אני כמעט קפצתי מהחלון רק בלקרוא את זה.כן, תודה. הפעם זה לא באשמתי.
זו היתה טעות להגיב מהנייד ובשלב מסוים עמדתי להיכנס להתקף טנטרום בגלל זה. זה היה מאוד מייאש. שילוב על הממשק התפוזי והנייד שלי אני מניחה.
לא שאלת, אבל אתה תשמע בכל מקרה: רציתי לחזור למשהו שכבר כתבתי ואז איכשהו נמחקה כל ההודעה חוץ מפסקה אחת. מזל שיש את השמירה האוטומטית כי רק אחרי הרבה משחקים של do ו- undo הצלחתי לשחזר את ההודעה (כי שמתי לב לזה רק אחרי שכתבתי את התוספת שרציתי לכתוב).
ואז ניסיתי לסמן ספוילר אבל משום מה הספוילר נכנס לתוך הציטוט של ליאורה ואז כל ההודעה הפכה להיות ציטוט בתוך ציטוט. הצלחתי לבטל את זה וסוף סוף הצלחתי לסמן את כל הטקסט לטובת ספוילר אבל בשלב הזה לא הצלחתי לבחור בספוילר כי הסימון של כל הטקסט, הקפיץ את הסרגל של הטלפון שהציע לי לתרגם, לשתף וכו' והסרגל ישב בדיוק על הסרגל של תפוז ולא יכולתי לפתוח את סימון הספוילר
. אתה כבר עצבני ביחד איתי? כי התלאות עוד לא נגמרו. כל פעם שחשבתי שאני מצליחה להגיע לסימון ספוילר, התברר לי שלחצתי על אחת ההצעות של הסרגל של הטלפון ולכן כל הזמן קיבלתי הצעות לתרגומים שלא ביקשתי וכמעט שיתפתי את התגובה עם מישהו אקראי בווטסאפ.
רגע לפני שעמדתי לקפוץ מהחלון הקרוב, ניסיתי שוב (זה כלל "להחזיק" את המסך שלא יזוז ובמקביל לגלול אותו בזהירות עד שהגעתי לסרגל של תפוז.) ובשלב הזה כבר שכחתי שרציתי לציין את הפרק.
נכון, בנאדם סביר היה שומר את ההודעה והולך למחשב. אבל זו היתה מלחמה והייתי חייבת לנצח!! ונה לתפוז.
אבל בגלל זה אני לא כותב הודעות דרך הטלפון. רק לעיתים רחוקות והודעות קצרות.
עוד אף פעם לא ניסיתי לעשות סימון ספוילר דרך הטלפון אבל גם בלי התיאור שלך תיארתי לעצמי שזה יהיה מעצבן