שרשור הופעות יום העצאות למינהם

בןןן

אימאלה איזה מפחיד התעוררתי עכשיוווווווו לפני חצי שעההההה והלכתי לישון אתמול ב2 בצהרייםםםםםםםםם אני לא זוכרת אם הייתי שיכורה נראה לי שכן כי אני לא זוכרת כלוםםם אני רק זוכרת שהיה כיףףף בטרוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף חולה על יובללל.... אוףףף למה לא קראתם לי כשפגשת את נמש שטיצה ועידן...

DemonDog

New member
השיר אינטרקום בהופעה

"ואולי, מחר יהיה יותר טוב, את תראי מחר יהיה יותר טוב, בשבילי ואם את שומעת את השיר שלי אז תדעי שזה אני מחר יהיה בסדר, את תראי מחר יהיה בסדר, בשבילי ואם את עוברת ברחוב שלי צלצלי לי באינטרקום ואז אני אקום ואפתח לך את התחת"

פרקשון

New member
אין לי כוח להאריך במילים

היה ענק פשוט פגשתי שם כל כך הרבה אנשים שלא ראיתי המון זמן אם זה אנשים מפורומים או אם זה ילדים שהיו איתי ביסודי או אם חברים שגרים רחוק.. באתי מוקדם במיוחד כדי להיות שורה ראשונה איך שפתחו לנו את השער דפקנו כזה ספרינט עד הבמה נכנסו שורה ראשונה חיכינו קצת...ואז סטנגה אינפקציה זבל וחרדל הופיעו...וגם שלוש בראש ההומואים אחרי זה חיכינו לשייגעצ..ובינתיים הצלעות שלנו נשברות יכולתי להישאר אבל הייתי צריך לשמור איכשהו על מישהי אז ויתרתי והלכנו אחורה ולא היה נורא אביב גפן דפק הופעה ב"סוף העולם" הספקתי לראות את נמש שטיצה וחזי מצטער שהברזתי מהמפגש ליד השירותים..פשוט לא יכולתי להגיע זוכרים שאני אוהב את שיקו מאוד? אחרי מה שיובל אמר זה רק התעצם "שיקו כל הנסיעה משחרר לנו באוטו, הוא מפליץ שושנים!!" לסיכום באתי ב7 וחצי יצאתי ב7 וחצי יעני באתי ראשון יצאתי אחרון

גוטשה

New member
עידןןןן סעמעק

אני מזה לא ראיתי אותך ואנשים אמרו לי שהם כן ראו אותך וזה לא שקל לפספס אותך :S

פרקשון

New member
חח מה אני אעשה?

רגע את רומזת שאני שמן?? לא נורא הופעה הבאה ראיתי די הרבה אנשים אותך היה קל לפספס האמת..:)

גוטשה

New member
חח שמן?

לא. גבוה. מה אני אגיד לך X: חח אימאלה אנשים הסתכלו עליי כאילו אני מסוממת לגמרי ואותי קל לפספס. טוב אחי.

פרקשון

New member
חח את? מסוממת לגמרי? חס וחלילה.....

ונזכרתי שאני באמת גבוה אבל היו קטעים שאשכרה אנשים הסתירו לי ובאמת היה קל לפספס אותך את קטנה קצת :) לא? אחותי

גוטשה

New member
חחחחחחח לך הסתירו?

אימאלה מזה אתה מתנמך. בהתחלה עמדתי ליד אחד בבון לגמרי. אבל הוא היה הכי גבוה שם בסביבה ואתה יותר גבוה ממנו! באמאשלי (שלנו? אחי.) חח נו כן כי הייתי לבד עם ראסטות וחולצה של פיס ואנדעת מה. אני קטנה מאוד ליתר דיוק.

פרקשון

New member
כן כן אני מתנמך

אני ירדתי ס"מ בתוך שנתיים חח רגע הראש שלך היה מעל הגדר? אני זוכר בהתחלה אני וחבר שלי שנינו באותו גובה שורה ראשונה אחד ליד השני אף אחד לא ראה כלום אולי זאת הסיבה שעפתי אחורה

Hezi The One

New member
אם אני אתחיל לפרט זה לא יגמר...

היה בנזונה@!$!@%#^%@$^2 שייגעצ היו ממש טובים והיהודים גרררררררר היהודים
בעיקרון כולם היו טובים:] והיה שוב את פקיד אפרורי והצלחתי לשיר חצי מהשיר:O:O:O:O:O חע זהו

bentovman

New member
הייתי ברעננה..

היה ממש בנזונה! נתנו הופעה מעולה נדחפתי לתוך השורה הראשונה...בדרך גם עזרתי לשתי בנות לקום אחרי דחיפות עצבניות..והייתי על הגדר...או יותר נכון על מישהי מסכנה שהייתה על הגדר..מצטער אם את במקרה קוראת פה :\ בכל מקרה היה ענק, וגם האבוקה היה חזק..איך יובל התלהב מזה..נראה לי פעם ראשונה שהוא רואה כזה דבר בהופעה.. ועוד משהו - זה רק אני או שהגיטרה השנייה של שיקו (זאת באינטרקום) הייתה מאוד מאוד לא מכוונת? זה היה ממש מציק לשמוע את זה.. חוץ מזה היה ממש כיף ממש נתנו בראש.

100נוי

New member
חחחחחחחח

מישהוא עזר לי ולחברה שלי לקום בהופעה של שייגעצ!!!! עם זה היית אתה תודה רבה חחחחח

למעלה