אוקיי, אוקיי מחכים לך כמה פרקים נהדרים
didalf Well-known member 23/12/13 #111 עם מתיו, הם כאלה חמודים אוי תפוז, למה העלאת תמונות אצלך זה סיוט?
didalf Well-known member 23/12/13 #114 אלכסנדר סקרדגארד כמעט הלכתי לישון ואז נזכרתי בו, היצור המושלם עלי אדמות מוכר כאריק מדם אמיתי, והסיבה היחידה לראות את הסדרה הזאת. (אני לא רואה, אבל אני מצטרפת לאחותי בכל סצנה שהוא מופיע)
אלכסנדר סקרדגארד כמעט הלכתי לישון ואז נזכרתי בו, היצור המושלם עלי אדמות מוכר כאריק מדם אמיתי, והסיבה היחידה לראות את הסדרה הזאת. (אני לא רואה, אבל אני מצטרפת לאחותי בכל סצנה שהוא מופיע)
פ פרחי חצות New member 23/12/13 #134 איאן AKA דיימון סלבטור תסלחו לי שאני לא יודעת לכתוב את השם משפחה שלו... יומני הערפד ואבודים...
D Don Nirtin New member 23/12/13 #156 סומהולדר ואני עוד שתי דקות חוטף התקף לב פה............................................
פ פרחי חצות New member 23/12/13 #137 ג'וזף מורגן - הוא קלאוס מייקלסון מיומני הערפד וthe originals.... הדמעות שלו לגמרי עושות את זה...
ש שירטע New member 23/12/13 #158 ג'וזף לא מספיק שהוא סקסי בטירוף בתור פסיכופט רצחני, הדמעות שלו זה למות ולבכות ביחד איתו