מצטער כנראה שהתכוונתי למשהו אחר ממה שאמרתי.
P PrayingFuckingMantis New member 23/12/05 #76 יהיה זיכרה ברוך.. ..לי גם מתה כלבה שהייתה איתי מגיל שלוש בת 20 במותה.. שמה בישראל היה צ'יצ'ולינה.. בת כמה הייתה טינה?
יהיה זיכרה ברוך.. ..לי גם מתה כלבה שהייתה איתי מגיל שלוש בת 20 במותה.. שמה בישראל היה צ'יצ'ולינה.. בת כמה הייתה טינה?
N noname202 New member 23/12/05 #83 ../images/Emo16.gifמשתתפת בצערך...אני יודעת כמה זה נוראי לאבד בעל חיים
J J a M i T i New member 23/12/05 #78 ../images/Emo42.gifהוא החתול שלי>> (טוב, אין תמונות מעודכנות שלו, הוא סתם שמן מאז בחמישה קילו בערך).
J J a M i T i New member 23/12/05 #88 ../images/Emo42.gifנדמה לי ששלי שמן יותר, אולי כי הוא זכר. אבל בסביבה. הכתומים האלו תופחים כמו סופגניות באובר-שמן, מה?
../images/Emo42.gifנדמה לי ששלי שמן יותר, אולי כי הוא זכר. אבל בסביבה. הכתומים האלו תופחים כמו סופגניות באובר-שמן, מה?
א אחלום לנצח New member 23/12/05 #91 ../images/Emo85.gifשלי ^^ אל תשאלו אותי מאיפה ה- הגיע למסך שלי. פשוט יום אחד הוא פתאום הופיע ומאז ניסיתי להוריד אותו אבל לא הצלחתי :S
../images/Emo85.gifשלי ^^ אל תשאלו אותי מאיפה ה- הגיע למסך שלי. פשוט יום אחד הוא פתאום הופיע ומאז ניסיתי להוריד אותו אבל לא הצלחתי :S
O O a s i s 3 New member 23/12/05 #94 שלי../images/Emo99.gif ואני לא אחת ששמה תמונות של אנשים על הדסקטופ. אבל הוא פשוט חייב לפחות חודש על הדסקטופ שלי >< Oh...
שלי../images/Emo99.gif ואני לא אחת ששמה תמונות של אנשים על הדסקטופ. אבל הוא פשוט חייב לפחות חודש על הדסקטופ שלי >< Oh...