שרשור הופעות יום העצאות למינהם

Maytallll

New member
היה בנזונהה באמתת

רק בעסה עם ההסעות האלהההה הגענו באיחור ולא ראינו אות אינפקציה!!!ולא הצלחנו להכנס לשורה הראשונה ובשלישית (בערך) היה כל כך צפוף ופוווול פוגואים שהיה עדיף ללכת קצת הרבה אחורה........!!!! היה כזה שוווווה ויובל כזה קורע!!! איך שהם גמרו אני ולירז (liraz y) רצנו וקפצנו מעל הגדר למאחורי הקלעים.... אבל עד שיובל ירד לאוטו שלהם הוא כבר היה צריך ללכת אז שיקו חתם לי על הדיסק ויובל רק ליטף אותי (חחח)ואמר לי תודה שבאתי ואז נשארנו שם כי בכל זאת זה "מאחורי הקלעים"!! וראינו את ברי סחרוף עובר מולנו פתאום והיהודים טיילו להם אי שם אבל בסוף יצאנו משם... והיה לי ממממממש מממממש קר אז כל פעם נכנסנו לקהל שנתחמם וההסעות יצאו ב7 אז באמצע של ההופעה של אביב הלכנו.... לירז התבעסהה מאד אבל בכל זאת היה שווווווווווווווווווווווווווה

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gifרוק עצמאות =)

רוק עצמאות היה בן זונה!!!!!!!!!! שייגעצ נתנו הופעה מעולה!! קפצתי והשתוללתי ושרתי איתם והיה כזה גדול!!! יובל היה שיכור תחת!!! במשקאות חריפים במקום להגיד "אופטלגין" אז הוא צרח "חגיגית" ולמשל "שיקו מפליץ בריח שושנים", "שיקו מפליץ ביצי זהב, כנראה ששיקו תרנגולת, שיקו תרנגולתתתתת" וגם הוא סיפר לנו שהערק שהם שתו כנראה היה מאד מרוכז... היה קורע בטירוף =) והיהודים הביאו הופעה מעולה!!! ואחר כך מוניקה סקס בהופעה קצרה יחסית אבל בת זונההה ואביב-מלך, אין, הוא פשוט מלך!!!!!! היה מדהים וכל מי שלא היה פיספס =)

רוקע"צ ../images/Emo165.gif../images/Emo124.gif../images/Emo168.gif

היה טוב. החבר'ה, האווירה.. ההופעות כמובן. שייגעצ הביאו אחלה שואו.. אהבתי
חלק היה קצת מאכזב אבל להכל יש סיבה (עיינו ערך פורום אביב גפן והמכתב שהוא כתב לקהל שלו על הסיבה להופעה הקצרה..) היה טוב לראות את מי שפגשתי מפה
שטיצו'ש
, חזי, בן, עידן..
חזי תמסור לחברה שלך ד"ש ממני
שטיצ תודה ענקית על השמיכה
הצלת אותי
יאללה מחר אני חוזרת לבסיס ועוד 4 ימים אני מסיימת טירונות
לילה טוב

ואני הייתי בשוהם ../images/Emo13.gif

היה ממש נחמד,לא ממש אהבתי את שייגעצ לפני..יודעים לתת הופעה. ויובל קרוע לגמרי..

Michali17

New member
היה פשוט סוף!!!

הייתי בראשון ואין לי מילים! היה ממש כיף :) ייגעצ נתנו אחלה הופעה עם המון אנרגיה ושיבושי המילים שלהם הצחיקו אותי כל פעם מחדש, אחרי ההופעה הייתי בהלם לכמה דקות כי עיכלתי הכל באמצע ההופענ מצאתי את עצמי בוהה באבי המדהים ובכלל בכולם וצעקתי וקפצתי והיה ממש כיף, כמוןב שכל ההופעות האחרות היו גם סבבה, היהודים גם הביאו הופעה טובה והזיקוקים שהיו בהופעה שלהם היו מדהימים, בקיצור אחרי ההופעה של אביב באיזה 6:30 בבקר או 7:00 אני כבר לא זוכרת הייתי מסטולה גמרי ראיתי את שטיץ וחזי וגם רורי הייתה שם נדמה לי... אה ובן שאלתי עליךוחזי אמר לי איזה משהו שאני לא זוכרת.... כמה מפתיע... בקיצור לא היית שם שעברתי קיצר היה בנזונה... שבת שלום לכולכם!

היה כ"כ כיףףףףף =]]]

אחד הלילות הכי מצחיקים שהיו לי :] בשייגעצ כולם קפצו והכניסו אותי למיני פוגואים P: בדוק יש לי כחולים עכשיו P: אבל פספסתי את מוניקה ואביב
ההסעה שלי יצאה ב-5 וחצי
זנות

dsol

New member
היה ממש ממש ממש מגניב !!!!

