. אבל מה זה אומר??? גברת קולטר נחושה בדעתה להציל את ליירה עכשיו כדי שחווה לא תיפול שנית, מה שזה לא אומר. בדרך היא ממשיכה להתעלל בקוף המסכן שלה ועוד אומרת לו להפסיק להתבכיין. יאוו איזה מערכת יחסים מתעללת מסכן
שמישהו יקרא לשירותי הרווחה. למעשה הדמונים זה הנשמה שלהם, אז אני מניחה שזה אומר שהיא אכולת שנאה עצמית?
לפאן בהתחלה יש שיחה עם וויל שכאילו נעשית כשליירה ישנה, בה וויל מודה שהיא החברה הכי טובה שלו, ופאן אומר שגם הוא החבר הכי טוב שלה. אבל ליירה ערה. בהתחלה חשבתי שהיא בכוונה שלחה את פאן להגיד את הדברים שאין לה אומץ להגיד אבל למחרת היא מספרת לו שהיא שמעה אותם אז לא בטוחה
אחכ היא מספרת לפאן שהיא חושבת שהיא מתחילה להשתנות, והוא שואל אם זה בגלל וויל והיא אומרת שקצת. האם זה אומר שיש לה רגשות רומנטיים אליו? בזה הכוונה להשתנות? בכל מקרה חמודים
הפרופוסרית החמודה מלווה את הילדות המעצבנות למחנה של המבוגרים ואז ממשיכה בדרכה ועוקבת אחרי עלים כחולים ובינתיים היא לא פגשה אף אחד וזה קצת מתסכל.
וואי ככל שהפרק התמשך חששתי שהולכים להתעלל בי ממש ושויל ואבא שלו יפגשו רק בעונה הבאה. לא בטוחה אם זה היה יותר טוב
וויל מרגיש שמישהו קורא לו ויוצא לסיבוב, גרומן מוצא את נושא הסכין. הם נפגשים יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אבל תתחבקו שני אהבלים!!!!!! וויל כועס עליו שהוא נטש אותם. גרומן מסביר לוויל שיש לו חלק חשוב עכשיו במלחמה הגדולה. אבל הם בקושי מספיקים להתאחד כשחייל יורה לכיוונם וגרומן מחבק את וויל כדי להציל אותו ונורה בעצמו. לאאאאאאאאאאאאאאאאאא הוא הרגע מצא את אבא שלו למההההה
גם הדמונית שלו מתפוגגת! גם כומר סקסי מת
גם הקרב שלו נגמר
יאוו איזה פרק אכזרי!!
ורגע הם בכלל לא דיברו על ליירה
מה עם להגן על ליירה זה מה שהשיפ שלך ביקש ממך!! מזלך שזה קורה במילא. אוף חשבתי שיהיה משעשע כשגרומן יזכיר את ליירה ו-וויל יגיד שהוא איתה כבר מזמן.
במקביל גברת קולטר שולטת ברפאים שמובילים אותה לליירה. והיא חוטפת אותה בתיבה
אוי לא!!!
ואז יש וויסאובר על המלחמה הגדולה. לא הייתי בטוחה במאה אחוז שזה ג'יימס מקאבוי ואני קצת מתביישת בעצמי. אבל זה כן!!!! הנה ג'יימס אעהאהההההההההההההההההההההההההה
פריטי ליטל ט'ינג התגעגעתייייייי
עכשיו זה כבר לא ספוילר להגיד שהיה אמור להיות פרק נוסף שעוסק במסעות עזריאל שלא הספיקו לצלם בגלל הקורונה אז כבר הייתי מוכנה נפשית שלא נראה אותו בכלל והנה הואאאא איזה הפתעה יפהה
והוא מגייס את המלאכים למלחמה במגיסטריום והסמכות. (הוא מודיע להם שהם עזריאלקרו או האויב של עזריאלקרו. אישית אני איפה שג'יימס מקאבוי רוצה אותי)
וכשניהיה מעניין הכל נגמר ועכשיו צריך לחכות שנה שבה הזכרון שלי ימחק לחלוטין
אני מקווה שהסיכום הזה מספיק מפורט להזכיר לעצמי בעוד שנה מה קרה
חמודים:
כולם עדיין מחפשים את כולם בעיר/יער.
לי וגרומן נוחתים עם צבא המג'סטריום אחריהם. שמרחוק הם נראים כמו חיילי צעעצוע ומקרוב קצת כמו חיילים נאצים
הוא צלף טוב ומוריד הרבה מהם אבל זה לא מספיק. הוא והארנבת שלו כאלה חמודים
גברת קולטר הסייקו הורגת את המכשפה שבאה לבדוק מה קורה בעיר, לא לפני שהמכשפה נשברת ומספרת לה שליירה היא איב/חווה. מילי צדקת. אבל מה זה אומר??? גברת קולטר נחושה בדעתה להציל את ליירה עכשיו כדי שחווה לא תיפול שנית, מה שזה לא אומר. בדרך היא ממשיכה להתעלל בקוף המסכן שלה ועוד אומרת לו להפסיק להתבכיין. יאוו איזה מערכת יחסים מתעללת מסכן
לפאן בהתחלה יש שיחה עם וויל שכאילו נעשית כשליירה ישנה, בה וויל מודה שהיא החברה הכי טובה שלו, ופאן אומר שגם הוא החבר הכי טוב שלה. אבל ליירה ערה. בהתחלה חשבתי שהיא בכוונה שלחה את פאן להגיד את הדברים שאין לה אומץ להגיד אבל למחרת היא מספרת לו שהיא שמעה אותם אז לא בטוחה
הפרופוסרית החמודה מלווה את הילדות המעצבנות למחנה של המבוגרים ואז ממשיכה בדרכה ועוקבת אחרי עלים כחולים ובינתיים היא לא פגשה אף אחד וזה קצת מתסכל.
וואי ככל שהפרק התמשך חששתי שהולכים להתעלל בי ממש ושויל ואבא שלו יפגשו רק בעונה הבאה. לא בטוחה אם זה היה יותר טוב
וויל מרגיש שמישהו קורא לו ויוצא לסיבוב, גרומן מוצא את נושא הסכין. הם נפגשים יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
ורגע הם בכלל לא דיברו על ליירה
במקביל גברת קולטר שולטת ברפאים שמובילים אותה לליירה. והיא חוטפת אותה בתיבה
ואז יש וויסאובר על המלחמה הגדולה. לא הייתי בטוחה במאה אחוז שזה ג'יימס מקאבוי ואני קצת מתביישת בעצמי. אבל זה כן!!!! הנה ג'יימס אעהאהההההההההההההההההההההההההה
וכשניהיה מעניין הכל נגמר ועכשיו צריך לחכות שנה שבה הזכרון שלי ימחק לחלוטין
חמודים:
נערך לאחרונה ב: