שרשור דסקטופים

Jerald_Admonds

New member
Eyes on the target!

סיימתי לסדר, החלפתי רקע- הקודם היה של המסע של קינו, החלפתי למשהו חמים יותר.

../images/Emo140.gif שחור, שחור, שחור

צ'וביטס, צ'וביטס, צ'וביטס הדסקטופ שלי
עדיף שאני אשתוק

תמונה חמודה ברקע

נראית מתוחה קצת ובאיכות לא משהו אבל אולי זה סתם התמונה שכאן..

זה לינוקס או וינדוס ?

הציור של הכפתור התחל נראה כמו של KDE, יש לך תוכנה צד שלישי ?

Theherod

New member
לא עיצבתי את הדסקטופ

אחרי שאני אסיים עם המבחן קבלה לבי"ס החדש, אני אוריד gdesklets או משהו, אעצב ואעלה:)

היה לי עיצוב יפה ללינוקס ../images/Emo13.gif

אבל אין לי כוח לבדוק אם לא מחקתי את הלינוקס מה-VMWare ולצלם. נו טוב

Theherod

New member
מק יקר!

נו טוב, כבר לא כל כך (מק מיני באלפיים שקל
), אבל בארץ קשה להסתדר עם מק+תמיכה נאותה (ארר, ידע פרוצות, אכלנו מהם בזמנו הרבה חרא: אנחנו:"יש לי בעיה כזאת וכזאת" ידע:"תעשה ככה וככה" אנחנו:"זה אומר ככה וככה" ידע:"בונא אחי, יש 'ך בלאגן אטומי במחשב ש'ך!")

מק טוב למעצבים גרפיים

אין שום סיבה למשתמש ביתי לעבור למק יש מעט תמיכה יחסית (כאן בארץ) כפי שאמרו קודמי אפשר להריץ OS X במחשבים מבוססי 8086 יש תמיכה של יותר מערכות הפעלה אחרות (יוניקס וכו') במחשבי PC יותר זול PC אני חושב הוא גם לא יותר בטוח - ראיתי השוואה, ומק היא מערכת הפעלה לא כל כך בטוחה

Theherod

New member
יוניקס ולינוקס עובדים גם על מק

למעשה, OS X הוא מאין פורק (פיצול, בערך) של Free BSD, נדמה לי, או גרסה אחרת של BSD, בכל אופן, זה מבוסס על גרסה של BSD (בסד הוא סוג של יוניקס). פיסי אולי עדיין יותר זול, אבל לא מאוד, (מק מיני ניתן לקנות באלפיים מאתיים חמישים שקל-500$), אבל בארץ ידע לוקחים תוספת של משהו בסביבות העשרה אחוזים לעצמם, כך שהמחיר עולה משמעותית. המחשב יותר איכותי ואמין. הוא גם יותר מאובטח, לפחות אמור להיות, כי הוא מבוסס BSD. הסיבה העיקרית שאני לא משתמש בו היא שהרשת בבית מבוססת pc ואין לנו מספיק כסף להחליף 5 מחשבים למחשבי מק. כמו כן התמיכה בארץ מזוויעה (כלומר, אין ממש תמיכה).

הוא לא יותר מאובטח

ראיתי השוואה של חלקים באבטחה, וראיתי שמק לא נמצא בדירוג גבוה כלל וכלל (OSX אני מתכוון) בכל אופן, אני לא רואה סיבה לא לקנות AMD או משהו כזה באמת שמק לא נותן שום תוספת חשובה חוץ מבמחיר..

Ziga

New member
הו, *עוזב את החרישה לכמה דקות*,

על זה אני חייב להגיב. ראשית, מק הרבה יותר יציב, הן מבחינת חומרה, והן מבחנת תוכנה. תופתע לשמוע שלא קיימים בכלל וירוסים שמוגדרים כקריטיים למק? ללינוקס יש 4, ולווינדוס.. בסביבות ה900. ואיפה ראית את ההשוואה הזו? סטטיסטיקה יכולה להוכיח הכל, אתה יודע כמה 'השוואות' ו'מחקרים' יש שאומרים שBSD פחות בטוח מווינדוס? המון! אבל כמובן שזה לא נכון, BSD הוא הדבר הכי בטוח שיש, נקודה. תלוי אם ההשוואה הזו הייתה אובייקטיבית, שלא כמו הקמפיינים של מייקרוסופט, עם הסקרים וההשוואות המוזמנות מראש. וכמובן, סקר אחד לא אומר כמעט כלום, צריך לבדוק כמה, ולוודא את אמינותם.

וירוסים זה לא בעיית האבטחה

היחידה שיש במערכות הפעלה יש גם עניין של חדירה מהאינטרנט, ועוד כל מיני דברים אחרים אני ראיתי השוואה לא מטעם חברה עם אינטרסים - אני לא מבין בזה יותר מדי - קראתי מה שהיה כתוב, וזהו. אין לי לינק כי זה היה לפני חצי שנה אם לא יותר אני חושב אני משער שמערכות הפעלה כמו סולאריס יותר בטוחות, לא ? בכל אופן, זה לא משנה

למעלה