נ נתוש של אוריה New member 5/12/07 #8 מה דעתך על .... גבריאלה ?? ( הכי פשוט והכי טוב.... ) גבריאלה האֵלה ? או האֵלה גבריאלה..... גבי גבי גבריאלה ? גבגבגבגב..... בגבגבגבונית בקיצור - תשחקי עם האותיות...
מה דעתך על .... גבריאלה ?? ( הכי פשוט והכי טוב.... ) גבריאלה האֵלה ? או האֵלה גבריאלה..... גבי גבי גבריאלה ? גבגבגבגב..... בגבגבגבונית בקיצור - תשחקי עם האותיות...
פ פליצי קפיצי New member 5/12/07 #11 אני אנסה לשנות ל- "גבגבות" ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif נראה זה לא תפוס.
D Dark Neko New member 6/12/07 #19 לאאאאאאא.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif תעשי ג-גב-גבע. [כמו נחמן מאומן.XD]
פ פליצי קפיצי New member 5/12/07 #12 לבינתיים- הכינויים המובילים הם: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif רעות: חוטפת ג'ינג'ים בע"מ. דוסקסיאנאלית שמנטוזה בתאל: סקוצ'י פוצ'י אני לא אצליח, כי אי אפשר לעשות צ'ופצ'יקים בכינויים. אה וגם מונצי שוונצי. בואו נעשה הצבעות, והכינוי שיזכה- יהיה הכינוי שלי! D: יאללה? יהיה מצחיק! D:
לבינתיים- הכינויים המובילים הם: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif רעות: חוטפת ג'ינג'ים בע"מ. דוסקסיאנאלית שמנטוזה בתאל: סקוצ'י פוצ'י אני לא אצליח, כי אי אפשר לעשות צ'ופצ'יקים בכינויים. אה וגם מונצי שוונצי. בואו נעשה הצבעות, והכינוי שיזכה- יהיה הכינוי שלי! D: יאללה? יהיה מצחיק! D:
S skaramoosh New member 5/12/07 #13 גם בכינוי שרעות הציעה יש צ'ופצ'יקים ג'ינג'ים בע"מ ... אין לי ממש רעיון לכינוי מוצלח בשבילך, אבל תראי אם גוגול מוגול תפוס
גם בכינוי שרעות הציעה יש צ'ופצ'יקים ג'ינג'ים בע"מ ... אין לי ממש רעיון לכינוי מוצלח בשבילך, אבל תראי אם גוגול מוגול תפוס
פ פליצי קפיצי New member 6/12/07 #17 אוח! נכון! >< ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif מצטערת, לא שמתי לב ^^"
Z ZiV GiLbOa New member 6/12/07 #15 אני יכול לשנות בבקשה את שלי ל.. ביל קאוליץ שליטעעעעעעעעע? וזה סתם בצחוק, טוב לי עם הכינויי שלי!!
D Dark Neko New member 7/12/07 #28 ../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif אותו אני יותר אוהבת. יש לו קול יפה יותר והוא גם חתיך יותר. ואל תתווכחי. D:
../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif אותו אני יותר אוהבת. יש לו קול יפה יותר והוא גם חתיך יותר. ואל תתווכחי. D:
D Dark Neko New member 7/12/07 #29 והוא גם יותר סקסי.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif יש במה לגעת. *גבות* אוי. גאד. אני בוהה בו רק לשנייה ודופקת צרחה פקאצית. הוא שווה אש! ויש לו סטייל נוצות.
והוא גם יותר סקסי.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif יש במה לגעת. *גבות* אוי. גאד. אני בוהה בו רק לשנייה ודופקת צרחה פקאצית. הוא שווה אש! ויש לו סטייל נוצות.
D dirty Iook New member 7/12/07 #31 נכוןןןןןןןןןןן. לאורי שליטעעעעעעע../images/Emo99.gif אני אורלי אני אורלי!!#$!@#$%!@#$ אני אוהבת את לאורי!#%!@# אני לא סובלת את טוקיו הוטל כי הם להקה גרועה@!#!#$!@#%
נכוןןןןןןןןןןן. לאורי שליטעעעעעעע../images/Emo99.gif אני אורלי אני אורלי!!#$!@#$%!@#$ אני אוהבת את לאורי!#%!@# אני לא סובלת את טוקיו הוטל כי הם להקה גרועה@!#!#$!@#%