לבקש את זה שוב? פעם אחת הספיקה. O: מה זה מפריע לך? עשיתי את זה רק כאזהרה.
D Dark Neko New member 10/12/07 #45 לבקש את זה שוב? ../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif פעם אחת הספיקה. O: מה זה מפריע לך? עשיתי את זה רק כאזהרה.
לבקש את זה שוב? ../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif פעם אחת הספיקה. O: מה זה מפריע לך? עשיתי את זה רק כאזהרה.
D Dark Neko New member 12/12/07 #47 את רוצה לדעת משהו?../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif זאת שעשיתה לה את זה - אורלי הכוסית אמרה לי בעצמה שזה היה מצחיק מאוד. חבל על הרצינות שלך, איך תוכלי לדעת מתי תצחקי בפעם האחרונה?
את רוצה לדעת משהו?../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif זאת שעשיתה לה את זה - אורלי הכוסית אמרה לי בעצמה שזה היה מצחיק מאוד. חבל על הרצינות שלך, איך תוכלי לדעת מתי תצחקי בפעם האחרונה?
ש שוצאן New member 12/12/07 #48 אני לא אצחק>>;;../images/Emo220.gif../images/Emo215.gif זה פשוט לא מצחיק...
D Dark Neko New member 6/12/07 #25 זה לא הוא שרע,../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif זאת את שמכורה באופן מאוד מטריד ללהקה מטופשת. אפילו אני לא מכורה ככה לראסמוס. אל תיפגעי בשבילו, יש לו יותר מידי שונאים. [לביל. ]
זה לא הוא שרע,../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif זאת את שמכורה באופן מאוד מטריד ללהקה מטופשת. אפילו אני לא מכורה ככה לראסמוס. אל תיפגעי בשבילו, יש לו יותר מידי שונאים. [לביל. ]
פ פליצי קפיצי New member 6/12/07 #18 אורלי ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif את מדברת הרגע אם מישהי שיש לה חור בהשכלה, ושהיא לא ממש מכירה ושומעת את טוקיו הוטל ^^"
אורלי ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif את מדברת הרגע אם מישהי שיש לה חור בהשכלה, ושהיא לא ממש מכירה ושומעת את טוקיו הוטל ^^"
D Dark Neko New member 6/12/07 #20 דוסקסיאנאלית.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif מה רע בגבה אחת גבע אחת?