שרשור הופעות יום העצאות למינהם

moria 4 ever

New member
שייגצע!@

וואי אתמול הייתי בפארק ושיגעצ הופיעו
הם שרו את מרילין מונרו, אינטרקום, ניו יורק רפיח, רוצה להיות מנחה בערוץ הילדים...ועוד כמה ששכחתי והיה כיף!!!!!!!!! יובל מנדלסון הכי חמווווווווווד

איזה כיף היה ברוק עצמאות!!!!

באתי עם חברה, ועוד 3 חברות שלה, ושם פגשתי את דודי, וחברים שלו :p הסתובבתי איתם... כששייגעצ עלו כולםםםם צעקוווו הופעה מעולההההההה בהופעה שלהם הכי נהנתי!! יובלללל תעשה לי ילדדדדדדד
היה ממש ממש כיף, נהנתי מכל דקה... דודי היה נחמד לפגוש אותך! אה גם את בן ראיתי חחחחח איזה צוציק:p הכל מאהבה

טולייצ

New member
../images/Emo9.gifמשתתפת בשמחתך../images/Emo9.gif

לא הייתי ואני לא מצטערת על שום דבר. היה לילילה מקסים ביותר!
ודודי חמודיל'ה התקשר אליי..חח חבל שלא הקדשת באותה הזדמנות שיר.
אמ..החתימה שלך מזכירה לי שבערך ב 6 בבוקר התקשר מישהו והשמיע לנו את מספיק בן אדם. יהלי

dsol

New member
פעם הבאה ../images/Emo8.gif אני יזכור

והתקשרתי בדיוק שנגמרה ההופעה של שייגעצ כי באמצע הופעה אין מצב שאני יעשה משהו אחר חוץ מלצעוק ולשיר ולקפוץ... וגם לא ישמעו אותי אם אני ידבר בפלאפון.....

טולייצ

New member
../images/Emo9.gif

דודינקה זה בסדר חחח.. הופעה ראשונה שלך!! מזל טוב :) חח השיחה שלך אתמול הייתה בדיוק במקום (תרתי משמע חחח..)

angelbuffy

New member
וואי איזה הופעה הייתה לשייגעצ אהבתי

את השיר החדש.....חבל שלא השקיעו בה כמו שהשקיעו ביהודים

היהודים סתם חשים את עצמם

אני לא אגיד מה אני חושב עליהם ו/או על המעריצים השרופים שלהם...כי זה לא יגמר בטוב

invAsion

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo103.gif

למרות שמעניין אותי למה אתה חושב שהם חשים את עצמם, כי זה בטח שטויות.

Sheygets16

New member
../images/Emo45.gif

פעם אהבתי אותם עכשיו רק בגלל הקהל המסריח שלהם אני לא מסוגלת לשמוע אותם או לעמוד בהופעות שלהם

Maytallll

New member
נכוןןןן היה כיףכיףכיף

ואיזה חמודים השומרים אין להם בעיה שקופצים מהגדר ל"מאחורי הקלעים" אז ראיתי את יובל אבל הוא לא חתם לי (טוב מלא יש לי כבר חתימה שלו, אבל רציתי על הדיסק!!!) כי הוא מיהר אבל הוא ליטף אותי ואמר לי תודה שבאתי.... מנחם,לא?

למעלה