ראשונים הופיעו "סטנגה" להקה לא ממש מוכרת אבל דפקו הופעה ממש טובה (והם גם אשדודים אז אני בטח אלך להופעות שלהם כי ראיתי אותם כמה פעמים פה רק לא ידעתי מי אלו) אחרי זה עלו הגדולים מכולם (טוב כמעט) "אינפקציה" שממש ביאסו אותי....הם שרו רק 4 שירים ( 3 מהדיסק הראשון ושיר 1 מהדיסק החדש) ואני עמדתי ולפני עמדו קבוצה של 4 בנות עם עוד 2 שנים שלא מכירים בכלל את הלהקה כנראה כי שהתחלתי לשיר עם הלהקה הן כאלו הסתובבו אלי עם מבט כזה "מזה?!" מאיפה נחתתי עליהן אינפקציה שרו את "מסעדות דגים","בקבוק עלי","זה היה ביתי (זיתים)","אציטון". אחרי זה סתם להקות חרא..... "חרדל" ו "זבל" שממש היו גרועים.... שאלו "מי רוצה את הדיסק שלנו במתנה?" וכולם שתקו.....הם כל כך התייבשו באותו רגע. בלי קשר דפקו את "שלוש בראש" עם איזו בלונדה שזייפה כל הזמן וכולם צעקו להם תרדו מהבמה וכו'.... כי הם עיקבו את שייגעצ ! ההופעה של שייגעצ הייתה פשוט מדהימה !!! עמדתי עם טובי מקדימה וכמה מטרים מאחרינו בן הדרדס שפחד להתקרב שלא ימחצו אותו כי אנחנו תמיד ניסינו להתקרב יותר ויותר לבמה. התחילו עם "מרלין מונרו" וסיימו עם ניו יורק רפיח ואיך שהתחילו לשיר את זה חיפשתי את בן כי הוא ביקש שאני ירים אותו על הכפתיים בשיר הזה והוא נעלם לי.... חבל בן...הפסד שלך ! קיצר הופעה שווה !!! אחרי זה עליתי למעלה ישבתי עם ידידה שלי שאיבטחה את ההופעות. שמעתי מעלמעלה את מוקי,ברי והיהודים אחרי זה ירדנו למטה להופעה של הדג נחש... וכמה שהם לא קשורים לרוק עצמאות הם ממש הקפיצו את כולם ועוררו אותם כולל אותי ! ככה שזה היה ממש טוב . אחרי זה "מוניקה סקס" ואי זה היה שווה ! רק חבל שההופעה קצרה. והם לא שרו את "צחוק הגורל" למרות שהם אמרו שהם הולכים לשיר אותו אבל במקום הם שרו את "ערומים" של שחר וכרגיל הוא התפשט וטובי כל הזמן אומרת "נו שיוריד כבר את המכנסים !" חעחחחחחחחח XDD אחרי זה אביב !!! הופעה אחרונה הרבה אנשים הלכו כבר ... הרוב שנשאר זה בנות. הוא פתח עם "רומיאו ויוליה" וסגר את ההופע הואת רוק עצמאות עם "שיר התקווה" ו"עכשיו מעונן" שהוא עשה את הקטע הזה שהוא יורד מהבמה ואז חוזר ושואל "רוצים שינוי" (ובזמן שהוא ירד כל הקהל שר לו "אביב ההומו" אבל ממש כולם !) וזהו !! ככה נגמר רוק העצמאות הראשון שלי ! וההופעה הראשונה שלי בכלל ! רק חוויות טובות היו לי מזה ! ככה שיצא טוב !

angelbuffy

New member
דווקא זבל היו טובים

ושהיו היהודים איך כולם רצו ...יאללה איך הופעה הם דפקו אבל אין כמו שייגעצ

כמעט דרסו אותי@!!!

אמרו "היהודים" ואני כזה עמדתי בדשא עם חברה שלי.. פתאום... כוווולםםםםםםםםםםםםםםםם רציייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני עמדתי קיוויתי שלא ידרסו אותי או מיי גאד זה היה מפחיד

וואלה? גם שליי

גם הופעה ראשונה שלי :) חחח בטח שמו לב.. :) היההה ממש ממש כיייףףףףףף יובל כזה חמודד ומצחיקק.. ראית מה זה..ביקשתי ששחר יוריד את המכנסיים והוא הוריד בשבילי חחחחח חבל שאביב היה אחרון וחבל שהלילה לא היה ארוך יותרררררררררררררררררררר שנה הבאה אני באה בטוחחחחחח היה ממש ממש ממש כיף!! :):) מזמן לא נהניתי ככה..

היה ליגה

היה ממש כייף ברוק עצמאות שייגעצ נתנו הופעה בת זונהה (וגם הדג נחש) מישו יודע מתי יש עוד הופעות של שייגעצ באזור המרכז?.

למעלה