שרשור החתיכים הגדול

Sivan 85

New member
לניר

כי הקטגוריה "ללא חולצה" היא לא המלצה אצלנו - אלא התחייבות

כי אני משקיען (ועוד ג'נסן)

ואם כבר אז ג'נסן הצעיר מפסיד בקרב מים
(אבל אנחנו מנצחים)

Sivan 85

New member
הנמשים

מי אמר שנמשים זה לא מושלם?
האמת שלרוב מורחים אותם במייקאפ, אבל אני תמיד אהבתי נמשים יפים כאלה

Sivan 85

New member
אחרונה - המשפחה המושלמת שלו

אחד הזוגות הכי מהממים בתעשייה

ג'נסן עם אשתו המעלפת דנאל והבת הטרייה (בת 5 חודשים בערך) JJ - Justice jay.

כאלו יפים!
ועכשיו לתומס יש עם מי להתחתן

Sivan 85

New member
אכן
הם היו חברים שנים לפני שהתחתנו

הם זוג כבר המוןןן זמן והם מאוד חמודים ביחד

הוא מדבר עליה ועל התינוקת כל הזמן

מתוקים!

Sivan 85

New member
ג'ארד פדלאקי - האיש והגומות

בחיי מבט אחד בגומות האלה - אני מתה.
למרות שבסדרה - גם כדין בבנות גילמור וגם כסאם בעל טבעי - הוא לרוב רציני, כשהן כן מופיעות - זה שווה את ההמתנה

ובלי קשר ג'ארד עצמו נקרע מהבדיחות של עצמו כל הזמן, אז לראות אותן זה ממש לא נדיר ביום יום

Sivan 85

New member
הכובעים

הוא מת על כובעים כי משום מה הוא טוען שיש לו ימי שיער לא טוב - לא אפשרי, לבן אדם יש שיער מושלם וכולם צוחקים עליו בגלל זה

עדיין הוא מהמם גם איתם

Sivan 85

New member
הללא חולצה

יש אמרה מצחיקה בפאנדום שהיא שאצלנו החננה נראה ככה
וג'נסן שאמור להיות הקול והקשוח - אף פעם כמעט לא מוריד את החולצה ואוכל ג'אנק פוד כל היום (למרות ממה שראינו אנחנו לא מתלוננים).
אז זה היה במהלך 5 דקות של פתיחת התוכנית שהדמות שלו ערכה סשן אימונים מלא שרירים וכולנו הלכנו לעולם שכולו טוב

Sivan 85

New member
מה יש בגברים ותינוקות?

חחח במקרה הזה שלו.
פה התינוק שלו עוד היה בייבי, אבל גאד הוא אבא חתיך!
לתינוק קוראים תומס והוא כבר כמעט בן שנתיים ויש לו אח/אחות שאמורים לצאת ממש אוטוטו החודש

Sivan 85

New member
והוא והאישה

אני לא יודעת למה אני מפרסמת תמונות של בנות בשרשור חתיכים - אבל משום מה כשהם איתן הם יותר חתיכים

אני מתה על הזוג הזה!
ג'ארד וג'נבייב, הכירו על הסט של על טבעי, אז הוא למעשה חייב לסדרה את אשתו והילדים

היא שיחקה שדה והוא שיחק את מי שעושה אותה

סתם יש עוד עלילה אבל אני לא אספיילר למקרה שמישהו רוצה לצפות ולא צפה - מומלץ!

Sivan 85

New member
אין לי מושג מה אתה לובש אבל אי לייק איט

אחת התמונות היותר אהובות עליי של הגבר העצום הזה (1.92-93 - אני לידו כמו מקק ליד הבניין הממש גבוה הזה בדובאי).
במהלך חופשה בהוואי, יש גם תמונות בבגד ים משם, אבל אני מכבדת את גופו של ג'ארד אז לא אחלוק - פחחח... חפשו בגוגל תמצאו מלא, הוא לא ביישן

בכל מקרה הרוח המתבדרת בשערו המושלם, המשקפי שמש, החולצה המכופתרת עם שאר הבגדים הלא מובנים - HOT!!!!

שירטע

New member
ג'ארדדדד

מפגר קטן

אם כל הקאסט שם ברמה הרגשית של גיל חמש אז הוא בן שלוש גג
אבל בגלל זה אנחנו אוהבים אותו!

Sivan 85

New member
אם ראית את ה - NERD HQ

שלו, בפעמיים הראשונות, שהוא היה לבד ולא השנה עם ג'נסן - באחת מהפעמיים הוא היה שיכור לחלוטין (הוא גם הודה שהוא שתה)
והרג אותי מהשטויות שהוא דיבר, והוא לא הפסיק לדבר! הוא כמעט לא נתן לאף אחד לשאול שאלות ודיבר דברים הזוים וכל שנייה הוא צחקק על הבדיחות של עצמו כשהקהל היה בהלם ממנו.

ובשנה הבאה הוא עשה את המודעות לוראל לשיער שלו עם המאוורר (להלן גיף) והריץ צחוקים על הקהל וגם - לא הפסיק לדבר

הוא היה מהמם ביופיו בכל אחת מהפעמיים כמובן

אני פשוט חולה עליו, לא ייאמן שהוא גבר עם ילד וחצי כבר אה וחחח אני זוכרת שהוא אמר שהוא הופתע לגלות שילדים הם דבר "עמיד" וכולם צחקו עליו.
בני חמש, לחלוטין, אני לא יודעת מה הם יעשו כשהסדרה תיגמר והם יצטרכו להפסיק לשחק ביחד - האימהות שלהם יצטרכו לארגן מפגשים - play time!

שירטע

New member
לא ראיתי

אבל זה נשמע כמו ג'ארד

זה מה שהורג אותי - הם כולם שם עם ילדים אבל הם בגנון בעצמם
איזה האמהות שלהם, הנשים שלהם יצטרכו לארגן להם play date כמו בגן - עם ההליקופטר צעצוע

למעלה